Biz ayrılıyoruz..

Hayır gercekten nasıl bir laf ettiğimi hatırlamıyorum.
Bende bagırıyodum gercekten de agır konusmus olabilir. Ama kesınlıkle hakaret etmedık ıkımızde yanlıs anlasılmasın.

sana uzunca bir yorum yazmıştım hatta ilk kavgamızı anlatmıştım ama silindi gönderemedim...
evliliğin ne olduğunu bende ilk kavgamızda anlamıştım ramazan ayıydı ve misafir çağırmıştık iftara neden kavga ettiğimiz hatırlamıyorum ama sıkı bir tartışmaydı ve o halde misafirimiz ağırladık hatta akşmı misafirlerle birlikte gezmeye gittik ben anneme gitmeyi bile düşündüm ama dedim ya evlilik ne demek kol kırlır yen içinde kalır ne demek o zaman öğrenmişik.. daha birbirinizi tanımıyorsunuz bunlar normal şeyler ama gece eve gelmesi lazım gelmezse çok ayıp etmiş olur

ya diyosunuzda 9 geç bi saat niye buluşuyorsunuz diye iyide karşı taraf müsaitmi bakalım çalışıyormuş arkadaşı galiba ee evede geç geliyosa tabiki luluyla geç buluşacak bide oruç tutuyorsa daha geç buluşulurki zaten 8 e doğru iftar yapılıyor ne zaman yemek yiyecekde luluyla buluşacak ki o gün buluşmaya gidememiş

İnşallah allahın izniyle duzelır hersey.. :gitme:

Evet canım aynen öyle

Canım olur böyle şeyler daha yenisiniz, birbirinizi tanıma dönemi evliliğin ilk ayları. Düzelir herşey kafana takma. Eşin çok abartmış tamam 9 geç bir saat ama bu nedenle ayrılık olmaz.

esin cok tepki vermis..acaba hep bildigini mi okuyorsun??belki ondan abartmistir..
arkadaslar onemlidir ama bazen bi bakiyorsun cok iyi konustugun kisiler bi anda yok olabiliyor ortadan.kimse icin degmez esinle iliskini bozma.tabi cevreni de ihmal etme,daha dikkatli ol..hemen bu kadar seyden bitmez..icini rahat tut..esin aradiginda da cok suclu gibi davranma.bundan sonra daha dikkatli olacagini ama onunda bu sekilde uzatmasinin evlilikte olmamasi gerektigi falan soyle..

hafta sonu buluşulabilir mesela....

oruç tutuyorsa iftar yemeğine gidilebilir birlikte bu da yine dediğim saatlere denk gelir...

tekrar söylüyorum bu benim fikrim...bana göre geç bi saat ama eşinin tepkiside abes....

velhasıl kelam ben halledilmeyecek bi sorun görmüyorum ortada....

eğer eşi ayrılmakta ve bu tavrında diretirse kesinlikle ya başka sebep ararım altında ya da bahanesi derim..aksi halde bu kadar yeni bi evlilikte bu ayrılma sebebi olamaz....

Off hatırlamaya calısıyorum ama bulamıyorum agır bişey söylemişim güyaa off telefonda sesi iyi degildi zaten parcaladın beni dedi..
Zaman ver konusuruz yuzyuze dedi.. senağlama

Hayır gercekten nasıl bir laf ettiğimi hatırlamıyorum.
Bende bagırıyodum gercekten de agır konusmus olabilir. Ama kesınlıkle hakaret etmedık ıkımızde yanlıs anlasılmasın.

Öfke anında hakaret bile dilebiliyor canım. Sonradan pişman olunacak sözler sarfedilebiliyor. Ama eşinle konuşurken sinir anında söylediğim kırıcı sözler için kusuruma bakma deyip özür dile. O da sana karşılığını verecektir. opuyorumnanaktan Siz severek evlenmediniz mi? Evi terkettiği için eşin de hatalı ama bu tartışmayı çok da fazla uzatmayın bence. Ayrıca evlilikte daha çok yenisin. Evlilik karşılıklı anlayış gerektirir. Hatta anlayıştan öte çoğu zaman özveri gerektirebilir. Nasıl senin eşinden yapmasını istemediğin bazı şeyler olabilirse eşinin de senden bazı talepleri beklentileri olabilir. İstemiyor, hoş karşılamıyorsa onun istemediği saatte dışarı çıkma

Lulucum canım, Eşin yaptığı hatanın farkındaysa bu mübarek gecenin hürmetine gelir barışır. Önümüz bayram eş dost akraba ziyaretleri filan.ne diyeceksiniz, ne yapacaksınız :umursamaz:
Millet bi ton laf üretecek. En önemlisi de ailaleriniz öğrenecek durumu. inşallah bugün çözülür bu durum.

hafta sonu belki dışarı çıkamıyordur temizlik yapıyordur yani olabilir herşey sana göre geç bi saat tamam da lulunun eşi de çok büyük tepki vermiş büyük ihtimal sorun bu değil başka şey var bu işin arkasında yoksa bi arkadaş la buluşacak diye ayrılık olmaz hele yeni evliyse hiç olmaz

bi yaşıma daha girdim,bu sebepten bi tartışmayla ev mi terk edilir..
insan evliliğinde nice tartışmalar yaşıyor da yatağını bile ayırmazken evden gitmek garip doğrusu..bana da tek nedenin gece dışarı çıkma isteğinin olmadığını düşündürdü.
hala sevgili modunda bi eş..üzgünüm ama bu büyük sorumsuzluk..
umarım daha fazla üzülmeden atlatırsınız bu olayı..

eve gelsin evde konuşun daha iyi konuşursunuzaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Bu konu hakkında yorum yapmak bana düşmez ama sadece dua edebilirim ablam ):
Allah yardımcın olsunn canımın içi

Rabb'm bu mübarek günlerin hürmetine yuvanızı ayakta tutar inş.:Saruboceq:

Tartısmalarımız oluyordu ama bu sefer küçük birşeydi aslında.
Bir kız arkadasımla bulusacaktım haberi de vardı. Tamam demişti. Daha sonra vayy efendim gec saatlerde cıkılır mıymıs.

İlk mesajında böyle diyorsun..

şimdide böyle..

eşin kızmakta haklıymış,demiştim ya eksikmi anlatıyorsun bize,başka bir şey varmı diye..
ama yinede evi terkedip gelmemesini haklı çıkarmaz bu,sendede hata var.

Aynen bende böyle düşünüyorum, üstelik evlerine yakın bir yermiş gidecekleri cafe.
9 bu yaz gününde hiç de geç bir saat değil.

Lulu sende hafif hafif suçlu moduna girme var sanki CADIARZU
Ne demişsen ol, evden gitmesini, 2 gün gelmemesini normal karşılayacak bir durum değildir..
Eşinin seni bu şekilde -afedersin ama- terbiye etmesine müsaade etme.
Bir daha önünü kesemezsin bu davranışlarının..

Kızlar tek suclu ben de olsam evden gitmesinin nedenini bilmiyorum.
Ben ne yaptım diye dusunuyorum. İlla gidicem diye diretmemiştim oysa ki..
Aslında şu da var tartıstıgımızda ona yeter bıktım demem onu delirtiyor.
O gun tartısmada agır konustugu ıcın yeter artık bır kerede duzgun konus benımle tatlı dille anlat derdini bıktım ya dedim sanırım. Madem bıktın nıye benımlesın ben buyum böyleyım seni zorla tutmuyorum benımnle olmaya bilirsin demişti. Ondan sonr tartısma dahada büyümüştü. Eksik anlatmıyorum kızlar aklıma geldikçe her konusmayı aktarmaya calısıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…