- 5 Ekim 2016
- 20
- 28
- 8
- 37
- Konu Sahibi elifkubra546
-
Ben ona vicdansız demiyorumki zaten. Sevmek zorundada değil ama duygu ve düşüncelerim, çektiğim acılar onun için hiç önemli değilmidir?
Onun duygu düşünceleri önemli değil mi peki?Sevmemek de bi duygudurBen ona vicdansız demiyorumki zaten. Sevmek zorundada değil ama duygu ve düşüncelerim, çektiğim acılar onun için hiç önemli değilmidir?
Nasil bir cevap vermesini isterdiniz sizi sevmedigini ama insan olarak onemseyip kirmak istemedigini dusunmeniz icin?Ben ona vicdansız demiyorumki zaten. Sevmek zorundada değil ama duygu ve düşüncelerim, çektiğim acılar onun için hiç önemli değilmidir?
Kendini kandırma canım nasıl değer vermedi falan filan boşver ben de yasadım bunları.reddedilmenin maskesidir" insan bari değer verirler"En azından duygu ve düşüncelerime değer vermemişmisir bende beni sevsin demiyorumki zaten
Evet sevmek zorunda değil, sevemiyodur onu anlayabiliyorum, suçlamıyorumda ama hiç değilse duygu ve düşüncelerim onun için önemli değilmidir? Birde arkadaş kalırsak onun başka bir sevgilisiyle atacağı fotoğrafın benim Can'ımı çok acıtacağını düşünemezmi?
Çektiğiniz acılar için sizi seviyor gibi mi yapsın, nasıl bir şey bekliyordunuz anlamadım. Maalesef sizinle aynı duyguları paylaşmıyormuş ve size karşı dürüst davranmış.
Peki şimdi ne yapacağım ona o üzülmesin diye sen öyle istiyorsan öyle kalacağız seni kaybetmek istemiyorum demiştim ama böyleside hep acı veriyorYa ne diyecekti? Nasıl bir cevap beklediniz?
Siz ona aşıksınız, görünce üzülürsünüz diye adam hayatına kimseyi almasın mı?
Peki şimdi ne yapacağım ona o üzülmesin diye sen öyle istiyorsan öyle kalacağız seni kaybetmek istemiyorum demiştim ama böyleside hep acı veriyorYahu adam arkadas kalalim diye yalvarmamis ki.
Fikrini soylemis. Siz belirteceksiniz dogru olmaz ben bu durumda bu sekilde uzulurum diye.
Peki şimdi ne yapacağım ona o üzülmesin diye sen öyle istiyorsan öyle kalacağız seni kaybetmek istemiyorum demiştim ama böyleside hep acı veriyorÇektiğiniz acılar için sizi seviyor gibi mi yapsın, nasıl bir şey bekliyordunuz anlamadım. Maalesef sizinle aynı duyguları paylaşmıyormuş ve size karşı dürüst davranmış.
Peki şimdi ne yapacağım ona o üzülmesin diye sen öyle istiyorsan öyle kalacağız seni kaybetmek istemiyorum demiştim ama böyleside hep acı veriyor
Görüşmüyorum uzağım ama sadece facemdede ekli kaldı silmeyede kıyamıyorum elim varmıyor gördükçede bu acı bitmiyor sürüp gidiyor hiç yüzyüze gelmiyorum uzun zamandırO zaman görüşmeyeceksin, uzaklaşacaksın. Merak etme o da çevresinde kendine aşık bir kadın istemez kendi bişey hissetmediği için. Rahatlatacaktır, üzülmez.
Ben de sana karşı boş değilim ama beraber olamayız.Ne söylemesi gerekiyordu peki, hiç bir şey anlamadım :)
Görüşmüyorum uzağım ama sadece facemdede ekli kaldı silmeyede kıyamıyorum elim varmıyor gördükçede bu acı bitmiyor sürüp gidiyor hiç yüzyüze gelmiyorum uzun zamandır
Peki bundan sonra bu işkencenin bitmesi için, onunda benimde iyiliği için ne yapacağım silemiyorumda Faceyimi dondurup hiç girmeyim?E sen kendi kendine işkence ediyorsun o zaman.
Peki şimdi ne yapacağım ona o üzülmesin diye sen öyle istiyorsan öyle kalacağız seni kaybetmek istemiyorum demiştim ama böyleside hep acı veriyor
Ben de sana karşı boş değilim ama beraber olamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?