- 19 Ocak 2016
- 3.505
- 2.032
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.801
Amin hayatım inşallah. Evet bende aynen durumlar senin gibi bize kalsa hemen herşeyi alırız ama eşler idareyi yaptığından bekliyorz bakalım :) ama yatak önemli bak onu biran önce hallet :)Bana kalsa hemen hazirlardim ama kocisin elini bekleyince malsef boyle oluyor kiyafet olayini anneler hallediyor biliyorsun uç beş parca bisey var evde :) ama artik baslamaliyim yavrum dagsa ne yatagi var ne hastaneye götürülecek hazir cantasi :) kanama olması tehlikeli o yüzden dikkat et sen yinede canim Rabbim saglikli şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin
hayirlisiyla sag dalim kucagina alirsin insallah cnm.O normal hamileler için geçerli canım :) benim bebeğin eşi aşağıdaymış plasenta yani rahim ağzını kapatmış. Riskli yani yukarı çıkmazsa normal doğum olmucak ve kanama gelmesi çok olası gelirsede erken doğum riski var maalesef. O yüzden istirahatteyim. Çok şükür hiç kanamam gelmedi minik prensesimde iyi hamd olsun. O yüzden anlayacağın.
Aman boşver canm çokta bitkisele bağlamamak lazım. İnofolic kullandın mı hiç? Oda faydalı yumurtlama için.
Bebek yeleğini kendine niyet örme ama canım. Yani böle şeyler batıl biraz ama hediye götür birine :)
Yumurtlama olabilir canm. Çok var daha olmaz şmdiden. İnofolic te dene canım ben hamile kaldığm.ay kullanıyodum.hayirlisiyla sag dalim kucagina alirsin insallah cnm.
vala cnm bende oyle diyorum ama bi yandan da baskasina vermeye kiyamiyorum kendo el emegim oldugu icin :)
kardesime gorumceme falan veririm cnm anca.yabamciya vermem :)
cnm inofolik kullanmadim.folik asit kullaniyordum onu da unuttum valla simdi yazinca aklima geldi :) gunluk duzenli aliyordum tekrar devam edeyim.
burayi tekrar okumaya basladigimdanmidir nedir ama aslinda psikolojik oldugunu sammiyorum ama iki gjndur hafif kasik agrisi ve ayak usumesi oluyor akinti da seffaf son iliski de 1 ve 2 ocakta olmustu.yani 1 ocak benim adetim bittigi gundu banyodan sonra oldu ve ertesi gunde oldu.yumurtlama gunum degildi.bata da 19 gun var hamilelik mumkun degikdir dimi bu kadar erken
galiba oyle cnm ama malesedf degerlendiremem esim cok hasta ya sansima.inofolic folik asit degil mi cnm o daYumurtlama olabilir canm. Çok var daha olmaz şmdiden. İnofolic te dene canım ben hamile kaldığm.ay kullanıyodum.
Nasipte ne varsa o canım hiç merak etme. Folikasit ve inozitol karışımı canım inozitol yumurtanın sağlıklı gelişmesini ve büyümesini sağlıyor..galiba oyle cnm ama malesedf degerlendiremem esim cok hasta ya sansima.inofolic folik asit degil mi cnm o da
cnm doktora danismadan almak istemiyorum ya ilac falan heleki bu konuda.cok tesekkur ederim xnm yine deNasipte ne varsa o canım hiç merak etme. Folikasit ve inozitol karışımı canım inozitol yumurtanın sağlıklı gelişmesini ve büyümesini sağlıyor..
Kuzum internetten bakabilirsin bu bi ilaç değil gıda takviyesi olarak geçiyor o yüzden doktor kontrolü şart değil ama tabi doktorunda bilmesi iyi olur bende tereddüt etmiştim ama gıda takviyesi olduğunu duyunca denedim çok şükür olduda. Ben Söyleym aklında bulunsun cnm belki vesile olr sen bilirsin :)cnm doktora danismadan almak istemiyorum ya ilac falan heleki bu konuda.cok tesekkur ederim xnm yine de
vitamin flansa alirim belki ama korlarim yine de bisey falan olur diye
bunun sayesinde mi hamile kadin cnmKuzum internetten bakabilirsin bu bi ilaç değil gıda takviyesi olarak geçiyor o yüzden doktor kontrolü şart değil ama tabi doktorunda bilmesi iyi olur bende tereddüt etmiştim ama gıda takviyesi olduğunu duyunca denedim çok şükür olduda. Ben Söyleym aklında bulunsun cnm belki vesile olr sen bilirsin :)
bunun sayesinde mi hamile kadin cnm
birde ne sıklikla kullandin
ac tok fark ediyo mu
ay oyleyse bende aliyim ya nasilsa gida takviyesiymis biseycik olmaz insalah cnm en kisa zamanda alicam cnm
bu arada bu ay her zamankinden daha cok agrim oldu ya sicak torbasi yapip kasiklarima koydum gecti gibi hafif sizi var
sormak istedigimse cnm somdi bu agrilar yumurtladigimimi gosteriyor
yoksa yumurta catladigi icin mi bu kadar agri var
benim bu gunleri degerlendirmem lazim offf benimki de hasta olcak zamani buldu
tuh cnm ya ben bilmiyordumCanım bidaha sakın karnına beline vs sıcak su torbası koyma ayaklarının altına koyabilirsin sadece yumurtlamanı bile etkiler Çok zararlı Allah korusun.
İnofolic ben sabah akşam bi kez aç karnına içtim ilk içtiğim ay kalmadım, sonraki ay içmedim, bi sonraki ay içtim sabah akşam bide süt maydonoz viks buharına oturdum.
Canım ağrının nedeni yumurtanın gelişmesi de olabilir, yumurtlamışta olabilirsin. Sen yumurtlamaya değil her fırsat buldukça değerlendirmeye bak canım. Biz hergünü değerlendirdik öyle hamile kaldım.
Bir ay kullanıp bir ay kullanmamak öyle denk geldi cnm ramazandı ben istemedim içmeyi hiç bişey yapmıcam demiştim ondan yani :)tuh cnm ya ben bilmiyordum((( insallah bisey olmamistir.bi daha yaomam cnm cokk sagol
cnm inofoligi bi ay icip bi ay icmiyormuyuz hani yoksa sen kendin mi oyle denk geldi
ay cnm ya her gun her gun de olmuyoki iliski hele kisin :)))) hem her gun olumca olmaz gun asiri diyodu doktor bana :)
bende sut buharina oturmustum cnm sadece ise yaramamisti
ama bi ara da viks buharina oturmayi denicem
cnm masallah vala size o halde ben kisin dayanamiyorum hasta oluyorum ay :))Bir ay kullanıp bir ay kullanmamak öyle denk geldi cnm ramazandı ben istemedim içmeyi hiç bişey yapmıcam demiştim ondan yani :)
Valla onu bunu bilmem doktor ne diyor biz kendimizi şartlandırmadık, hergün müsaittik hergün oldu ve tuttu çok şükür. Ama kesinlikle çocuk için yapmadık yani en önemliside o zaten. Aklımızda yoktu o anda ama korunmadıkta bende öyle uzun uzun bacaklarıda dikmedim. Sadece ilişkiden sonra uyudum.
Viks maydonoz süt buharını yap canım valla insanın içine kadar girdiğini hissediyosn o buharın
Biz Temmuzdaydık kız :)) yazdı iyiydi yani kışın tabi zor olur :) insanın kıpırdayası gelmiyo..cnm masallah vala size o halde ben kisin dayanamiyorum hasta oluyorum ay :))
cnm viks zaten cok etkili bisey mentollu oldugu icin ama ben yapmamistim sadece sut yaomistim ama bu sefer viks de deneyim cnm cok sagol
hahah aynen bende yazi bekliyorum cnm cocuk icin :) sagol cnm denicem insallahBiz Temmuzdaydık kız :)) yazdı iyiydi yani kışın tabi zor olur :) insanın kıpırdayası gelmiyo..
Viks mutlaka dene dediğim gibi için açılıyo yapınca ahahah :)
Hihu :) bencede benden başka kmse takılmıyo artık buralarda :)ZelGN cnm sana bisey sormak istiyorum baska kimse yok zaten :)
bugun sabah kalkar kalkmaz buyuk bi agriyla uyandim zor yurudum evin icinde o derece
bi yarim saat sonra geçti agrim neden acaba ?
hatta erken hasta olcam sandim BAT a 4 gun kaldi cunku
yok cnm ya hasta olmusum ustelik ilk ke duzenli oldum tam 4 gun erken oldum takvimime gore sasirdim bende ama bu da iyi bisey napalimHihu :) bencede benden başka kmse takılmıyo artık buralarda :)
Kuzum tarif ettiğin yerleşme ağrısına benziyor ama bilemedim hani heves ettirmekte istemem ama olabilirde benm ilk gebeliğimde olmştu öyle bi ağrı kıvranmıştm valla bide hafif ateşim çkmştı. Sen araştır bi yerleşme ağrısını
kadin dogum cekiyorBursa'dan arkadaslar
Yakınlarda rahim filmi çektirdiniz mi
Uludağ tıp kadın hastalıklarına çıktım rahim filmi istediler ama orda çektirmekten endişe ediyorum
Nerde çektirenilirim kadın Doğum dr mu yoksa radyolog mu çekiyor
Tesekkur şimdiden
Ay bu ay erken olan olana :)yok cnm ya hasta olmusum ustelik ilk ke duzenli oldum tam 4 gun erken oldum takvimime gore sasirdim bende ama bu da iyi bisey napalim
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?