- 7 Mart 2010
- 5.660
- 1.003
- 698
- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
Kızlar tek suclu ben de olsam evden gitmesinin nedenini bilmiyorum.
Ben ne yaptım diye dusunuyorum. İlla gidicem diye diretmemiştim oysa ki..
Aslında şu da var tartıstıgımızda ona yeter bıktım demem onu delirtiyor.
O gun tartısmada agır konustugu ıcın yeter artık bır kerede duzgun konus benımle tatlı dille anlat derdini bıktım ya dedim sanırım. Madem bıktın nıye benımlesın ben buyum böyleyım seni zorla tutmuyorum benımnle olmaya bilirsin demişti. Ondan sonr tartısma dahada büyümüştü. Eksik anlatmıyorum kızlar aklıma geldikçe her konusmayı aktarmaya calısıyorum..
Bu konu hakkında yorum yapmak bana düşmez ama sadece dua edebilirim ablam ):
Allah yardımcın olsunn canımın içi
Rabb'm bu mübarek günlerin hürmetine yuvanızı ayakta tutar inş.:Saruboceq:
daha aradı mı senibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Dün gece aramıstı canım yüzyüze konusuruz ama zaman ver dedi ben bisey diyemeden de kapattı. Beni cok kırdın anlayamıyosun tek cumlen bitirdi dedi
ama sızıde gitmesi bitirdi
bu kadar kücük bırseyden böyle gidilir mi evden
sizi yalnız bırakıyor su konusmasında da en cok kırılan o en cok üzen siz durumunuzdasınız..
ne kadar zaman istedi eve gelmek icin gercekten cok ayıp yaptıgı belkı bana kızacaksınız esınız böyle dedım diye ama bir insan böyle yapar mı
esin bırak eve git kendın zaman de siz yine iyisiniz hala evde bekliyorsunuz
gercekten benim canım cok skıldı bu duruma
Annesi ile kardesi yasıyorlar annesi evde yok bayram için gitmişti. Zaten annesi duysa kesınlıklıkle kızar ogluna.
Kardesi ile aynı evdeler su an..
Ay_dolu inşallah hep böyle mutlu olursunuz allah eksık etmesın eşini senden.. İnsallah bizimde sorunlarımız cözulecek.
amin canım. bütün dualarım seninle. tüm kalbimle diliyorum inşallah rabbim eşinede akıl fikir versin anlasın yanlışını. :Saruboceq:
Annesi ile kardesi yasıyorlar annesi evde yok bayram için gitmişti. Zaten annesi duysa kesınlıklıkle kızar ogluna.
Kardesi ile aynı evdeler su an..
Ay_dolu inşallah hep böyle mutlu olursunuz allah eksık etmesın eşini senden.. İnsallah bizimde sorunlarımız cözulecek.
Annesinin evde olmaması işine gelmiş eşinin..bu gibi konularda büyüklerin yaklaşımı da önemli..annesi evde olsa belki, hadi oğlu evine git, eşinle sorununu çöz.. artık orası senin evin,erkek evden gitmez falan diyebilir di,o da az buçuk anlardı, evinden çıkılmaması gerektiğini..
anladığım kadarıyla eşi arkadaşıyla çıkacağını biliyormuş ama saat 9da çıkacağını bilmiyormuş. sorun kocasına göre vakit... fisfisfisİlk mesajında böyle diyorsun..
şimdide böyle..
eşin kızmakta haklıymış,demiştim ya eksikmi anlatıyorsun bize,başka bir şey varmı diye..
ama yinede evi terkedip gelmemesini haklı çıkarmaz bu,sendede hata var.
canım şimdi bütün sayfaları okudum da
eşinin gitmesi çok ayıp çok yanlış
sen kesinlikle haklısın
ayrıca gözüme çarpan bişey oldu
bu sizin büyük ilk kavganız anladığımm kadarıyla ve
3. kişilere bolca gitmiş durumda
şimdi sizin aranız düzelse bile eşinin annesi gelince kardeşi ona da söyleyebilir
arkadaşınız da öğrendi
yani ne bilim eşinzde çok hata buldum
gidip kardeşine de anlatmış oldu
konuşmayacaksa evde küsüp konuşmasaydı evi terketmek sonra da 3. kişilere anlatmak da neyin nesi
off çok üzüldüm canım yaa. iki yıllık evliyken eşimde aynısını yapmıştı. hemde böle bir ramazan günü. 4 gün gelmedi eve. aradığımda konuşmak istemediğini zamana ihtiyacı olduğunu söylemişti. 4. gündü ve ben evde oturmuş ağlıyordum. yaşlı bir üst komşum vardı. o çıktı geldi. neyin var senin falan derken anlattım. dedim tartıştık ve ikimizde konuştuk ama niye cezalandırılan benim. teyze bana dediki bazı erkekler huy yapıyo bunu alışkanlık yapıyo sakın izin verme bu duruma. bi kere kabullendinmi her kafası estiğinde havalanmak istediğinde saçma sapan nedenlerle çıkıp çıkıp gider yoksa. evlilik fedakarlık ister otel değil burası kızdım gittim sıkıldım geri geldim denilsin. sen nasıl oturuyorsan evinde oda eşşek gibi burda oturacak sorunu çözecek. bana bir akıl verdi teyze ve dediklerini yaptım. eşimi aradım. bu kavgayı tek başıma ben yapmadım, ben konuşurken sen dilsiz değildin, kırılacak bir kalbi tek sen taşımıyorsun, ben evsiz barksız sahipsiz olduğum için bu evde değilim. ben ikimize ait bir yuva diye bildiğim için burdayım. sen çıktın gittin bak ben hala burdayım. şimdi sende ya çık gel konuşup sorunumuzu çözelim yada bana açık açık de ki ne orası bizim yuvamız ne sen ailemsin. ben gelmiyorum sende boşuna bekleme çık git de. bende bileyim neyin ne olduğunu.
işte böle dedim eşime teyzenin tavsiyesi ile. eşim geldi ve konuştuk. ona bir daha böle çıkıp giderse dönecek bir evi olmayacağını hatırlattım. ama hiç ağlamadan bağırmadan kısık bir sesle ve son derce kararlı bir şekilde. şimdi 12 yıllık evliyim ilk ve son oldu bu durum. diliyorum en kısa zamanda senin durumunda düzelir. tek tavsiyewm nolursa olsun karşında ağlama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?