- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.841
Günüm gecti canim. Agrim da yoktu. Direk kan testi yaptim.Canııımmmm çok çok çok sevindimmm ... Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp eder inşallah :) nasıl öğrendin ?
canımmm maşallah çok sevindim darısı başıma inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına :)Kizlaaaar. Sonunda ben de hamileyiiiiiim
Canım benim çok sevindim Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah meleğini. Aserme bulantı falan varmıKizlaaaar. Sonunda ben de hamileyiiiiiim
Geçmiş olsun canım rabbim yüzümüze baksınKizlar bebegimi dusurdum
Canım geçmiş olsun Rabbım sabır versin.Kizlar bebegimi dusurdum
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah.. Kürtaj olmadıysan korunmaya gerek var mı bir araştır bence tatlımDoktor 2 ay korun dedi. Ama ben korunmak istemiyorum ki
Olmadim canim. Evet arastiricam. Icime sinmiyoGeçmiş olsun canım çok üzüldüm Rabbim sabır versin inşallah.. Kürtaj olmadıysan korunmaya gerek var mı bir araştır bence tatlım
Amin canim.napalim nasip boyleymis.Araştır canım Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder inşallah. Olanda hayır vardır ,insan üzülüyor ama mutlaka bi sebebi vardır unutma. Arkadaşımında 2 senede iki tane düşüğü oldu üçüncü kez hamile kaldı ve bebek sakat dediler doğuma kadar neler çekti ama aldırmadı bebeği. Sonra bebek doğdu ki doktorların dediği gibi beyninde sorun yok bebeğin ama göğüs kafesi gelişmiyor diye hastanede yatıyor annesi haftada iki kere görüyor. Hakkımızda hayırlısı ne ise Rabbim gönlümüzü razı eylesin :)
Biraz beklemende fayda var bence en azından tekrar adet olana kadar. Ama sen bilirsin yinede canım.Kizlar. Vajinal ultrasinla bakildi düştükten sonra . cok şükür bir parca falan kalmamis iceride. Temizlenmis. Ama 3 ay korun dedi. Ama ben kurtaj bile olmadim ki. Yogun bi adet geçirdim sadece. Kendimi haZır hissediyorum. Sizce ne yapayim
Insallah hakkimiDa hayirlisi olurBiraz beklemende fayda var bence en azından tekrar adet olana kadar. Ama sen bilirsin yinede canım.
Inşallah canım Rabbım tez zamanda hayırlısıyla güldürsün yüzünü inşallah.Insallah hakkimiDa hayirlisi olur
çok şükür canım sen nasılsın çokkk oldu yazışmayalıKizlar nasilsiniz
Evet uzun zaman oldu. Iyiyim şükür . Hepinizi ozledim. Eskiden gece gunduz yazisirdikçok şükür canım sen nasılsın çokkk oldu yazışmayalı
yaa dimi ne günlerdi ama kafayı yemiştik :)) ben bi süre ara verdim kk ya sonra tekrar gireyim dedim şifremi hatırlayamadım yeni üyelik açtım şimdi arada bakıyorum bebiş hasreti depreştikçeEvet uzun zaman oldu. Iyiyim şükür . Hepinizi ozledim. Eskiden gece gunduz yazisirdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?