Biz arkadaşızdan kasıt nedir?

elifkubra546

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
35
1
86
31
bir insan kendisinden hoşlanan, acı çeken ve en sonunda kendisine açılan birine neden biz seninle arkadaşız der? Bu cümlenin ölümden beter bir his verdiğini düşünemezmi? O kişiyi anlayamazmı? Sevmeyebilir gönül bu ama böyle birine hiçmi insan olarak değer vermez? İyiliğini düşünmezmi?

değer vermezler, iyiliğini düşünmezler canım. çünkü erkekler bencil yaratıklar. empati sıfır. zaten kız sana açılmış seviyorum demiş, arkadaş olarak nasıl görsün seni? onu bile anlamaktan aciz yaratıklar. bidaha sana bişi derse yok sen haklısın biz arkadaşız, ben nasıl böle bişey söyleyebildim de geç. arkadaş falan da olma. öyle arkadaş olmaz olsun :110:

bir insan kendisinden hoşlanan, acı çeken ve en sonunda kendisine açılan birine neden biz seninle arkadaşız der? Bu cümlenin ölümden beter bir his verdiğini düşünemezmi? O kişiyi anlayamazmı? Sevmeyebilir gönül bu ama böyle birine hiçmi insan olarak değer vermez? İyiliğini düşünmezmi?

Arkadaş olması insan olarak değer vermesi ve iyiliğini düşünmesi anlamına gelmiyor mu zaten. Aradaşlarımızı da severiz ve iyiliklerini düşünürüz. Ne demesini tercih ederdiniz ki hisleriniz karşılıklı değilse.

Dünya ahiret bacım sin dememiş arkadaş demiş Sence hangisi daha kırıcı ??

Tövbeee nasil yorumlamissiniz olayı.
Kimse kimseye aşık olmak zorunda değil,bazi şeyler kalpten gelir.
Sirf biri karsisina gelip ilani aşk etti diye onunla ilişkiye başlayamazsiniz.
Seni arkadas olarak goruyorum su demek ' tesekkur ederim sen iyi bir kizsin. Kalbini kirmak istemiyorum ama ben sana karsi boyle seyler hissetmiyorum . ayse neyse, fatma neyse sen de osun benim icin'
Bence kötü birşey dememiş. Siz hiç mi birini reddetmediniz? Size açilan herkesi 'duygularini kirmayayim' diye hayatiniza mi aldiniz?

Ne alaka?
Daha derin duygular beslemedigi birisine kibarca biz arkadasiz demenin neresi vicdansizlik.
Karsi taraf size sizin ona baktiginiz gibi bakmiyorsa durumu aciklamanin kibarcasi nasil olmali sizce?
Tamamen red edilmeye takilmissiniz bence kurdugu cumleye degil.

ne desin ki bir şey hissetmiyorsa

Yani size seni hic cekici bulmuyorum, yanimda hayal edemem, opsem bile rahatsiz olurum demek yerine arkadasiz demis.

Daha ne yapsin sizi kirmamak icin? Daha iyi bir sey soyleyemez zaten sevmeyen bir insan, daha kotu bir seyler dese, mesela bir daha konusma benimle diye sizi terslese adama vicdansiz diyecektiniz.

Su sevilmemeyi kabul etmeme luksunu kim insanlara taniyor bir turlu anlayamiyorum. Neyse en azindan sizin kocaniz degil bu kisi. Ortalamanin ustunde sayilirsiniz.

Yani size seni hic cekici bulmuyorum, yanimda hayal edemem, opsem bile rahatsiz olurum demek yerine arkadasiz demis.

Daha ne yapsin sizi kirmamak icin? Daha iyi bir sey soyleyemez zaten sevmeyen bir insan, daha kotu bir seyler dese, mesela bir daha konusma benimle diye sizi terslese adama vicdansiz diyecektiniz.

Su sevilmemeyi kabul etmeme luksunu kim insanlara taniyor bir turlu anlayamiyorum. Neyse en azindan sizin kocaniz degil bu kisi. Ortalamanin ustunde sayilirsiniz.
En azından duygu ve düşüncelerime değer vermemişmisir bende beni sevsin demiyorumki zaten

Ne alaka?
Daha derin duygular beslemedigi birisine kibarca biz arkadasiz demenin neresi vicdansizlik.
Karsi taraf size sizin ona baktiginiz gibi bakmiyorsa durumu aciklamanin kibarcasi nasil olmali sizce?
Tamamen red edilmeye takilmissiniz bence kurdugu cumleye degil.
Ben ona vicdansız demiyorumki zaten. Sevmek zorundada değil ama duygu ve düşüncelerim, çektiğim acılar onun için hiç önemli değilmidir?

Tövbeee nasil yorumlamissiniz olayı.
Kimse kimseye aşık olmak zorunda değil,bazi şeyler kalpten gelir.
Sirf biri karsisina gelip ilani aşk etti diye onunla ilişkiye başlayamazsiniz.
Seni arkadas olarak goruyorum su demek ' tesekkur ederim sen iyi bir kizsin. Kalbini kirmak istemiyorum ama ben sana karsi boyle seyler hissetmiyorum . ayse neyse, fatma neyse sen de osun benim icin'
Bence kötü birşey dememiş. Siz hiç mi birini reddetmediniz? Size açilan herkesi 'duygularini kirmayayim' diye hayatiniza mi aldiniz?
Evet sevmek zorunda değil, sevemiyodur onu anlayabiliyorum, suçlamıyorumda ama hiç değilse duygu ve düşüncelerim onun için önemli değilmidir? Birde arkadaş kalırsak onun başka bir sevgilisiyle atacağı fotoğrafın benim Can'ımı çok acıtacağını düşünemezmi?

Back
X