Biz ayrılıyoruz..

canım bazı şeyleri evliliğinden üstün tutma..arkadaşımla görüşmiyeyim mi falan derken..eşinle buluşma yüzünden tartıştığın arkadaşını ,yarın öbürgün yanında bulamayabilirsin. ve de .keşke arkadaşını eve davet etseydin..

Olabilir farkedemedim belki de simdiye kadar evlilik zor birsey sorumlulukmus meger mafoldumben b

Haklısın canım düşünemedım o an mafoldumben

Olabilir farkedemedim belki de simdiye kadar evlilik zor birsey sorumlulukmus meger mafoldumben b

neyse şekerim en kötü kavganız bu olsun, son olsun..
evlilik zor olmazmı, elinde teraziyle dolaşman gerekir denge kurmak için..:1closedeyes:

Son durum aradı beni yüzyüze konusalım dedi ama zamana ihtiyacı varmıs.

offf ne zor bir durum. üstüne gitmeyin bari. gerçi bence öyle aman aman bir hatanız yok. sonuçta normal bayan arkadaşınızla buluşmuşsunuz. saat 9 da çok geç bir saat değil ama gel de bunu erkeklere anlat.

Son durum aradı beni yüzyüze konusalım dedi ama zamana ihtiyacı varmıs.

ne demişsin bu kadar zamana ihtiyacı olacak, o da kasıyo mu kendini acaba?
fakat fazla uzatmayın bence..ilk konuşmanızda yumuşak konuşun ikimizde hatalı davrandık galiba vs.şeklinde orta yolu bulursunuz..bundan evlilik bitmez Lulu..

canım,

ne yazık ki erkekler böle onlar söyledikleri sözleri fazla ciddiye almazlar ama sen allah muhafaza bilaf söledin mi aylarca büyütürler bence geneli böle. Sana tavsiyem arkdaşlarında dedikleri gibi üstüne gitme gelsin o konuşsun konuşalım diyede zorlama havaya girmesin bu sizin evlilikte ilk sınavınız zeki olan kazanır ve kazanan taraf hep kazanır artık

aynen katılıyorum...

evlilik sevgililik gibi değildir...sevgiliyken arkadaşımla buluşmıyım falan diyebilirsin ha evliykende buluşabilirsin tabiki,o da sende arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz ama bunların artık biraz sınırları,kuralları olur...

mesela 9 geç bi saat değil demişsin ama bence geç bi saat....9 da buluşuyosunuz e en az 2 saat geçirseniz saat oldu gece 11....şimdi evli bi bayan için bu saat normal mi ?

yani sende de hata var....eşin bu konuda haklı ama gel görki bu sebepten boşanılmaz...o konudada eşin saçmalamış...neyse görüştüğünüzde sakince konuşun ve sende bu hatanı kabul et ona da söyle....bundan sonra birbirinize karşı daha dikkatli,evliliğinize karşıda daha özverili olun....yerimseniben

bu arada edit butonu kalkmış mı ne

yukardaki bi cümleyi yanlış yazmışım...."sevgiliyken arkadaşımla buluşmıyım falan diyebilirsin" olacaktı..gerçi anlaşılmıştır da düzeltmessem çatlarım

Evet dogru dıyorsunuz bunun yüzünden bosanılmaz. Zaten bana kalsa büyütülecek bir olayda değildi.
Sorun onun böyle tepkiler vermesi..

Evet edit butonu kalkmıs neden anlayamadım bilmiyorumkismile

iyi de canım güvenli, nezih bir yere gitmişlerse çok da problem olacağını sanmıyorum. bence olay tamamen eşinin basın abartması :):) arkadaş da belli pişman olmuş zaten. adam niye hala uzatıyor anlamadım.

güvenli nezih bir ortamdır mutlaka zaten.....evli bayanın zaten bide aksi biyere gideceğini düşünemiyorum...

ama işte saat 9 da değilde 6da 7 de çıkarsın mesela 9 da gelirsin...yani bilmiyorum bu benim düşüncem....

ha eşinin bu kadar büyük tepki verip işi boşanmaya kadar getirmesi evet abesle iştigal....bunu belirttim zaten...heleki böyle uzatmak....daha öncede dedim sanki bu işin altında başka bi iş var gibi...mesela ağır laf ettiğinden bahsediyor lulu...belkide eşinin asıl tepkisi o meçhul ağır lafa...lulu hatırlamıyor musun gerçekten?

evliliğin ilk aylarında böyle tartışmalar çok olur canım yani çok küçük bir sebep bu boşanmak için bunun için boşanılmaz eşinin huyunu suyunu neye kızacağanı öğrenmemişsin sanırım daha oda senin fevri çıkışlar olur arada daha çok yeniymişsiniz hemde güzelce oturup nerde hata yaptığınızı bulursunuz eminim birbirinizi kırmadan ve bu son kavganız olur umarımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…