Biz ayrılıyoruz..

5 aylik evlilik daha 5 aylik yahu insaf ne ayrilmasi bu kadar basitlestimi evlilikler aile kurumu, bu kadar mi kolay anlasamadik hadi bana eyvallah !
esin iyi bir dersi hak ediyor ne bu naz kadin olsa anlarim

Dogru söylüyorsun..
Belirsizlik cok kötü birşey dört duvar arasında tıkandım..

Haklısınız kızlar bir yarın olsun da .
Bitirmek ister diye korkuyorum..

kötü düşünme, şayet anlattığın sebep sadece şu kıytırık konu ise bu sebepten asla yuva yıkılmaz..İçindeki ses yanılıyor bitecek diye, burada evli insanlar var, kimbilir neler atlatıldı..senin olayın devede kulak bile değildir..
eşinin yanına da gitme,evinde kal sadece.. ailene, arkadaşına da bu konudan şimdilik bahsetme, yarından sonra harekete geçersin..şimdilik böyle bir yol izle..otur arkadaşın dediği gibi cipsini ye tv syret..evine gelecektir eşin,o zaman paylaşırsınız kozlarınızı..sorarsın sıkıntısı ne?

ama bu ne kadar sürecek bir yandan stres telaşboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile

canim lulu arayip sormasin bak 1,haftada adam evde esim benden vazgecmis korkusuyla ha 1 hafta hic arayip sormadimi kocasi ozman ataga gecsin bosagacagina kesinlikle inanmiyorum kocasida seviyor luluyu ama nazlaniyor tahminim yada lulunun gözünü korkutmak istiyor bida hata yapmasin diye :hulya:

Olurmu yaa..1 hafta nasıl terkeder eş evi,bu kadında olsa aynı şeyi düşünürüm.1 hafta sonra gelecek,hiç bir şey olmamış gibi devammı edecekler,evcilikmi oynuyorsunuz?
Kadın olsun erkek olsun evliikte evi terketmek büyük suçtur bana göre,ha tartışırsın çekip gidersin ama 1-2 saat,bilemedin 5 saat..ne demek geceyi dışarda geçirmek ve hala gelmemek..
Evlilikte kavgalar olur,tartışmalar bitmez ama yatağı ayırmak bile suçtur.Ne kadar kızarsan kız ama yatağını bir gecelik bile ayırma,küs yatarsın biriniz bir köşede diğeriniz öbür köşede..böyle düşündüğüm için evi terketmeyi eşlere yakıştıramıyorum,terkettiyse o evlilik böyle devam eder,ondan artık hayır gelmez.

benim bildiğim kadınlar annelerinin evine giderdi artık roller değişti evliliklerde ilişkilerde erkekler kadınlardan daha nazlı oldu.

bana görede suc ama lulu yarin giderse bidaha bu adamin yapmicanin garantisi varmi ? tabiki hicbir sey olmamis gibi devam etmicek adamin burnunu bir güzel sürtmek lazim tekrarlamamasi icin

bana görede suc ama lulu yarin giderse bidaha bu adamin yapmicanin garantisi varmi ? tabiki hicbir sey olmamis gibi devam etmicek adamin burnunu bir güzel sürtmek lazim tekrarlamamasi icin

Gidecek ama eve dön,özür dilerim demeyecek ki..
hesap soracak,suçlayacak,
suçunu bilsin..öyle canı isteyince çekip gidecek ve nasılsa karısı evde bekliyor,hatta arayıp duruyor..
hesap sormazsa üzgünüm arkadaşımız buraya bu şekilde çok konu açar.
Hesap sormak derkende işleri tamamen çıkmaza soksun demiyorum,yukarda anlatmıştım nasıl davranacağını.

Ben hala anlamadım.
Eşiniz 5 aydır size akşam dışarı çıkmanıza izin veriyor muydu?
5 aydır çıkıyor muydunuz akşamları?
İlk defa mı tepki gösterdi.
Yoksa siz ilk defa mı akşam dışarı çıkmaya kalktınız.
5 aydır eşinizin bu konuda ki fikrini bilmiyor muydunuz?
Eşinizin bu konuda, akşam dışarı çıkmanız konusunda bir tepkisi varsa
bunu biliyor ve ona göre haraket ediyor olmanız lazımdı.
Sıkıntı nereden çıktı tam olarak açıklayamıyorsunuz.

Kızlar bir gelişme oldu aradı beni ve kırgınım cok anlamıyorsun bir cümleyle beni yıktın lulu paramparca ettin dedi ama inanın ne dedim hatırlamıyorum ne dedım sana dedim yüzyüze konusuruz lulu şimdi kapatıyorum kafamı dinlemek istiyorum dedi.

Hayır bakın daha önce aksamları cıkıyordum fakat arkadasımla bulustugum zaman cafede falan daha sonra o da yanımıza gelırdı bız bı yarım saat otururduk daha sonra cıkar gelırdı o da hepbırlıkte otururduk daha sonra. Ama dun keyfı yoktu ben tek gıdecektım o da gelmeyecektı haberı yoktu 9da cıkacagımdan bizde son anda aksam cıkacagımıza karar verdık arkadasımla ona bozuldu neden daha erken cıkmadınız ben de gelmeyecegım yalnız olacaksın bak keyfım yok yakısırmı evli bir bayana dıye çıkıştı tartısma basladı.

Daha önce aksam vakti onsuz dısarı cıkmamıstım ilk defa oldugu ıcın bu tepkısıyle karsılastım..

Bazen ofke anında ne soyledıgımızın farkında olmayız.
Dahası sonrasında bunları hatırlamadıgımız gıbı,
'sen bunu demıstın' denıldıgınde de ınkâr ederız.
Hatırlamadıgımız ıcın soylemıs olabılecegımız ıhtımalı ustunde durmayız.
Sız sımdı sakınce dusunun, o gun neler dedınız,
hatırlamaya calısın.

Tamam o halde ikinizde kafanizi dinleyin nasilsa yüz yüze konusuruz demiş ama hala eve gelmedi anlaşılan orasi kötü oldu ya

Dedik sana arar diye di mi?şutarafagittipeki bu akşam kafanı dinle, yarın evine gel deseydin keşke..neyse..yarın tıpış tıpış eve gelicek bu adam,konuşursunuz..acaba kızgınlıkla çok kırıcı bi söz mü ettin..ya da eşin mi hassas anlamadım ki?:uhm:

konuştuğunuzda tatlıya bağlanacak bu konu ama bazı kararlar almalısınız, öyle en ufak münakaşada evden çekip gitmek, gece eve gelmemek olmaz..bunu altını çizerek anlatın..hele hele bir erkeğe hiç yakışmıyor..birde kardeşe arkadaşa falan hemen dillendirmeyin her konuyu..

peki neden özellikle akşam 9'da çıkıyorsunuz ki yanlış anlamayın yargılamak için söylemiyorum ama haftasonu gündüz yada başka zamanda görüşebilirsiniz. Eşiniz her an iyi olmayabilir, çıkmayı canı isteyemebilir, evde dinlenmekte isteyebilir. Siz arkadaşanıza söz vermeden önce eşinize sormalıydınız çıkabilecek durumda mu diye. Açıkçası eşim işten eve geldiğinde ben o saatte bir arkadaşımla eşimi yalnız bırakarak çıkmam. Ya onunla ya da hiç. Eğer önce gelirim demiş sonrada vazgeçmişse bende arkadaşımla randevumu iptal ederim. Belki de eşinizin birşeye morali bozuldu ve size patladı ya da o saatte çıkmayı hiçbir zaman istemiyordu ama birşey demiyordu artık söyledi. Bunları göz önünde bulundur ve anlayış göstermeye çalış diye söylüyorum. Sende tamam neden bağırıyorsun ne var bağıracak tamam gitmiyorum deyip konuyu kapatmaya çalışsaydın ve sakinleşmesini bekleseydin sonrada konuşsaydınız. Şimdi sen evde yalnız mısın nasıl kalıyorsun tek başına ayrıca ailesi ne diyor senin ailen ne diyor haberleri yok mu ne kadar böyle gidecek bence eşini ara güzelce konuş ve eve gelmesini sağla sonrasında da uzlaşma sağlayın yoksa yazık olacak.

Off hatırlamaya calısıyorum ama bulamıyorum agır bişey söylemişim güyaa off telefonda sesi iyi degildi zaten parcaladın beni dedi..
Zaman ver konusuruz yuzyuze dedi.. senağlama

Haklısın canım ama arkadasım calısıyordu ve zaten karsı da oturuyor onun izin günü de ben müsait olamıyordum.. Aslında evet 9da cıkıp 11 12 de eve gelmek bir kadın yakısmaz.
Bana bunu uygun bir dille acıklaması gerekırdı ama o bagırıp cagırdı agır konustu.

Ben sizi açıkçası biraz haksız buldum.
Eşiniz aynen yazdığı şekilde, size tek başına gitmeni istemiyorum aşka vakti, yalnız olacaksın,
pek keyfim yok ,demişse gayet güzel birşekilde, fikrinde haklı olabilir.
Bu fikrini nasıl ses tonuyla söylediğide önemli tabi.
Arkadaşımla görüşemeyecekmiyim diyebilirsiniz, tabi görüşeceksiniz,
ve eşiniz de bu anlamda bir yasak koymuyormuş zaten.
O saatte çıkmanıza anlayış gösterememişse, en azından o gün gitmeyip,
o saatte dışarı çıkamamak size ters geliyorsa, bunu düzgünce konuşabilirdiniz.
Ama çok alevlenmiş ortam.
Acaba neler söylendi, siz de neler söylediniz kimbilir.
Oda size ağır konuştu belkide.
Ama siz bu konuda gereken anlayışı gösterseydiniz nasıl olurdu acaba.
He şu var siz mevzuda haksız bile olsanız, eşinizin evden gitmesine,
ve verdiği tepkilere hak vermedim ,bu çok ağır.
Sizin yanınızda olmalıydı, sıkıntıları şimdiye kadar çözmeliydiniz.
Sizi yalnız bırakması ayıp.
O saatte eşi dışarı çıkıp arkadaşıyla görüşemez ama,
evde gecelerce zorunlu bir durum olmadan keyfi yalnız kalabilir, bu tezat işte.
Eşiniz madem bu kadar düşünceli, eşinin yalnız dışarı çıkmasını istemiyor,
o zaman gecelerce eşini evde yalnız bırakmayacak.

Off hatırlamaya calısıyorum ama bulamıyorum agır bişey söylemişim güyaa off telefonda sesi iyi degildi zaten parcaladın beni dedi..
Zaman ver konusuruz yuzyuze dedi.. senağlama

yanlış anlama ama daha evliliğin ne olduğunu kavrayamamışsın. çok yenisiniz.umarım barışırsın. bu da sana ders olsun akşamları eşin izin verse de dışarı çıkma. eşine zaman ver üstüne gitme.ikinizde aklı selim düşünün.böyle birşeyle biterse evlilik zaten temeli yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…