- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
Dün gece gitmesine ragmen aradım ama mesgule verdi.
Konusmak görusmek istemıyormus bir kaç gün kardesi söyledi...
Hayır bulusmadım. Sabah ona aksam cıkacagımı soyledım ama saati belli degıldı. eve geldi 8 de benım arkadasımda 9da cıkarız demıstı bana. Dedim ben 9da cıkıcam.
9 da cıkarmıymıs bır bayan. Evimizin yakınındakı cafeye hep gideriz orada oturacaktık yalnızca tartısma bundan cıktı. Gidemedim tabi arkadasımın yanına.
Evet gelmesini bekliyorum.
Dediği gibi bir kaç gün gelmemek de ne oluyor aklıma getirdikce kafayı yiyorum.. mafoldumben
Bugun bir daha arıyayımmı sizce konusalım diye. gene acmazsa evden giderim :2:
Çok enteresan burada birçok şey aklıma takıldı benimde. Eşiniz saat akşam 9 da evde olmuyor mu siz tek başınıza çıkıyorsunuz dışarıya. Giderken eşinizi arayıp bilgi verip, iznini istiyor musunuz bu olayda da haberi varmıydı yani haberi olduğu ve izin verdiği halde sonradan sorun mu çıkardı. Ama yok önceden geç saatte bir yere gitmenize kızıyorduysa ama siz ısrarla çıkıyorsanız, yada bilgi vermeden iznini almadan gidiyorsanı ve gittiğinizde haber veriyorsanız her erkek tepki verir çünkü adam yerine konulmak isterler haliyle. Ben eşim yanımdayken eğer başka şehirde felan değilse akşam o saatte eşim olmadan pek dışarı çıkmam eşim yanımda olur beraber gideriz yada gitmem. Gidersem de ararım izin alırım vermezse otururum evimde sonuçta eşim ve o saatte dışarda olmamdan rahatsız olabilir haa taviz veriyormuyum hayır. Ben şu an çalışmıyorum ama arkadaşlarım çalışıyor ve haftasonu izinliler görüşeceksem gündüz görüşüyorum tek çıkıyorum eşim evde oturuyor yada benimle geliyor. Hafta iide çalışmayan arkadaşlarımla görüşüyorum iş çıkışı eşim alıyor beni. Mesela sınav görevine Konya'ya gitti yok şu an. Pazartesi gelecek Perşembe gitti sonra arkadaş aradı gel bana kal diye bende aradım izin aldım eşimde çok iyi tanıyor izin verdi bende gittim vermese gitmezdim. Yani ben olmadan hiçbir yere gidemezsin gibi bir durumda yok aramızda ama bu konular daha siz çıkarken yada evlendiğinizde konuşulmalıydı ya hep rahatsız oluyordu şimdi patladı yada bahane aradı herneyse uzlaşma sağlamalı ve başbaşa konuşup beklentilerinizi netleştirmelisiniz. Ama eşinizin daha 5 aylık evliyken sizi evde bırakması ayrı bir enteresanlık siz evde yalnız mı kalıyorsunuz şimdi ve sizin ailenizin haberi yok mu..
Lulu son durum nedir canım??? Okuduklarımdan eşinin gece eve gelmediğini anladım ama bütün mesajlara bakamadım... görüştünüz mü??
Tartısmalarımız oluyordu ama bu sefer küçük birşeydi aslında.
Bir kız arkadasımla bulusacaktım haberi de vardı. Tamam demişti. Daha sonra vayy efendim gec saatlerde cıkılır mıymıs.
Öyle basladı tartısma. Bagırarak kavga ettik şiddetli yani..
Yeter dedim yeter agır konusuyorsun. Dediği laf ben böyleyim buyum kusura bakma istemiyorsan biter.
Kızlar bu kadar basit mi herşey. Bu kadar kolay mı ? Bitti deyip cıkıp gitti.
Ayrılıyoruz anlayacagınız. Gururludur. Bittiyse biter gercekten..
Aglayamıyorum bile.
Seviyor beni biliyorum ama cok sinirli artık yoruldum gercekten...
Burda destek olduk birbirimize..
Şimdi de benim ihtiyacım var... kızlar ... :çok üzgünüm:
Hayır canım. Hala konusmadık ve hala da eve gelmedi.
Ne yapacagımı sasırdım.
Üzüldüm.. İncir çekirdeğini doldurmayacak sebepten şu mübarek günlerde eşinin yaptığına bak. Kendini haklı görüp senden bi özür filan mı bekliyo acaba?
Eve gelmedi ki canım gelmeyecekmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?