Biz ayrılıyoruz..

Lulucum bide iyi yönünden bak tecrübe edindin , olaylara olgun yaklaşabileceğini ve evlilik için gerek şartın sende olduğunu yaşayarak öğrendin. Geldiğinde sakince konuşursun olay tatlıya bağlanır ilk kavgalar da insan ayrıldık bitti der hep Üzme kendini daha fazla su akar yatağını bulur .
Kandilin mübarek olsun bu arada rabbim bi daha ayırmasın inşallah sevgiler

Haklısın mintcim.. Daha olgunlastım orası dogru..
İnşallah hersey düzelecek.. Yüzyüze konusursak herseyı atlatacagız biliyorum..

Sabrım taşmak üzere. Bugünde konusmayacakmıs.
Zaman istemiş bilmem ne.
Bana zaman ver dedim lulu daha sonra konusucaz dedi yaaa.

Çok üstüne düşme istersen canım yaa. Bu erkek milleti üzerine gidildikçe iyice bir havaya giriyorlar. Ne demek zaman ver. Siz evlisiniz..flört mü bu..ne zamanı vereceksin... Hayret birşey klava:

Üstüne gitme, ne zaman konuşacağız diye de sorma. Bak görürsün o seni tıpış tıpış arayacak:teselli:

Sabrediceksin başka seçenek yokboshayallersmile
Sıkma canını düzelir, ben sanmıyorum biteceğini...
Nasıl olsa gelecek ve konuşacaksınız, çözersiniz Allah'ın izniyle
Daha önce çok sık tartışıyorsanız eger belki ders vermek de istiyor olabilir...
Rabbim bir an önce çıkış göstersin, hemencecik atlatıverin inş...

Kusura bakma canım ama şımarıklık yapıyor sen böle arayıp sorarsan irmakonun dediği gibi havalara girecek aman hepsi aynı canım sadece isimleri değişik, bence yarın falan arayıp sorma kardeşinede ne yaparsa yapsın tavrlarında konuş bakalım ne olcak

yapacak tek sey o haklısınız daha da aramayacagım yeter yaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

aramayacağım diyorsun ama içinin nasıl pır pır ettiğini öle iyi anlıyorumki. çünkü biz kadınlar sorun büyümesin bitsin istiyoruz hep. hatta haklı bile olsak. belkide hep bundan kaybediyoruz. üstelik kavgadan sonra dışarıda olan erkek bi şekilde kendini oyalayacak, kafasını dağıtacak, düşünceden kurtulacak birşey buluyor mutlaka. peki ya evdeki kadın. bi kendini suçlamalar, bi kızgınlık anları, bi gerçek hatalıyı aramalar derken sürencemeli ruh halleri ile boğuşup duruyoruz. offffff bazen diyorum ameliyatla aldırsakmı şu kadınsal duygularmızı acababenneyaptımki

Hayırlısı olsun, bir de aramamayı dene bakalım ne olacak
Ay canım ben de nişanlıyım, evlendikten sonra bana böyle yapsa kudururum zaten evde yalnız da yatamam çok korkağım.
Maşallah sabrediyosun ama eşini seviyosan değer.
Rabbim hayra çıkarsın sizi

Aynen öyle hissediyorum.. Elimde olmadan gözlerimde yaş var.. Ama aglayamıyorum sadece gözlerim ıslak.. :çok üzgünüm:
Belirsizlik.. belirsizlikler..

Onu bu kadar cok sevmeseydim bir dk durmazdım bu evde..
Gözü kara biriyim..
Ama cok seviyorum onu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…