Biz ayrılıyoruz..

daha aradı mı senibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bu konu hakkında yorum yapmak bana düşmez ama sadece dua edebilirim ablam ):
Allah yardımcın olsunn canımın içi

Rabb'm bu mübarek günlerin hürmetine yuvanızı ayakta tutar inş.:Saruboceq:

Canımmmm çok tesekkür ederim inşallah rabbim şu mübarek günde yardımcı olacaktır..

Allah razı olsun senden

bir öfke ile ağızdan çıkan kelimeler insan kendini kaybedince sen ona o sana kırıcı olabiliyo ama önemli olan bunu telafi etmek ve bundan sonra da tartışırken bile dozunu ve saygıyı iyi ayarlama çalışmak ne yapmayı düşünüyosun

Dün gece aramıstı canım yüzyüze konusuruz ama zaman ver dedi ben bisey diyemeden de kapattı. Beni cok kırdın anlayamıyosun tek cumlen bitirdi dedi

ama sızıde gitmesi bitirdi
bu kadar kücük bırseyden böyle gidilir mi evden
sizi yalnız bırakıyor su konusmasında da en cok kırılan o en cok üzen siz durumunuzdasınız..
ne kadar zaman istedi eve gelmek icin gercekten cok ayıp yaptıgı belkı bana kızacaksınız esınız böyle dedım diye ama bir insan böyle yapar mı
esin bırak eve git kendın zaman de siz yine iyisiniz hala evde bekliyorsunuz
gercekten benim canım cok skıldı bu duruma

Evet canım beni onun gitmesi bitirdi..
Neden diye sorgulayamıyorum artık. Sadece telefonda zaman ver yuzyuze konusacagız dedi bu kadar.

hem suçlu hem güçlü ne demek evi terketmek ya yalnız bırakılır mı kadın evde..allahım böyle adamlardan uzak tutsun ya.bu kadın senin namusun değil mi iyi günde kötü günde diye evlenmedin mi sen ..ne kadar da zaman geçti ki bıkıp çekip gittin..yazıklar olsun.
allah yardımcın olsun kardeşim.

off çok üzüldüm canım yaa. iki yıllık evliyken eşimde aynısını yapmıştı. hemde böle bir ramazan günü. 4 gün gelmedi eve. aradığımda konuşmak istemediğini zamana ihtiyacı olduğunu söylemişti. 4. gündü ve ben evde oturmuş ağlıyordum. yaşlı bir üst komşum vardı. o çıktı geldi. neyin var senin falan derken anlattım. dedim tartıştık ve ikimizde konuştuk ama niye cezalandırılan benim. teyze bana dediki bazı erkekler huy yapıyo bunu alışkanlık yapıyo sakın izin verme bu duruma. bi kere kabullendinmi her kafası estiğinde havalanmak istediğinde saçma sapan nedenlerle çıkıp çıkıp gider yoksa. evlilik fedakarlık ister otel değil burası kızdım gittim sıkıldım geri geldim denilsin. sen nasıl oturuyorsan evinde oda eşşek gibi burda oturacak sorunu çözecek. bana bir akıl verdi teyze ve dediklerini yaptım. eşimi aradım. bu kavgayı tek başıma ben yapmadım, ben konuşurken sen dilsiz değildin, kırılacak bir kalbi tek sen taşımıyorsun, ben evsiz barksız sahipsiz olduğum için bu evde değilim. ben ikimize ait bir yuva diye bildiğim için burdayım. sen çıktın gittin bak ben hala burdayım. şimdi sende ya çık gel konuşup sorunumuzu çözelim yada bana açık açık de ki ne orası bizim yuvamız ne sen ailemsin. ben gelmiyorum sende boşuna bekleme çık git de. bende bileyim neyin ne olduğunu.
işte böle dedim eşime teyzenin tavsiyesi ile. eşim geldi ve konuştuk. ona bir daha böle çıkıp giderse dönecek bir evi olmayacağını hatırlattım. ama hiç ağlamadan bağırmadan kısık bir sesle ve son derce kararlı bir şekilde. şimdi 12 yıllık evliyim ilk ve son oldu bu durum. diliyorum en kısa zamanda senin durumunda düzelir. tek tavsiyewm nolursa olsun karşında ağlama.

canım bıktım demek, evi terkedecek kadar da değil konuşarak çözülürdü.
bıktım dediğinde evlilikten bıktım manasına almış demek ki eşin..
Kesinlikle, eşin geldiğinde bir daha ki münakaşalarınızda evden çıkıp gitmek,
geceyi dışarıda geçirmek gibi bir gaflette bulunmaması gerektiğini iyice bi anlat..kafasına işlesin.. nazlı gelinler gibi yaptı iyice.:umursamaz:.
peki annesinin evinde mi, yoksa kardeşinin ayrı bir evi var da orada mı?

Annesi ile kardesi yasıyorlar annesi evde yok bayram için gitmişti. Zaten annesi duysa kesınlıklıkle kızar ogluna.
Kardesi ile aynı evdeler su an..

Ay_dolu inşallah hep böyle mutlu olursunuz allah eksık etmesın eşini senden.. İnsallah bizimde sorunlarımız cözulecek.

amin canım. bütün dualarım seninle. tüm kalbimle diliyorum inşallah rabbim eşinede akıl fikir versin anlasın yanlışını. :Saruboceq:

Annesinin evde olmaması işine gelmiş eşinin..bu gibi konularda büyüklerin yaklaşımı da önemli..annesi evde olsa belki, hadi oğlu evine git, eşinle sorununu çöz.. artık orası senin evin,erkek evden gitmez falan diyebilir di,o da az buçuk anlardı, evinden çıkılmaması gerektiğini..

Annesinin haberi olsa cok kızardı gercekten.
Nerede oldugunu biliyorum en azından arkadasın da falan degil allaha şükür biraz olsun içimi rahatlatıyor. Kardeside gizli gizli bilgi veriyor merak etme lulucum bana bısey anlatmıyor ben konusuyorum dönmesi için fakat konuyu acmıyor diyor sagolsun..:1no2:

anladığım kadarıyla eşi arkadaşıyla çıkacağını biliyormuş ama saat 9da çıkacağını bilmiyormuş. sorun kocasına göre vakit... fisfisfis

canım şimdi bütün sayfaları okudum da
eşinin gitmesi çok ayıp çok yanlış
sen kesinlikle haklısın

ayrıca gözüme çarpan bişey oldu
bu sizin büyük ilk kavganız anladığımm kadarıyla ve
3. kişilere bolca gitmiş durumda
şimdi sizin aranız düzelse bile eşinin annesi gelince kardeşi ona da söyleyebilir
arkadaşınız da öğrendi
yani ne bilim eşinzde çok hata buldum
gidip kardeşine de anlatmış oldu
konuşmayacaksa evde küsüp konuşmasaydı evi terketmek sonra da 3. kişilere anlatmak da neyin nesi

Yok canım konu annesine gitmez zannetmiyorum.. Kardesine de birşey anlatmamıs kız bana birşey anlatmıyo lulucum yoksa onu döndürmeye calısıyorum benim de elim kolum baglı dedi.. :2:

Bu yorum o kadar hosuma gıttı kı,
bır kez daha okunması ıcın alıntı yaptım.
Lulu, belkıde bu konusmanın aynısını yapmalısın esıne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…