- 18 Aralık 2009
- 6.552
- 8.044
- 773
- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
Herkes imreniyordu bize.
Evet yeni bir de..
Tartısıyorduk ama ilk defa bu kadar agır oldu beklemiyordum cok siddetli tartıstık bagrıstık baya...
Mutluyduk fakat bardak tastı biraz..
evliliğin ilk 1 ya da 2 senesi böyle kavga ederek tartışarak birbirlerini tanıyo çünkü nişanlı olunca herşeyi anlamıyo insan gerçekten 2 sene sonra artık huyunuzu tanıyorsunuz artık alışıyorsunuz bence ne yapın edin ayrılmayın birbirinizi çok sevdiğiniz belli pişman olmayın lütfen bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Dogru söylüyorsun onu cok seviyorum. Ama gitmesiyle yıkıldı ona olan güvenim. :2:
ayy belki eve gelmeyi istiyodur fakat yüzü yoktur belki utanır mı dersinbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bence biraz daha bekle eve gelesi tutarsa iyice bi konuş biraz ayrı kalın özleyin birbirinizi belki düzelme olurguclubacismileguclubacismile
aklıma takıldı senin arkadaşla buluştuğunu bile bile neden sonradan gece gece dışarı çıkılır mı diye neden söylediCADIARZUCADIARZU
Hayır bulusmadım. Sabah ona aksam cıkacagımı soyledım ama saati belli degıldı. eve geldi 8 de benım arkadasımda 9da cıkarız demıstı bana. Dedim ben 9da cıkıcam.
9 da cıkarmıymıs bır bayan. Evimizin yakınındakı cafeye hep gideriz orada oturacaktık yalnızca tartısma bundan cıktı. Gidemedim tabi arkadasımın yanına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?