Biz ayrılıyoruz..

halen gelmedimi esin vay anam vay kari gibi kendini naza cekeni ilk defa bu sitede gordum. allah yardimcin olsun boyle inatci nazli erkegi cekmek cok zor olucak senin icin

İnşallah düzelir canım yaa

Düzelir inşaAllah merak etme, konuşunca halledeceğinize eminim Allah'ın izniyle...
Azcık sabret evlilik fedakarlık ister sabır ister
Maşallah seni takdir ediyorum, umarım kocan hatasını anlar da bir daha böyle bişeye yeltenmez. Ömür boyu kıymetini bilir, mutlu mesut geçinirsiniz .Amiinn:))

Canım benim bu dileklerinizle öyle mutlu oluyorum ki inşallah senin de hayatta yüzün hep güler.. Sevdiğin kadar sevilir , bir o kadar da deger görürsün canım benim... :))
Oturup konusunca asacagız biliyorum bu aralar gercekten canı sıkkın ama herseyı halledecegiz allahın izniyle..

son duurm ne merak ettim yaa :S lulu nasilsin iyimisin

Hıı geldi eve beyfendi. Ama hiç birşey konusmuyor. Aksam geldi yatıp uyudu sabah işe. Zaten bayramda da calısıyor. istanbuldayız hiç akrabamız yok burada bayram ziyaretimiz de olmayacak onun aileside memlekette benımkıler de bayram zıyaretıne memlekete gidecek.
Oturup konusmak istedim daha sonra lutfen ustume gelme dedi.

Birde haklıymıs gibi burun mu kıvırıyor halen..
bence bu kadar naz yapmasına fırsat vermeyin..cok üzülürsünüz sonra..

ay bencede bu ne ya....
hic konusmayin, siz onu tamiyormus gibi yapin... konusmak istiyorum demeniz bile hata olmus burda valla..... kendisini hakli cikariyor...
hic üstüne gitmeyin naparsa yapsin... ignore edin evde... zoruna gidecektir adimida o atacaktir...

ayyy ayy bana bişiler oluyo dayanamıycam çatlıcam şimdi ortadanakannehir bence aklı sıra size ders vermeye çalışıyo olaya da gizem katıyo ki(bi cümlen yıktı gibi mesela.neyse o cümle bence öle bi cümle de yok ya)daha rahat işlesin ders verme planı.karşısın da dim dik durun o konuşmak istemediği sürese siz ASLA konuşmaya çalışmayın.biliyorumm ÇOOOK zor ama dayanın.ben dayanmadım evlendiğim ilk zamanlar da ama siz dayanın bari

Valla öyle yapıyorum hiiiiiç konusmuyorum. Kendi halimdeyim valla o konusmak istiyor arada hani normal seyler nasılsın iyimisin falan ama konusmak ıstedıgın zamana kadar benımle muhattap olma dedim en son.

ay elimde kalir böyle adam benim, sen yine iyi sabrediyorsun.
ben dayanamaz ümügünü sIKIverirdim kafamçokkarıştı

saka bi yana, katlanmasi zor bi durum. ALLAH sana güc ve sabir versin canim...
böyle kaprisli bi adamla ugrasmak cok zor.
benim kocaminda ufak tefek kaprisleri oluyor, ama senin kocana bakarak benim ki melekmis CADIARZU

Valla öyle yapıyorum hiiiiiç konusmuyorum. Kendi halimdeyim valla o konusmak istiyor arada hani normal seyler nasılsın iyimisin falan ama konusmak ıstedıgın zamana kadar benımle muhattap olma dedim en son.

ohh iyi demişsin.bişi deyim şu cümleyi ben çok merak ettim acaba ne ola ki.bence blöf yapıyo yok öle bi cümle bak gör

Demiş olabilirim canım valla sinirlerim cok fenaydı artık gözüm dönmüştü ne dediysem hatırlayamıyorum. Cok sinirli bir anda söylediklerimi unutabiliyorum ben :sm_confused:

bu mübarek günlerde seni tek başına bıraktı gitti. evde bi genç kadın tek başına yalnız nasıl kalır diye düşünmedi. ve hala zaman istiyo senden. senin duyguların yokmu sen kırılmış olamazmısın. hiç bişey tek taraflı değildir. o kavgada sen kadar oda suçluymuşdur. ama evi terkeden o olduğu için kendini haklı durumuna düşürmeye çalışıyo koç erkeği her zaman BENCİLDİR. tecrübeyle sabit. tamam çok seviyosundur ama sende nolur şişirme şu adamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…