Biz ayrılıyoruz..

Dün gece gitmesine ragmen aradım ama mesgule verdi.
Konusmak görusmek istemıyormus bir kaç gün kardesi söyledi...

Sizi muhatap almayıp, olayın içine bir de cevap vermesi adına
kardeşin katılması gerçekten ayıp.
Eşinizin herşeye rağmen geceyi dışarıda geçireceğini gerçekten tahmin etmemiştim.
Bu kadar ağır ne yaşadınız gerçekten anlamadım.
Aranızda bir kopukluk mu var.
Sonuçta 5 ay da hangi saatlerde dışarı çıkmanız gerektiğini
eşinizin sınırlarını ve tepkilerini biliyor olmanız lazımdı.
Her zaman akşam çıkabiliyordunuz da, ilk defa mı patladı eşiniz.
Eğer böyleyse bence de, başka sıkıntılarınız var.
İlk defa mı akşam dışarıya çıkmaya karar verdiniz de böyle oldu.
Bütün bunların , fikirlerin 5 ay da farkedilmiş olması lazımdı.
Eğer eşinize göre akşamları dışarı çıkmak ters ise,
siz ya buna göre davranmalıydınız ya da 5 ay içinde çoktan bu konuyu
tartışmış ve çözmüş olmalıydınız.

böyle ufacık bir sebepten tartışma nasıl bitti ayrılalım boyutuna gelmiş anlamadımbilmiyorumkismile
canım eşinin huyunu biliyorsundur eğer hoş karşılamıyorsa böyle birşeyi keşke arkadaşını arayıp bir mazeret belirtip gelemeyeceğini söyleseydin
yani başka konuları sorunları ortaya döküp bu raddeye gelmek çok anlamsız bence
eşinde fazla agresif sanırım aşırı tepki vermiş
umarım tatlıya bağlanır olay

evlenmeden önce kısa bir süre mi çıktınız acaba? bu konularda sanırım birbirinizi tanıyamamışsınız. ya da eşiniz eskiden normal karşılarken, evli bayan bıdıbıdı moduna geçti de siz de beklemediğiniz bir durumla karşılaştınız. yaşınız, daha doğrusu eşinizin yaşı kaç bilmiyorum, zaten bu konunun pek yaşla da ilgisi olduğuna inanmıyorum. evlenecek kadar yetişkin olan insan, bu konularda da çocukça davranmamalı. evinize yakın hep gittiğiniz bir kafe olduğunu söylüyorsunuz. sonuçta saat 9'dan bahsediyoruz, birçok insan ben dahil saat kaçlarda işten dönüyor, ikinci öğretimler okuldan dönüyor.

tekrar aramazsınız umarım, yoksa korkulan olabilir gibi geliyor, yani hah böyle tepki verdim, burnu sürttü gibisinden, tek taraflı olmamalı çabalar, siz üzerine düşeni yaptınız, o evden gittiği halde aradınız, ayrıca böyle bir tartışmaya arkadaşları, kardeşi hemen karıştırmak hiç doğru gelmiyor bana. yarın-öbür gün sizler unutsanız onlar unutmaz.

Hep gidiyorsanız bu sefer tartışma çıkarması bahane olmuş.
Demek ki başka derdi vardı o konuda patladı.
Evliliğiniz daha çok yeni ilk 1-2 yıl genelde alışma süreci oluyor.
Birbirine geri dönülmez davranış ve sözler söylenmedikçe bitirmeyi düşünmenin bile gereği yok.
Arayacağınızı bildiği için umursamaz davranıyor. Bence kendi girişimde bulunsun.
Eğer üstüne düşerseniz hep böyle bekler.
Siz de bekleyin ve umursamaz davranın bakalım.

Eşine saat 9 da çıkacağını önceden söylememişmiydin...eve gelincemi öğrendi...
Sen izin vermeyeceğini bilerekmi böyle davrandın?

Evet gelmesini bekliyorum.
Dediği gibi bir kaç gün gelmemek de ne oluyor aklıma getirdikce kafayı yiyorum.. mafoldumben

Bugun bir daha arıyayımmı sizce konusalım diye. gene acmazsa evden giderim :2:

bir bardak suda fırtınalar kopmuş boşyere..
aramışsın meşgule vermiş, bir daha arama..
sen neden evinden çıkıp gideceksin,evinden gitme sakın..
Sakinleşip döner geri,o zaman konuşursunuz..

Her zaman cıkıyordum gec saatte de fakat her cıktıgımda daha sonradan o da geliyordu hep.
Bir kaç gundur sıkıntılıydı hep anlatmıyordu bana birşey.
Sıkıntıda gibiydi. Varsa bir sorun bana patladı sanırım.
Hala haber yok ondan.

Canı bişeye sıkılmış besbelli, sen patlamasına denk gelmişsin sadece..bekle canım..Olay dallanıp budaklanmasın ark.kardeş,aile vs..

Çok enteresan burada birçok şey aklıma takıldı benimde. Eşiniz saat akşam 9 da evde olmuyor mu siz tek başınıza çıkıyorsunuz dışarıya. Giderken eşinizi arayıp bilgi verip, iznini istiyor musunuz bu olayda da haberi varmıydı yani haberi olduğu ve izin verdiği halde sonradan sorun mu çıkardı. Ama yok önceden geç saatte bir yere gitmenize kızıyorduysa ama siz ısrarla çıkıyorsanız, yada bilgi vermeden iznini almadan gidiyorsanı ve gittiğinizde haber veriyorsanız her erkek tepki verir çünkü adam yerine konulmak isterler haliyle. Ben eşim yanımdayken eğer başka şehirde felan değilse akşam o saatte eşim olmadan pek dışarı çıkmam eşim yanımda olur beraber gideriz yada gitmem. Gidersem de ararım izin alırım vermezse otururum evimde sonuçta eşim ve o saatte dışarda olmamdan rahatsız olabilir haa taviz veriyormuyum hayır. Ben şu an çalışmıyorum ama arkadaşlarım çalışıyor ve haftasonu izinliler görüşeceksem gündüz görüşüyorum tek çıkıyorum eşim evde oturuyor yada benimle geliyor. Hafta iide çalışmayan arkadaşlarımla görüşüyorum iş çıkışı eşim alıyor beni. Mesela sınav görevine Konya'ya gitti yok şu an. Pazartesi gelecek Perşembe gitti sonra arkadaş aradı gel bana kal diye bende aradım izin aldım eşimde çok iyi tanıyor izin verdi bende gittim vermese gitmezdim. Yani ben olmadan hiçbir yere gidemezsin gibi bir durumda yok aramızda ama bu konular daha siz çıkarken yada evlendiğinizde konuşulmalıydı ya hep rahatsız oluyordu şimdi patladı yada bahane aradı herneyse uzlaşma sağlamalı ve başbaşa konuşup beklentilerinizi netleştirmelisiniz. Ama eşinizin daha 5 aylık evliyken sizi evde bırakması ayrı bir enteresanlık siz evde yalnız mı kalıyorsunuz şimdi ve sizin ailenizin haberi yok mu..

Daha önce gec vakitte onsuz dısarı cıkmıyordum. Cıksam bir arkadasımla bulussamda yarım saat sonra o da yanımıza gelıyordu beraber oturuyorduk cafede vs.
Fakat dün aksam biraz da keyfi yoktu aksam 8 de geldi. Ben de kıza söz verdigim için 9da cıkacaktım. Eşimin dün keyfi olmadıgı için daha sonradan gelemeyecekti.
Bana gitme dedi. Buraya kadar tmam. ama bana uygun dille söylemedi bagırarak sinirlenerek ne demekmiş 9da cıkmak yakısıyormu sana vs vs gibi kırıcı ve agır konustu. Ve kavga öyle basladı.

Lulu son durum nedir canım??? Okuduklarımdan eşinin gece eve gelmediğini anladım ama bütün mesajlara bakamadım... görüştünüz mü??

canım tersıne gelmıstır olur bole seyler ayrılık lafınıda ole alenın kullanmamanızı tavsıye edıcem esıne gıt bı kahve yap sımdıı otur yanına sorunun ne oldugunu konusun sonada sokul yanına tatlıya baglayınn olmaz bolee aaaa cok ayıppp

Üzüldüm.. İncir çekirdeğini doldurmayacak sebepten şu mübarek günlerde eşinin yaptığına bak. Kendini haklı görüp senden bi özür filan mı bekliyo acaba?

Üzüldüm.. İncir çekirdeğini doldurmayacak sebepten şu mübarek günlerde eşinin yaptığına bak. Kendini haklı görüp senden bi özür filan mı bekliyo acaba?

Ben onu dün gece aradım mesgule verdi konusmak ıstemıyor demek ki.
Gurur yapıyor heralde.
Ya da kafasında bitirdi.
Anlayamadım.

Lulu,
merakla actım forumunu.
Esın gelmıstır dıye umut ederek.
Bu durumda ne denır bılmıyorum.
Ara desem, dogru olur mu onu da bılmıyorum.
Rabbım yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…