- 16 Mayıs 2007
- 826
- 85
- 648
- Konu Sahibi Zengin Ama Mutlu
-
Yok hayır o bitti deyip cıktı.
Ben ayrılmak istiyormus gibi davranıyormusum da..
Anlamıyorum onu anlamıyorum...
Kırıcı konusuyor kavga edınce ne yapayım tutamadım kendimi bende agır konustum küfür falan degil allahtan ama agır laflar ettik ... o da olmuyor ıstemıyorm ben böyle eş bitti iyi geceler deyip cıktı kapıdan
İnşallah aklı basına gelir ama konustugumuz zaman gercekten ciddi bir şekilde konusacagım.
İkimiz de koç burcuyuz ben sımdıye kadar susuyodum yani en azından onun ustune cıkmıyordu konusmalarım. bugun ikimizde baya ileri gittik..
Agir laflar etmissin :)...<<< sende az degilsin demekki :)
Simdi sabir et artik bekle bakalim biraz siniri falan dinsin
Allahtan sana el kaldirmamis aklin basina gelsin diye ders veriyordur :)
Canım olayı düşünüp düşünüp kendini harap etme. Eşin burda hatalı. Birbirinize karşılıklı ağır konuşmuş olsanız bile evi terketmesi, bitti deyip bunu millete duyurması, kardeşine gitmesi evlilik için yeterince olgunlaşmadığını gösteriyor. Senin bundan sonra yapacağın olayı büyütmeden evinde kurulu düzeninde birkaç günü geçir. Ailenin yanına gidip onlara da duyurma derim. İlla ki eve gelecek sen o zaman dimdik dur, bak sen olmadan da evimde gayet rahat yaşıyorum izlenimi ver. Güçsüz olursan tekme atan çok olur unutma en sevdiğin insan bile olsa önce kendi mutluluğun önemli. Sana şimdi dakikalar saat gibi gelir o yüzden başka işlere yönel. Bu kadar basit bir nedenden olayın uzayacağını hiç sanmam rahat ve kendinden emin ol canım. Ama eşin böyle bir sebepten yuva yıkacak kadar kindarlık yaparsa o zaman zaten yapılacak bişey kalmaz. Bu çok düşük bir ihtimal tabi. Kendine iyi bak canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?