Biz ayrılıyoruz..

Amin canım.. Bakalım bir kaç gün daha devam ederse gercekten o zaman ciddiyeti görecek..

ya niananamıyorum nedir bu kapris bu adamda.eninde sonunda dönücektir sen o tatlı canını sıkma canım

Tesekkur ederim canım..

Yok canım ya öyle yazsam daha cok canım acısın diye gelmez. ama ben yapacamı biliyorum iyi zaman verdim ona zaten. sabrım tasarsa olacakları görsün.

Ay valla canım benimde kafam karıstı artık. bayrammıs umrumda degıl zaten ikimizinde burada akrabası yok yani akraba ziyareti yapmayacaktık ona güveniyordur.

Tabiki de affetmeyecegim affedilecek sey degil bu yaptıgı...

seninde yakınlarında ailen yok mu
sende onlara gitsene valla sendekı gercektencok büyük sabır
ben simdiye giderdim haa nasıl gidersin diye afra tafra yaparsa
aynen senın gibi derdim ..
hic mi düsünmüyor basına bır is mi gelir
hastalanır mı ne olur diye
bence sizde tavrınızı koyun bır erkegın evı terketmesı hic hos degıl hemde küsüp günlerce gelmemesı anlamıyorum bu zihniyeti

valla arama be bırak ne hali varsa görsün sen erkekmisin hadi bir aradın 2 aradın ama senden günah gitti boşver kk ya takıl o seni merak etsin beni aramadı diye burda canın sıkılmazsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni:enbuyukkk::enbuyukkk:

Aramayacagım daha da ya artık içimden de gelmiyor zaten kızlar..
Çok sagolun bana desteksiniz hepiniz..
valla sizin yerinizde ben olsam hiç aramazdım bile sonuç olarak yaptığınız çok kötü bir şey yok ortada evi terketmek gelmemek te noluyor birde zaman ver zaman ver valla bu resmen şımarıklık ayamayın bırakın o yalvarsın o affettirsin kendini önce:1closedeyes::1closedeyes:

Çok ilginç bir durum gerçekten.Evin içinde surat yapsa tamam diyecem de evi terkedip gitmek de ne oluyor.Valla şaşırdım ne diyceğimi bilemedim ama kesinlikle arama artık. Ve geri döndüğünde de kolay kolay affetme.Zamana ihtiyacım var gelme eve de.Aklı başına gelsin :1shok:

evet evet bencede eve gelmek isterse zamana ihtiyacım var de gelme de kaydirigubbakcemile5

Bende onu düşündüm canım.. kaydirigubbakcemile5

Yok mu bi gelişme? boshayallersmile

Hayır canım yok..

ya karısını seven adam tartışma biter eve geri döner ne bu çok saçma

Bana olan sevgisinden hiç şüphem yok beni aradıgında da söyledi zaten hala asıgım ama tek cumlen yıktı paramparca etti beni ne olur bıraz zaman ver dedi gecen gun..
(zaten bende nerede ne yaptıgını biliyorum herseyınden haberım var)

evet evet bencede eve gelmek isterse zamana ihtiyacım var de gelme de kaydirigubbakcemile5

Sanırım öyle yapacagım canım kaydirigubbakcemile5

Bu kadar küçük fakat cok kırıcı oldu artık..
Ona kırıcısın dediğimde ben böyleyim istemıyosan bitsin diyebilecek bir insan

canım bence sinirle söylenmiş bi söz..pişman olcak eşin ve bence barışcaksınız..iyi haberlerini bekliyorum.. :1hug:

Lulu cum ne inatmis ya koç erkeğiydi dimi korktum valla ilerde evlenince benimkide böyle yapabilir mi diye hala gelmeye niyeti yok mu üstü basinida mi değiştirmiyo ona bari gelse

canım bence sinirle söylenmiş bi söz..pişman olcak eşin ve bence barışcaksınız..iyi haberlerini bekliyorum.. :1hug:

İnşallah canımcım inşallah opuyorumnanaktan

Lulu cum ne inatmis ya koç erkeğiydi dimi korktum valla ilerde evlenince benimkide böyle yapabilir mi diye hala gelmeye niyeti yok mu üstü basinida mi değiştirmiyo ona bari gelse

Ayy hiç sorma canım ya tam bir koç. Bende koçum üstüne gel gör ki kavgamızı sen düşün sempatiksalakcinni

Ayy hiç sorma canım ya tam bir koç. Bende koçum üstüne gel gör ki kavgamızı sen düşün sempatiksalakcinni

Gerçekmisin ben anlayamadım :uhm:
eşin iki gündür eve gelmiyor,daha 5 aylık evlisiniz sen burada akşama kadar oraya buraya takılıyorsun :uhm:
Demekki artık evliliklerde ,görüşlerde değişmiş,ya da bende bir gariplik var..

Pardon?

Ne demek gercekmisin? Evet kk ya takılıyorum cunku aglamaktan sıkıldım baska yapacak birşeyim olmadıgı içindir sanırım..
Evet iki gündür gelmiyor. Ayaklarına mı kapanayım. Zaman ver diyor bana. Gidip dava mı acayım ne yapayım?

Kusura bakma,başınıza gelen ciddi bir problem bence,o yüzden..
ben o kadar rahat olamazdım sanırım garibime gitti.Umarım her şey gönlünüzce olur :)

Kusura bakma,başınıza gelen ciddi bir problem bence,o yüzden..
ben o kadar rahat olamazdım sanırım garibime gitti.Umarım her şey gönlünüzce olur :)

Tesekkur ederim asıl siz mazur görün biraz cıkıstım sanırım ama gercekten bu evde yapacak bırseyım yok su an bana hepınız desteksınız.. iki kez aradım konusacagız fakat zaman diyor elım kolum baglı.. Nedensizlik belirsizlik kötü birsey gercekten insallah akıllıca konusabılırız en kısa zamanda..
Cok tesekkur ederım iyi dilegin icin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…