Biz ayrılıyoruz..

bende seni çok iyi anlıyorum canım benim ama artık üzülme bak bu güzel geceyi ağlayarak geçirme her işte bir hayır vardır canım rabbim ne eylerse güzel eyler, yasin oku, KURAN oku kafanı dağıt canım

yapacak tek sey o haklısınız daha da aramayacagım yeter yaa :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ya yeter ama daha fazla yuz verme uzerıne gıttıkce ıycene keyıflenıyo ıplerı elıne alıyo bulunma zbı fırsat olmus olduu bosver artık sımdı sen bosancam dede aklı basına gelsınn

Haklısın canım dua ediyorum rabbime şu mübarek günde.. Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah..

ne demek yürümüyorsa biter
o erkek tabi onun için hava hoş...
sinirlenip söylemiştir umarım
bir süre üstüne düşmeyin, sizi seviyorsa değerinizi bilir.
evliliği bozmak öyle kolay değil.. ağlamayı falan deneyin ne kadar üzüldüğünüzü görmeli.

Lulu, arada bakıyorum, var mı bir gelişme diye, yazmayayım diyorum ama beni bile dellendirdi eşin
Yatsın kalksın, sua etsin, ayağına kapansın senin gibi eşi var..
Yolarım ben böyle adamı, "zaman ver"miş, tövbe yarabbi yaa..klava:

Haklısın insallah düzelir.. tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın..

Valla canım bir görsem yolacam da görmuyorum delikafadulden

Hatasını anlayacak nasıl olsa.. insallah atlatırız.

lulu canım evini bırakıp gitmemekle iyi etmişsin.
Eşimin işle ilgili sIkIntısı var demiştin yanlış hatırlamıyorsam. Bütün bu olanlarda acaba bunun da bir etkisi olabilir mi sence ?

ayyy ayyyy.ne bu? kaç gecedir evinde değil..sanki uygunsuz görmüş seni..iyice şımarmış eşin..:umursamaz:
fırsatı değerlendirip, seni hizaya sokacak aklınca..ters tepmesinde değerlendireceği fırsat tööbe..
bana zaman ver, bana zaman ver..atla deve sanki, neyi ölçüp biçecek..
yok yok şımarıklık tamamen, eşinin tavrı..

bayram seyran geliyor adam evinde değil..sende rest çek diyecem ama, yapma yani...:1closedeyes:

sinir oluyorum kaprisli erkeklere...
paşazade daha teşrif etmedi sanırım!!!
Valla lulu çok sabırlısın... Ben olsam kapının kilidini çoktaaaan değiştirmiştim!
Karısını düşünmeyen adamı ben neyleyemki?
Açmısın susuzmu yoksa başına bişey mi geldi hiç umurunda değil sanki!
Kafa dinliyomuş! Sende dinle kafanı takma onu bu kadar! Hatan ne olursa olsun seni evde tek başına bırakmaya hakkı yok! Ramazan mübarek ayda hele! Ay valla içim kabardı kaç gündür... Allah sana sabır versin kardeşim!

Ay geliyorum gidiyorum senin konuna dalıyorum canım ya
Hiç mesaj atmayı denedin mi "kocacığım seni çok özledim, meseleyi halledebilirz çok üzülüyorum, sensiz uyuyamıyorum" vs vs diye...
Sonuçta sen kocacığını çok seviyosun, bu şekilde yumuşatarak geldiiğinde güzel güzel konuşup kırgınlıklarını dile getirebilirsin... mi? fisfisfis

Bastan beri okuyorum ama yorum yapmamayi daha uygun bulmustum ama dayanamadim.
Esine o kadar sinirlendim ki anlatamam; yaptigi resmen simariklik!
Söyle bi mesaji hakediyor bence: "sana istedigin kadar zaman veriyorum ama dikkat et de
ihtiyacin olan zaman sonunda beni bu yalniz biraktigin evde bulabil!" diye.
Eger bukadarcik seyden evliligi bitiriyorsa bitirsin; bukadar pamuk ipligine bagliysa bi evlilik olmasinin
da bi anlami yok zaten...
Ne olursa olsun bu mübarek gecede yaninda, evinde olmaliydi...
Neyse, sen bana uyma; nasil mutlu olacaksan öyle davran...
Ama sunu tahmin edebiliyorum: su an yaninda olmadigi icin sevginden dolayi "savasma moduna" girdin
kirginligini bi kenara atip; eve dönüp konustuktan ve hallettiginizi zannettikten sonra cikacak esinin yaptiginin acisi sende; ona olan kizginligin artacak ve asil ozaman oturacak icine bu yaptigi!
Neyse, Rabbim su mübarek gecede hakkinda hayirlisini versin...

valla benim eşim flört ederken bile onsuz çıkmamı istemezdi. evlendik hala öyle eğer o çalışıyorsa ben evde oturur temizlik yemek yaparım. eşimle gezerim sadece. eğer eşin karşıysa bişeylere ona uymak zorundasın oda sana uymak ozrunda. bekarken nasıl yaşadığınız önmeli değil evlendikten sonra eşlere göre yaşıyor insan.

ayyy bayram gelecek adamda ki inada bakkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı böyle eşi var neyse uzatmayayım demesi lazım ama nerdeeee beyefendi çok şımarık galiba sanki"banane o bana çok yalvarsın" der gibi yok anacım daha arama biraz zaman dediği 1 sene mi yoksalaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

konuyu başından beri takip ediyorum. eşinin tek haklı olduğu yer var o da o saatte dışarı çıkıyor olman. bence de geç bir saat.. evde seni bekleyen bi erkek var. ama sen dışarıdasın...

amaaa EVDEN GİTMESİ, KAFAMI DİNLİYCEM demesi, KAÇ GÜNDÜR DE EVE gelmemesi kabul edilemez....!

sevgilimle daha şimdiden bi anlaşmamız var. Küssek de kızsak da yatağımızı bile ayırmıycaz. Eğer ikimizden biri o eve gelmezse bi daha dönüp gelebilecek bir evi olmayacak diye...

eşin haklı durumda olabilecekken kendini haksız duruma düşürmüş ve çok da ayıp etmiş sana. Hemen affetme, affetmeye değer bir çabası olmadıkça...

Allah razı olsun kardesim.. Ne yapacamı sasırdım işte.. aramayacagm artık yoruldum ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…