- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
Haklısın canım ama arkadasım calısıyordu ve zaten karsı da oturuyor onun izin günü de ben müsait olamıyordum.. Aslında evet 9da cıkıp 11 12 de eve gelmek bir kadın yakısmaz.
Bana bunu uygun bir dille acıklaması gerekırdı ama o bagırıp cagırdı agır konustu.
canım bazı şeyleri evliliğinden üstün tutma..arkadaşımla görüşmiyeyim mi falan derken..eşinle buluşma yüzünden tartıştığın arkadaşını ,yarın öbürgün yanında bulamayabilirsin. ve de .keşke arkadaşını eve davet etseydin..
yanlış anlama ama daha evliliğin ne olduğunu kavrayamamışsın. çok yenisiniz.umarım barışırsın. bu da sana ders olsun akşamları eşin izin verse de dışarı çıkma. eşine zaman ver üstüne gitme.ikinizde aklı selim düşünün.böyle birşeyle biterse evlilik zaten temeli yoktur.
son durum ne peki? :bbo:
Haklısın canım düşünemedım o an mafoldumben
Olabilir farkedemedim belki de simdiye kadar evlilik zor birsey sorumlulukmus meger mafoldumben b
Son durum aradı beni yüzyüze konusalım dedi ama zamana ihtiyacı varmıs.
Son durum aradı beni yüzyüze konusalım dedi ama zamana ihtiyacı varmıs.
hee bide sakın ailene anlatma işler daha çok karışır
canım bazı şeyleri evliliğinden üstün tutma..arkadaşımla görüşmiyeyim mi falan derken..eşinle buluşma yüzünden tartıştığın arkadaşını ,yarın öbürgün yanında bulamayabilirsin. ve de .keşke arkadaşını eve davet etseydin..
aynen katılıyorum...
evlilik sevgililik gibi değildir...sevgiliyken arkadaşımla buluşmıyım falan diyebilirsin ha evliykende buluşabilirsin tabiki,o da sende arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz ama bunların artık biraz sınırları,kuralları olur...
mesela 9 geç bi saat değil demişsin ama bence geç bi saat....9 da buluşuyosunuz e en az 2 saat geçirseniz saat oldu gece 11....şimdi evli bi bayan için bu saat normal mi ?
yani sende de hata var....eşin bu konuda haklı ama gel görki bu sebepten boşanılmaz...o konudada eşin saçmalamış...neyse görüştüğünüzde sakince konuşun ve sende bu hatanı kabul et ona da söyle....bundan sonra birbirinize karşı daha dikkatli,evliliğinize karşıda daha özverili olun....yerimseniben
Yok kızlar cıkmadım dısarı. Cıkmaya hazırlanırken tartısma oldugu ıcın cıkamadım
iyi de canım güvenli, nezih bir yere gitmişlerse çok da problem olacağını sanmıyorum. bence olay tamamen eşinin basın abartması :):) arkadaş da belli pişman olmuş zaten. adam niye hala uzatıyor anlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?