Biz ayrılıyoruz..

Evliliğin ilk yılı gerçekten böyle ablamla eniştemden biliyorum,geçen hafta boşancam diyordu akşam çok seviyorum diyordu,abla bir karar ver artık dedim hatta,ablamda evlilik böyle bişi dedi bazen uğruna ölmek istersin,bazende görmek bile istemezsin demişti opuyorumnanaktan

Lulucuğum tartışmasızda evlilik düşünemiyorum o bir ayardır şöyle bir cafe,'de oturan çiftler oluyor ama hiç konuşmuyorlar çok garipserim böyle çiftleri evlilik her daim canlı tutulmalı tartışmada olmalı

Ortada ayrılacak birşey görmedim
Barışırsınız birşey olmaz meraklanma..
sakin ol ve bekle.
sakince konuşmaya çalış.

Haklısınız kızlar.
Tartısma da gerek bazen ilişkide. Fakat bitti artık deyip evi terketmesi hiç normal degil ki dün gece gitti bu saat oldu ne geldi ne aradı ben de bosverdim zaten.
Kafam cok dolu.
Dısarı cıkacagım birazdan kafam dagılsın evde durdukca aklıma geliyor sinirim bozuluyor

Herkes imreniyordu bize.
Evet yeni bir de..
Tartısıyorduk ama ilk defa bu kadar agır oldu beklemiyordum cok siddetli tartıstık bagrıstık baya...
Mutluyduk fakat bardak tastı biraz..

evliliğin ilk 1 ya da 2 senesi böyle kavga ederek tartışarak birbirlerini tanıyo çünkü nişanlı olunca herşeyi anlamıyo insan gerçekten 2 sene sonra artık huyunuzu tanıyorsunuz artık alışıyorsunuz bence ne yapın edin ayrılmayın birbirinizi çok sevdiğiniz belli pişman olmayın lütfen bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

bu kadar tartışmayla ayrılmazsınız bence sizin daha evliliğiniz tam olarak oturmamış o yüzden normal bu tartışmalar zamanla aşarsınız hepsini

Dogru söylüyorsun onu cok seviyorum. Ama gitmesiyle yıkıldı ona olan güvenim. :2:

Her çiftin tartışması farklıdır ben eşime bağırdığım zaman o susar o bağırdığı zaman ben senin eşinde eve gelmemeyi seçmiş

bence biraz daha bekle eve gelesi tutarsa iyice bi konuş biraz ayrı kalın özleyin birbirinizi belki düzelme olurguclubacismileguclubacismile

aklıma takıldı senin arkadaşla buluştuğunu bile bile neden sonradan gece gece dışarı çıkılır mı diye neden söylediCADIARZUCADIARZU

bence biraz daha bekle eve gelesi tutarsa iyice bi konuş biraz ayrı kalın özleyin birbirinizi belki düzelme olurguclubacismileguclubacismile

Evet gelmesini bekliyorum.
Dediği gibi bir kaç gün gelmemek de ne oluyor aklıma getirdikce kafayı yiyorum.. mafoldumben

Bugun bir daha arıyayımmı sizce konusalım diye. gene acmazsa evden giderim :2:

aklıma takıldı senin arkadaşla buluştuğunu bile bile neden sonradan gece gece dışarı çıkılır mı diye neden söylediCADIARZUCADIARZU

Hayır bulusmadım. Sabah ona aksam cıkacagımı soyledım ama saati belli degıldı. eve geldi 8 de benım arkadasımda 9da cıkarız demıstı bana. Dedim ben 9da cıkıcam.
9 da cıkarmıymıs bır bayan. Evimizin yakınındakı cafeye hep gideriz orada oturacaktık yalnızca tartısma bundan cıktı. Gidemedim tabi arkadasımın yanına.

canıım yaaa bu çok ufak bi sebep
düzelecek göreceksin
evlilikye bu tür tartışmlar çok oluıyor malesef..
kolaymı böyle boş sebeplerden ayrılmak..
yalnız kalmak ona da iyi gelir belki
mantıklı düşünür biraz
saçmladını anlar hatta
umaım herşey yoluna girer

Merak ettiğim bişiy var...
Yanlış anlamayın kadınlar akşam dışarı çıkamaz demek istemiyorum asla..
Madem eşiniz o saatte dışarı çıkmanıza kızıyorsa ve siz bunu bile bile evlendiyseniz o adamla neden inatla buna devam ediyorsunuz?
Her erkek bir değil ki..
Kimi kızar kimi kızmaz ama bizler de kendimize uygun eşler seçiyoruz di mi?
Ama yok derseniz ki hep geceleri dışarıdaydım hiç kızmazdı,ilk defa oldu bu diyorsanız başka sorunlarınız var da bundan patlamış derim..

bunlar evliliğin tuzu biberi ama sizinki biraz acıbiber tadında olmuş merak etme sen kendini yıpratma evlilik zor gelmiş fırsat bulmuş biraz kaçmış kavganız iyi bahane olmuş ona bencillik etmiş bukonuda ama merak etme döneceeek nasılsa.
arayıpta onun koltuklarını kabartma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…