Biz ayrılıyoruz..

Acaba blof mu yapsan?
'madem bıtırdın, yuz yuze ayrıntıları konussak,
ne yapacagımıza karar versek' dıye mesaj mı gondersen.
Kendımı dusunuyorum da,
Allah esırgesın yerınde olsam dıye.
Sanırım senın kadar soguk kanlı davranamazdım.

Ben onu dün gece aradım mesgule verdi konusmak ıstemıyor demek ki.
Gurur yapıyor heralde.
Ya da kafasında bitirdi.
Anlayamadım.

Erkek milleti işte. Herşeyi yaparsın görmezler, bi tek şey yapmazsın hemen görürler. Bi kere daha ara bakalım ne yapacak. Sonra "beni isteseydin arardın" gibilerinden laf etmesin. Sen üzerinden at hiç olmazsa. Hay allah yaa valla ne diyeceğimi şaşırdım. Sanki yakın bi arkadaşım gibi hissettim seni.Ayrılmanızı istemiyorumlmaz:

Boyle olmaz kı!
Ne yapmayı dusunuyor? Ayrılacak mı acaba?
Kardesıne sorsan?
'Abın ayrılmayı mı dusunuyor?' dıye.
Sebebı baska bır sey dahı olsa,
sana bunu yasatmaya hakkı yok.
Barıstınız dıyelım bır kac gun sonra,
sen guvenebılecek mısın eskısı gıbı esıne.
Esın dusunmeden hareket edıyor.
Cok yazık.

İnşallah eşiniz bu kırgınlıgınızı gıderecek bırseyler yapar...
Haksız bıle olsanız evde sızı bırakmakla yuku omuzlamıs oldu...
Allah yardımcınız olsun...

çok şaşırdım gerçekten
böyle bi sebepten ev terkedilir mi hiç
nasıl bir sinirdir bu..
umarım herşey düzelir biran önce eşiniz yaptığı hatanın farkına varır

İnşallah eşiniz bu kırgınlıgınızı gıderecek bırseyler yapar...
Haksız bıle olsanız evde sızı bırakmakla yuku omuzlamıs oldu...
Allah yardımcınız olsun...

Amin canım insallah bekliyorum rabbim insallah yardımcı olur..

Tesekkür ederim canım bende seni cok yakın hissettim. Dün aradım acmadı içimden gelmiyor acıkcası..

Aynen öyle canım güvenim kırıldı. Kardesıne sordum fakat benimle hiç birşey konusmadı sadece bir süre oraya gelmeyecegını soyledı aranızı düzeltmek ıcın konustum fakat konuyu acmıyor actırmıyor dedi..

İlk zamanlarımız aklıma geldi =)

Sakın üzülme lulu. Ben de 5 aylık evliyim. İlk ay o kadar saçma şeyler yüzünden tartıştı ki! Şimdi ikimiz de gülüyoruz o halimize.

Hatta biz ailelere boşanıyoruz diye haber bile vermiştik =) Sorun bendeydi. Ben de aynı eşin gibi davranmıştım. Eşimle severek evlenmemize rağmen ufacık şeylerden tartışma çıkarıyordum.

En son ailelere haber verdik. Eşim yusum boşanmak istiyor dedi. Konuştu aileler benimle. Sonra eşim bana dedi ki: Eğer boşanmakta kararlıysan saygı duyarım bu kararı istemememe rağmen ama yok ben istemiyorum diyorsan bir daha bu söz bizim evimizde asla kullanılmayacak. Eğer kullanılırsa evden çkıar giderim ve bir daha ne olursa olsun geri dönmem dedi.

O gün barıştık eşimle. Bir daha da kavga falan olmadı evimizde çok şükür. Melek gibidir eşim üzerime titrer ama işte ben huysuzluk yapmıştım. Bu olay da bana ders oldu. Artık evli olduğumun farkına daha iyi vardım.

Eşin de tam sopalık ha!
Ne demek ikinci akşam da gelmemek,
dün yaptı bir odunluk,
siniri yatışmış olmalı..
Kredisini tüketiyor haberi yok..
Aileni arayıp söyle olmaz bu iş böyle..

Kızlar ben arayınca acmıyor telefonu.
Kardesi söyledi bana bizde ama gelmeyecekmiş bir kaç gün ne dediysem döndüremedim diyor..

A aaa...gelmedi mi hala,ben sizin yerinizde olsam kalkar giderdim kardeşine,hesap sorardım bu ne demek oluyor diye..böyle saçma bir nedenle ev terkedilirmi hiç ?
Sizinde telefon başında oturmanız hata,suçlu gibi davranıyorsunuz,eğer sorun tam anlattığınız gibiyse suçlu olan eşiniz,suçu eve bu kadar saattir gelmeyerekte ağırlaştı.
Gelirsede bence hemen affetmeyin,affederseniz bu alışkanlık haline gelecektir.

lulu telefon ettiğinde kardeşi çıkıyosa eşini iste ver de kız bu ne ya konuşursa konuşsun sana naz mı yapıyo yaa kardeşinin evine git konuşmaya geldim deyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

Bana sanki evden çekip gitmek için bahane aramış gibi geldi. Çok saçma olmuş böyle bişeye kızması + gitmesi. Belki annesi falan yokken kardeşinin yanında durmak istiyordu. Erkek erkeğe. Zeytin yağı gibi üste çıkarak yapmak istediği şeyi yapmış gibi geldi bana.

Onun ayagına gitmek istemiyorum acıkcası..

belkide ayağına gelmeni istiyodur beyefendi ama ne telefona bakıyo ne de bi selam verip eve geliyo nolucak şimdi konuşmaya gidicen niyetin ne diye sor sanki yalvarmaya gitmiycen ya bunun tersi olsaydı iyi ama olmuyo boshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…