- 18 Aralık 2009
- 6.551
- 8.043
- 773
- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
Bastan beri okuyorum ama yorum yapmamayi daha uygun bulmustum ama dayanamadim.
Esine o kadar sinirlendim ki anlatamam; yaptigi resmen simariklik!
Söyle bi mesaji hakediyor bence: "sana istedigin kadar zaman veriyorum ama dikkat et de
ihtiyacin olan zaman sonunda beni bu yalniz biraktigin evde bulabil!" diye.
Eger bukadarcik seyden evliligi bitiriyorsa bitirsin; bukadar pamuk ipligine bagliysa bi evlilik olmasinin
da bi anlami yok zaten...
Ne olursa olsun bu mübarek gecede yaninda, evinde olmaliydi...
Neyse, sen bana uyma; nasil mutlu olacaksan öyle davran...
Ama sunu tahmin edebiliyorum: su an yaninda olmadigi icin sevginden dolayi "savasma moduna" girdin
kirginligini bi kenara atip; eve dönüp konustuktan ve hallettiginizi zannettikten sonra cikacak esinin yaptiginin acisi sende; ona olan kizginligin artacak ve asil ozaman oturacak icine bu yaptigi!
Neyse, Rabbim su mübarek gecede hakkinda hayirlisini versin...
ya niananamıyorum nedir bu kapris bu adamda.eninde sonunda dönücektir sen o tatlı canını sıkma canım
Ay geliyorum gidiyorum senin konuna dalıyorum canım ya
Hiç mesaj atmayı denedin mi "kocacığım seni çok özledim, meseleyi halledebilirz çok üzülüyorum, sensiz uyuyamıyorum" vs vs diye...
Sonuçta sen kocacığını çok seviyosun, bu şekilde yumuşatarak geldiiğinde güzel güzel konuşup kırgınlıklarını dile getirebilirsin... mi? fisfisfis
ayyy bayram gelecek adamda ki inada bakkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı böyle eşi var neyse uzatmayayım demesi lazım ama nerdeeee beyefendi çok şımarık galiba sanki"banane o bana çok yalvarsın" der gibi yok anacım daha arama biraz zaman dediği 1 sene mi yoksalaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
konuyu başından beri takip ediyorum. eşinin tek haklı olduğu yer var o da o saatte dışarı çıkıyor olman. bence de geç bir saat.. evde seni bekleyen bi erkek var. ama sen dışarıdasın...
amaaa EVDEN GİTMESİ, KAFAMI DİNLİYCEM demesi, KAÇ GÜNDÜR DE EVE gelmemesi kabul edilemez....!
sevgilimle daha şimdiden bi anlaşmamız var. Küssek de kızsak da yatağımızı bile ayırmıycaz. Eğer ikimizden biri o eve gelmezse bi daha dönüp gelebilecek bir evi olmayacak diye...
eşin haklı durumda olabilecekken kendini haksız duruma düşürmüş ve çok da ayıp etmiş sana. Hemen affetme, affetmeye değer bir çabası olmadıkça...
valla benim eşim flört ederken bile onsuz çıkmamı istemezdi. evlendik hala öyle eğer o çalışıyorsa ben evde oturur temizlik yemek yaparım. eşimle gezerim sadece. eğer eşin karşıysa bişeylere ona uymak zorundasın oda sana uymak ozrunda. bekarken nasıl yaşadığınız önmeli değil evlendikten sonra eşlere göre yaşıyor insan.[/QUOTE
Modern evlilik olmayabilir başkalarına göre,ama bence yaptığınız son derece doğru ondan eşiniz ailesi ni bırakıp sizi seçmiş kaydirigubbakcemile3,5 aylık evlilik eşi gözünden bile kıskanabilir her anını eşi ile geçirmek isteyebilir vs vs,sadece eşinin bu durumdan rahatsızlığını dile getirme uslubü ve tavrı yanlış kaydirigubbakcemile5
valla sizin yerinizde ben olsam hiç aramazdım bile sonuç olarak yaptığınız çok kötü bir şey yok ortada evi terketmek gelmemek te noluyor birde zaman ver zaman ver valla bu resmen şımarıklık ayamayın bırakın o yalvarsın o affettirsin kendini önce:1closedeyes::1closedeyes:Aramayacagım daha da ya artık içimden de gelmiyor zaten kızlar..
Çok sagolun bana desteksiniz hepiniz..
Çok ilginç bir durum gerçekten.Evin içinde surat yapsa tamam diyecem de evi terkedip gitmek de ne oluyor.Valla şaşırdım ne diyceğimi bilemedim ama kesinlikle arama artık. Ve geri döndüğünde de kolay kolay affetme.Zamana ihtiyacım var gelme eve de.Aklı başına gelsin :1shok:
Çok ilginç bir durum gerçekten.Evin içinde surat yapsa tamam diyecem de evi terkedip gitmek de ne oluyor.Valla şaşırdım ne diyceğimi bilemedim ama kesinlikle arama artık. Ve geri döndüğünde de kolay kolay affetme.Zamana ihtiyacım var gelme eve de.Aklı başına gelsin :1shok:
Yok mu bi gelişme? boshayallersmile
ya karısını seven adam tartışma biter eve geri döner ne bu çok saçma
evet evet bencede eve gelmek isterse zamana ihtiyacım var de gelme de kaydirigubbakcemile5
Bu kadar küçük fakat cok kırıcı oldu artık..
Ona kırıcısın dediğimde ben böyleyim istemıyosan bitsin diyebilecek bir insan
canım bence sinirle söylenmiş bi söz..pişman olcak eşin ve bence barışcaksınız..iyi haberlerini bekliyorum.. :1hug:
Lulu cum ne inatmis ya koç erkeğiydi dimi korktum valla ilerde evlenince benimkide böyle yapabilir mi diye hala gelmeye niyeti yok mu üstü basinida mi değiştirmiyo ona bari gelse
Ayy hiç sorma canım ya tam bir koç. Bende koçum üstüne gel gör ki kavgamızı sen düşün sempatiksalakcinni
Gerçekmisin ben anlayamadım :uhm:
eşin iki gündür eve gelmiyor,daha 5 aylık evlisiniz sen burada akşama kadar oraya buraya takılıyorsun :uhm:
Demekki artık evliliklerde ,görüşlerde değişmiş,ya da bende bir gariplik var..
Pardon?
Ne demek gercekmisin? Evet kk ya takılıyorum cunku aglamaktan sıkıldım baska yapacak birşeyim olmadıgı içindir sanırım..
Evet iki gündür gelmiyor. Ayaklarına mı kapanayım. Zaman ver diyor bana. Gidip dava mı acayım ne yapayım?
Kusura bakma,başınıza gelen ciddi bir problem bence,o yüzden..
ben o kadar rahat olamazdım sanırım garibime gitti.Umarım her şey gönlünüzce olur :)
Lulu cum ne inatmis ya koç erkeğiydi dimi korktum valla ilerde evlenince benimkide böyle yapabilir mi diye hala gelmeye niyeti yok mu üstü basinida mi değiştirmiyo ona bari gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?