Biz ayrılıyoruz..

Agir laflar etmissin :)...<<< sende az degilsin demekki :)
Simdi sabir et artik bekle bakalim biraz siniri falan dinsin
Allahtan sana el kaldirmamis aklin basina gelsin diye ders veriyordur :)

eşinizi aramayın o sabah olunca ne yaptığının farkına varır akşam da döner eve mutlaka diye düşnüüyorum..

Tepki mi fazlasıyla koyacagım kızlar bu yaptıgı hiç normal bir davranış degil.
Şu sıralar sıkıntıları vardı fakat gitmesi cok kırıcı.
Kafasını dinlemek istiyorsada dinlesin geldiğinde eski canımcicim eşini bulamayacak.
Uzun bir süre..

İnşallah aklı basına gelir ama konustugumuz zaman gercekten ciddi bir şekilde konusacagım.

Aklı basına gelır gelmesıne de,
dılerım bu olay sızde derın yaralar acmaz.

İkimiz de koç burcuyuz ben sımdıye kadar susuyodum yani en azından onun ustune cıkmıyordu konusmalarım. bugun ikimizde baya ileri gittik..

ıkı koc burcunun bır arada olması gercekten cok zor.
Bızde aynı durumdayız.
Ama bızde susan esım, konusan ben olurum.
Onceden ınanmazdım bu denlı burc ozellıklerıne,
fakat artık ınanıyorum.
ıkı koc anlasmakta sorun yasıyor,
buna ragmen ayrılmıyorlar da.
En yakın dostum da koc burcuydu,
bırbırımızı yerdık ama yaklasık 25 yıldır halâ dostuz

Agir laflar etmissin :)...<<< sende az degilsin demekki :)
Simdi sabir et artik bekle bakalim biraz siniri falan dinsin
Allahtan sana el kaldirmamis aklin basina gelsin diye ders veriyordur :)

Yok canım allah korusun vurmadı. Olay o kadar büyümedi allaha şükür.
Vursaydı ayrılırdım .
Dediğim gibi şiddetin ve ihanetin dönüşü olmaz bana göre..

Canım olayı düşünüp düşünüp kendini harap etme. Eşin burda hatalı. Birbirinize karşılıklı ağır konuşmuş olsanız bile evi terketmesi, bitti deyip bunu millete duyurması, kardeşine gitmesi evlilik için yeterince olgunlaşmadığını gösteriyor. Senin bundan sonra yapacağın olayı büyütmeden evinde kurulu düzeninde birkaç günü geçir. Ailenin yanına gidip onlara da duyurma derim. İlla ki eve gelecek sen o zaman dimdik dur, bak sen olmadan da evimde gayet rahat yaşıyorum izlenimi ver. Güçsüz olursan tekme atan çok olur unutma en sevdiğin insan bile olsa önce kendi mutluluğun önemli. Sana şimdi dakikalar saat gibi gelir o yüzden başka işlere yönel. Bu kadar basit bir nedenden olayın uzayacağını hiç sanmam rahat ve kendinden emin ol canım. Ama eşin böyle bir sebepten yuva yıkacak kadar kindarlık yaparsa o zaman zaten yapılacak bişey kalmaz. Bu çok düşük bir ihtimal tabi. Kendine iyi bak canım.

elefera çok haklısın.
Anlaşmakta zorlanıyoruz ama buna ragmen mutluyduk yani cabuk öfkelenirdik sureklı tartısırdık 10 dk gecmez sanki kavga eden biz değilmişizde hemen askım canım olurduk.
Galiba biriktirdi içinde yada bilmediğim sorunları var...

Çok tesekkür ederim canım. Aynen öyle yapacagım kolay affedilecek bir yanı yok bu yaptıgının.

haklı da olsa haksız da olsa bu yaptığı hiç hoş değil... siz bi ailesiniz sonuçta... evlenirken mutlulukta sağlıkta vs. diye yemin ettiriyolar... Ne demek sen karını gecenin bi vakti evde bi başına bırak da git aklının estiği yere??? Hem eşler arasındaki kavgalar 4 duvar arasında kalır... Görümcenin bilmesi de iyi olmamış... Ay sinir oldum şimdi ya... Arkadaşm eve gelse bile trip yapmakta haklısın! ayyyyyyyyyy...
benim kocam yapacak bunu bana kilitlerim kapıyı bu zamana kadar nereye gidiyorsa oraya gitsin... Çocuk oyuncağımı bu.. Heleki siz cicim aylarındasınız daha...
Millet 5 aylık evliliklerinde gözlerinin içine bakar acaba bişi istiyomu diye...Çocukmudur nedir... Arama da... Eğer aramadın derse de sen karını evde tek başına bırakınca aradınmı acaba ne yaptı diye dersin! Kusura bakma valla çok sinirlendim...

Evlilikte tartışma olur tabiki ama böyle bir sebepten bitti demek garip doğrusu..
Böyle evi terkederek otorite kurmaya çalışıyordur muhtemelen.
"Yarın giderim, lulu da bir daha evi terketmeyeyim diye bundan sonra alttan alır hep" mantığını güdüyordur.
Bence sizin bu zamana kadar tek taraflı alttan alışınız hata.
Biz kadınlar genelde başta aman sorun çıkmasın olay uzamasın diye susan taraf oluyoruz,
karşı tarafta bizi böyle belleyip hep susacağımızı sanıyor.
E tabi bu susma fiili süreklilik arz etmediği için bir yerde kopuyor.
Olayın kolaya kaçma sürümü olan "ben böyleyim canın isterse sendromu" da orada bitiveriyor.

Arkadaşım, sen evinden ayrılma, dur evinde bakalım ne zaman teşrif edecek..
Şimdi gitsen evi terkettin olur, elinde kozun olsun sabret (İntikam soğuk yenen yemektir de :)
Arama, aramışsın açmamış, senden çıkmış olay.
Ve kesinlikle seni sindirmesine, otorite kurmasına izin verme..
Ha karşılıklı hatalarınız için, ağır sözleriniz için özür dilersiniz, evde kalmamak gibi bir şapşallık yaptığı için 5 kere özür diler, öpüşüp barışırsınız ne ala..
Onun harici bir daha suyuna gideyim, dışarı çıkmayayım gibi kendinden ödün verme, hep kullanır bunu..
Yok bunlar olmuyor burnunun dikine gitmeyi sürdürüyorsa, tek inat damarının onda olmadığını göster.
Zaten böyle bir sebeple evi terkedip inadı sürdürüyorsa o adamla ömür geçmez.

Evli değilim belki haddim değil ama...
Bu zamanda doğru insanı bulup mutlu bir evliliği sürdürmek çok güç. Mutluysanız sahip olduğunuzun kıymetini bilin.
Her evlilikte ufak tefek pürüzler çıkabilir bu çok normal. Burda ne büyük problemlere şahid oluyoruz.
Bence siz de biraz sakinleşmelisiniz. O da hatasını anlayıp özür dileyecektir zaten
Bu kadar basit bir problemden boşanmak olur mu hiç.
Bunları düşünmeyin bence yatıp uyuyun. Düşündükçe kendi kendinize kuruntu yapabilrsiniz.

aman lulu ilk başlarda sakinleştim diyordun şimdi eski lulu yok diyorsun
sakin ol inatlaşma sakın, kırıldın tabi, hatasını anlamalı ama senin sakinliğini görüp o da sakinler hatta daha alttan almaya başlar sonuçta bu da var. hatasını daha iyi anlar büyüklük yaptığını görünce daha bi saygı duyar sana. o yaptı diye sen de inatlaşma, koç burcuyum demiştin dimi..

Her evlilikte bu tarz kırıcı sözler maalesef sarfediliyor ama bencede evi terketmemeliydi bu alışkanlık haline gelebilir her kavgada çekip gitmek.

Sizi tanımıyorum ama üzüldüm bence kafana takma ayrılmak bukadar kolay değil inana bana onun sinirleri geçince herşey düzelecektir.bende yeni evliyim henüz 7 aylık evlilğim var ve bide çok tartışıyoruz benim eşiminde zaman zaman ayrılsakta kurtulsam dediği zamanlar oldu ama bunlar sinir anında ağızdan çıkan cümleler.yeni evli olduğunuz için çok tartışmanız inan doğal çünkü aynı evi paylaşmaya başladınız asıl şimdi birbirinizi tanımaya başladınız.sen biraz sabret hemen pes etme yuva kolay kurulmuyo canım.Bak yeni evlilerin ilk bir yılı zor geçermiş anca çiftler birbirine alışırlarmış.bunları göz önünde tut ve canını sıkma

Canim sinirli basta akil olmaz. O yuzden sinirli iken dedigi sözleri kalbine yakin birakma sakin. Bence o istememis senin gitmeni ama ya kirmamak yada kisitlamamak icin bisey dememis ama icinde biriktirdigi icin patlamis. Bosver boyle seyleri 5 gunluk dunyada birbirinizi kirmayin. Tamam istemiyosan gitmem de gitme kavga yerine daha cok baglanin birbirinize mutlu olmaya bakin. Hicbir arkadas senin ailenden daha ønemli degil canim.

lulucum bence üzülme
minicik bir tartışmada bitti diyebiliyorsa daha büyüğünde kimbilir neler der
arama o arasın çıkıp giden o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…