Biz Bize Yeteriz...

Araştır canım Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder inşallah. Olanda hayır vardır ,insan üzülüyor ama mutlaka bi sebebi vardır unutma. Arkadaşımında 2 senede iki tane düşüğü oldu üçüncü kez hamile kaldı ve bebek sakat dediler doğuma kadar neler çekti ama aldırmadı bebeği. Sonra bebek doğdu ki doktorların dediği gibi beyninde sorun yok bebeğin ama göğüs kafesi gelişmiyor diye hastanede yatıyor annesi haftada iki kere görüyor. Hakkımızda hayırlısı ne ise Rabbim gönlümüzü razı eylesin :)

Amin canim.napalim nasip boyleymis.

Kizlar. Vajinal ultrasinla bakildi düştükten sonra . cok şükür bir parca falan kalmamis iceride. Temizlenmis. Ama 3 ay korun dedi. Ama ben kurtaj bile olmadim ki. Yogun bi adet geçirdim sadece. Kendimi haZır hissediyorum. Sizce ne yapayim

Biraz beklemende fayda var bence en azından tekrar adet olana kadar. Ama sen bilirsin yinede canım.

Buraya her girdiğimde çok duygulanıyorum ya hamileyken hamile olana kadar neler neler konuştuk şmdi bir ay sonra kızım yaşına girecek şükürler olsun Allahım olmayan herkese nasip eylesin inşallah

Evet uzun zaman oldu. Iyiyim şükür . Hepinizi ozledim. Eskiden gece gunduz yazisirdik
yaa dimi ne günlerdi ama kafayı yemiştik :)) ben bi süre ara verdim kk ya sonra tekrar gireyim dedim şifremi hatırlayamadım yeni üyelik açtım şimdi arada bakıyorum bebiş hasreti depreştikçe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…