Biz ayrılıyoruz..

Canim bence aramamaliydin orasi seninde evin bence sen normal yaşantına devam etmelisin o nasil nasil dönecek bence hic sesini çıkarma bırak sen aramadikça o kudursun iyice ya arama klasik laf kaçan kovalanir son kararını sormak icin bile arama bırak oluruna bakalim nasil davranacak

Evet..
Arıyorum acmıyor. Bitirmek de kararlı ben sadece soktayım.
Sanki su an konuyu acan bir arkadasmısta onu okuyor gibiyim.
O kadar soktayım :sinifsinif:

Tartısma sırasında benimde agzımdan agır laflar cıktı.
Aksam 9 da cıkıcaktım dısarı arkadasımla oturacaktık bir yerde.
Kızdıgı konu 9 da cıkıp gecenın bir vakti döneceğimi düşünüp sinirlendi.
Son zamanlar da ufak caplıda olsa tartısmalarımızda yeter sıkıldım artık diyordum.
Tartısma oldugu zaman kırılıyorum cunku.
Bugun yeter dıye bagırınca ipler koptu.
Yeter bıktım yeter sıkıldım ne bu yaa dedi bana. Öyle basladı.
Ama su an ailesinin evindeymiş kardesi aradı beni gizlice merak etme burada bir kaç gun burada kalacakmıs dedi...

Geldiğinde uzun uzun konuşun bence.Daha canım cicim aylarında ne kavgası bu böyle?
Orası otel mi kahve mi de istenilen her an ev terkedilebilecek?
Filmlerde olur öyle adam ceketini alır gider.
Gittiği gibi gider bir daha da o eve dönemez benim nazarımda.Ben de yavru köpek gibi hazretlinin dönmesini bekleyeceğim ağlaya sızlaya öyle mi?
Bir sorun varsa oturulur konuşulur.Çekip gitmeler, gelmemeler, ele güne karı-kocanın arasında olanları anlatmalar, telefonu açmamalar, bu saatte eşi arıyor başına birşey mi geldi diye umursamamalar, ohh be ne güzel hayat!

Üzülme şok da olma bu hayatta neyin garantisi vardı ki kendini bukadar bağladın,sen yaşadığın hayattan zevk aldığın sürece sensin,mutlusundur demek. hayatta hepimiz bir başımızayız ve bunu kabullenmeli herşeye hazırlıklı yaşamayı biran önce öğrenmeliyiz,sen ilk değilsin bunu yaşayan son kişi de olmayacaksın

Evet..
Arıyorum acmıyor. Bitirmek de kararlı ben sadece soktayım.
Sanki su an konuyu acan bir arkadasmısta onu okuyor gibiyim.
O kadar soktayım :sinifsinif:

nasıl bir nedensizliktir ve o nasıl bir soktur ben cok ii anlıorum ben evli değilim ama böle sacma bos nedenlerden cok kavga ettim ve hep uclarda yasadık hala da öle mutluyken herkes imrenerek bakıo ama bir kavgada hersey değişio düşman sanki hemde ufacık bi kavgada ama emiim senin eşide arıycak su saatten sora sen hiç arama öle bos yere bitirmek kolay diil bende cok aglardım busefer bitti die hatta arkadaslarım hep benle dalga gecer busefer kesin bitti lafından dolayı en fazla 2 gun veriorum esine cnm oyusdn hiç aglayıp falan sıkıntıya sokma kendini ben bunu ögrendim artık

yeni evli çiftin kızıp da ayrı yatmasına çok karşıyım!

daha 5 aylık evlisiniz. bu kavgalar da oldukça normal. birbirinize egemenlik sağlamak istiyorsunuz evlilğe alışmaya çalışıyorsunuz. evlilik zor zanaattır.

bence onu aramayın sadece bir msj atın. ''eğer gerçekten bittyse bu geceden alışayım sensiz uyumaya yada gel'' bu tarzda bir msj. bakalım gelecek mi?
eminim herşey yoluna girecektir.

lulu ciddi ciddi arama o arayana kadar
senin icin zor olacak sonucta kadinlar daha ince dusunceli
ama kacan kovalanir sozune inaniyorum ben
sen susunca ustelemeyince o sakinlesecek
simdi sen ariyorsun ya o daha cok sinirleniyor bir yandanda egosu tatmin oluyor
ben olsam döndügü zaman sunu sorardim
"sen erkek halinle gittin ailene ben kaldim bu iste bir sorun var cidden" diye
gercekten oyle..
ayrica daha yeni evlisiniz belki simarik esin daha tam adapte olamadi
yaptiginin ayip oldugunu kendiside ogrenecek
ama sen ustune gidersen simarir lulu hazir orda nasil olsa diye dusunur

5 ay çok erken bi evlilikte bitirme kararı almak için
desem şiddet var ihanet var
o da yok..
eşin nasıl bu kadar kolay
gözden çıkarabiliyo seni
onu bilmem ama senin ayrılman
için geçerli bi sebebin var

Daha önce ne zaman tartıssak gece hep barıstık yatag küs girmedik. Şimdi ailesinin yanına gidiyor kalmak için zamana bırakmak en iyisi sanırım.
Şükür ailesi dısında baska yerde de kalabilir di Çok üzgünüm çoook

Dogru söylüyorsun canım.
Çok seviyoduk birbirimizi hala daha cok seviyorum guvensizlik oldu ama ben cok asıktım ona mafoldumben bebeğimiz de olabilirdi sonucta. Hamile olabilirdim belki de kolaymıydı bu kadar o lafı kullanmak.

Ya bi de herşeyi gectim seni evde tek bırakmaya gönlü nasil razı oluyo canim bunu düşün ve arama ayrıl bitir demiyorum kesinlikle ufacık bi sebepten bi yuva yıkılmaz ama kendini tut ve o seni merak etsin sen onu degil bi de annesigile gitmis onlara felan neden anlatıyorsun ki sanki git dolaş sinirin azalınca cik dön evine 5aylık tazecik evlisin esin ne durumda olacak bunları düşünmeli olgun bi erkek demekki o sadece kendini düşünüyo henüz tam olgunlaşmamış bi kişiye ait bu davranışlar bence

saat 9 da çıkıp eve geçe gelmek bi bayan için sıkımtı olabilir eşin ben bırakayım dönüşte alayım deseydi bağırmak yerine...

daha 5 aylık evlisiniz henüz çok yeni ...ilk kavgalarda böyle annesinin yanına giderse eşinin işi var keşke ailesine yansıtmasaydı......

her evde olduğu gibi bizde kavga ederiz birbirimiz yeriz ama ne eşim ne ben kimseye anlatmadık kimsenin yanına küs gitmedik....
en azından dışarıda biraz havasını alıp gelebilirdi yanlış olmuş annesinie gitmesi

arkadaşlara kesinlikle katılıyorum sakın arama eşini

o arasın sen arayınca sanki hatalı olan senmişsin gib olcak boşver canm kendine eline hakim ol arama..

Acaba diyorum haksızmıyım.
Tamam tartısma sırasında ben de mantıklı konusamadım belki agır oldu fakat bu noktaya gelecek kadar mıydı acaba :1no2:

Üzüldüm gerçekten .gerçi sanamı kendimemi üzüldüm biran kararsız kaldım ama :)

daha çok yeni evliliğiniz , umarım herşey yoluna girer. ama bende aynı fikirdeyim.Arama.

arkadaşım 5 aylık bi evlilik eve geç geldin bahanesiyle bitmez bunun arkasında başka geçerli bi sebep olması lazım.ama sana söylememiş olabilir bu geç gelmeyi bahane etmiş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…