- 18 Aralık 2009
- 6.552
- 8.044
- 773
- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
sana uzunca bir yorum yazmıştım hatta ilk kavgamızı anlatmıştım ama silindi gönderemedim...
evliliğin ne olduğunu bende ilk kavgamızda anlamıştım ramazan ayıydı ve misafir çağırmıştık iftara neden kavga ettiğimiz hatırlamıyorum ama sıkı bir tartışmaydı ve o halde misafirimiz ağırladık hatta akşmı misafirlerle birlikte gezmeye gittik ben anneme gitmeyi bile düşündüm ama dedim ya evlilik ne demek kol kırlır yen içinde kalır ne demek o zaman öğrenmişik.. daha birbirinizi tanımıyorsunuz bunlar normal şeyler ama gece eve gelmesi lazım gelmezse çok ayıp etmiş olur
ya diyosunuzda 9 geç bi saat niye buluşuyorsunuz diye iyide karşı taraf müsaitmi bakalım çalışıyormuş arkadaşı galiba ee evede geç geliyosa tabiki luluyla geç buluşacak bide oruç tutuyorsa daha geç buluşulurki zaten 8 e doğru iftar yapılıyor ne zaman yemek yiyecekde luluyla buluşacak ki o gün buluşmaya gidememiş
ya diyosunuzda 9 geç bi saat niye buluşuyorsunuz diye iyide karşı taraf müsaitmi bakalım çalışıyormuş arkadaşı galiba ee evede geç geliyosa tabiki luluyla geç buluşacak bide oruç tutuyorsa daha geç buluşulurki zaten 8 e doğru iftar yapılıyor ne zaman yemek yiyecekde luluyla buluşacak ki o gün buluşmaya gidememiş
Bazen ofke anında ne soyledıgımızın farkında olmayız.
Dahası sonrasında bunları hatırlamadıgımız gıbı,
'sen bunu demıstın' denıldıgınde de ınkâr ederız.
Hatırlamadıgımız ıcın soylemıs olabılecegımız ıhtımalı ustunde durmayız.
Sız sımdı sakınce dusunun, o gun neler dedınız,
hatırlamaya calısın.
Off hatırlamaya calısıyorum ama bulamıyorum agır bişey söylemişim güyaa off telefonda sesi iyi degildi zaten parcaladın beni dedi..
Zaman ver konusuruz yuzyuze dedi.. senağlama
Hayır gercekten nasıl bir laf ettiğimi hatırlamıyorum.
Bende bagırıyodum gercekten de agır konusmus olabilir. Ama kesınlıkle hakaret etmedık ıkımızde yanlıs anlasılmasın.
hafta sonu buluşulabilir mesela....
oruç tutuyorsa iftar yemeğine gidilebilir birlikte bu da yine dediğim saatlere denk gelir...
tekrar söylüyorum bu benim fikrim...bana göre geç bi saat ama eşinin tepkiside abes....
velhasıl kelam ben halledilmeyecek bi sorun görmüyorum ortada....
eğer eşi ayrılmakta ve bu tavrında diretirse kesinlikle ya başka sebep ararım altında ya da bahanesi derim..aksi halde bu kadar yeni bi evlilikte bu ayrılma sebebi olamaz....
Tartısmalarımız oluyordu ama bu sefer küçük birşeydi aslında.
Bir kız arkadasımla bulusacaktım haberi de vardı. Tamam demişti. Daha sonra vayy efendim gec saatlerde cıkılır mıymıs.
Ama dun keyfı yoktu ben tek gıdecektım o da gelmeyecektı haberı yoktu 9da cıkacagımdan bizde son anda aksam cıkacagımıza karar verdık arkadasımla ona bozuldu neden daha erken cıkmadınız ben de gelmeyecegım yalnız olacaksın bak keyfım yok yakısırmı evli bir bayana dıye çıkıştı tartısma basladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?