- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
kizlar simdi lulu kocasinin yaninda giderse adam yüz bulur bidahaki kavgada yine ceker gider nasil olsa birakamaz beni diye ,bence kocasi blöf yapiyor kesinlikle ayrilmaz,, lulu esini aramayip üstüne düsmese bakin nasil tutusur bu sekil adam simarir bence
lulu nap biliyonmu canim kafani dagitman icin kahveni yap cipsini al tv önüne gec keyif catmaya bak zor biliyorum ama dene
Haklısınız kızlar bir yarın olsun da .
Bitirmek ister diye korkuyorum..
ama bu ne kadar sürecek bir yandan stres telaşboshayallersmileboshayallersmileboshayallersmile
canim lulu arayip sormasin bak 1,haftada adam evde esim benden vazgecmis korkusuyla ha 1 hafta hic arayip sormadimi kocasi ozman ataga gecsin bosagacagina kesinlikle inanmiyorum kocasida seviyor luluyu ama nazlaniyor tahminim yada lulunun gözünü korkutmak istiyor bida hata yapmasin diye :hulya:
Olurmu yaa..1 hafta nasıl terkeder eş evi,bu kadında olsa aynı şeyi düşünürüm.1 hafta sonra gelecek,hiç bir şey olmamış gibi devammı edecekler,evcilikmi oynuyorsunuz?
Kadın olsun erkek olsun evliikte evi terketmek büyük suçtur bana göre,ha tartışırsın çekip gidersin ama 1-2 saat,bilemedin 5 saat..ne demek geceyi dışarda geçirmek ve hala gelmemek..
Evlilikte kavgalar olur,tartışmalar bitmez ama yatağı ayırmak bile suçtur.Ne kadar kızarsan kız ama yatağını bir gecelik bile ayırma,küs yatarsın biriniz bir köşede diğeriniz öbür köşede..böyle düşündüğüm için evi terketmeyi eşlere yakıştıramıyorum,terkettiyse o evlilik böyle devam eder,ondan artık hayır gelmez.
bana görede suc ama lulu yarin giderse bidaha bu adamin yapmicanin garantisi varmi ? tabiki hicbir sey olmamis gibi devam etmicek adamin burnunu bir güzel sürtmek lazim tekrarlamamasi icin
Ben hala anlamadım.
Eşiniz 5 aydır size akşam dışarı çıkmanıza izin veriyor muydu?
5 aydır çıkıyor muydunuz akşamları?
İlk defa mı tepki gösterdi.
Yoksa siz ilk defa mı akşam dışarı çıkmaya kalktınız.
5 aydır eşinizin bu konuda ki fikrini bilmiyor muydunuz?
Eşinizin bu konuda, akşam dışarı çıkmanız konusunda bir tepkisi varsa
bunu biliyor ve ona göre haraket ediyor olmanız lazımdı.
Sıkıntı nereden çıktı tam olarak açıklayamıyorsunuz.
Kızlar bir gelişme oldu aradı beni ve kırgınım cok anlamıyorsun bir cümleyle beni yıktın lulu paramparca ettin dedi ama inanın ne dedim hatırlamıyorum ne dedım sana dedim yüzyüze konusuruz lulu şimdi kapatıyorum kafamı dinlemek istiyorum dedi.
Daha önce gec vakitte onsuz dısarı cıkmıyordum. Cıksam bir arkadasımla bulussamda yarım saat sonra o da yanımıza gelıyordu beraber oturuyorduk cafede vs.
Fakat dün aksam biraz da keyfi yoktu aksam 8 de geldi. Ben de kıza söz verdigim için 9da cıkacaktım. Eşimin dün keyfi olmadıgı için daha sonradan gelemeyecekti.
Bana gitme dedi. Buraya kadar tmam. ama bana uygun dille söylemedi bagırarak sinirlenerek ne demekmiş 9da cıkmak yakısıyormu sana vs vs gibi kırıcı ve agır konustu. Ve kavga öyle basladı.
peki neden özellikle akşam 9'da çıkıyorsunuz ki yanlış anlamayın yargılamak için söylemiyorum ama haftasonu gündüz yada başka zamanda görüşebilirsiniz. Eşiniz her an iyi olmayabilir, çıkmayı canı isteyemebilir, evde dinlenmekte isteyebilir. Siz arkadaşanıza söz vermeden önce eşinize sormalıydınız çıkabilecek durumda mu diye. Açıkçası eşim işten eve geldiğinde ben o saatte bir arkadaşımla eşimi yalnız bırakarak çıkmam. Ya onunla ya da hiç. Eğer önce gelirim demiş sonrada vazgeçmişse bende arkadaşımla randevumu iptal ederim. Belki de eşinizin birşeye morali bozuldu ve size patladı ya da o saatte çıkmayı hiçbir zaman istemiyordu ama birşey demiyordu artık söyledi. Bunları göz önünde bulundur ve anlayış göstermeye çalış diye söylüyorum. Sende tamam neden bağırıyorsun ne var bağıracak tamam gitmiyorum deyip konuyu kapatmaya çalışsaydın ve sakinleşmesini bekleseydin sonrada konuşsaydınız. Şimdi sen evde yalnız mısın nasıl kalıyorsun tek başına ayrıca ailesi ne diyor senin ailen ne diyor haberleri yok mu ne kadar böyle gidecek bence eşini ara güzelce konuş ve eve gelmesini sağla sonrasında da uzlaşma sağlayın yoksa yazık olacak.
Off hatırlamaya calısıyorum ama bulamıyorum agır bişey söylemişim güyaa off telefonda sesi iyi degildi zaten parcaladın beni dedi..
Zaman ver konusuruz yuzyuze dedi.. senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?