- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #3.821
bu bile beni sevindirdi cnm vallahi gerisi sen düşün :)Ay bu ay erken olan olana :)
Erken olmak ta rahmin gebeliğe hazırlandığının göstergesiymiş. Bende hamile kalmadan önceki aylar bir gün falan erken geliyodu :)
Ayy onu bilemicem kuzum ya. Üstüne görme falan olmuş olmayasın? Bi test mi yapsan acaba.acaba neden bu kadar erken oldu ki cok merak ediyorum ne ilac ne bisey hic bisey kullanmadim :)ZelGN
cnm netten baktım ona da ya sanmıyorum ne biliyim ümitlenmek de istemiyorum durduk yere bi belirti falan da yok cünkuAyy onu bilemicem kuzum ya. Üstüne görme falan olmuş olmayasın? Bi test mi yapsan acaba.
Bilemicem kuzum o zaman tahmn yürüttüm sadece :)cnm netten baktım ona da ya sanmıyorum ne biliyim ümitlenmek de istemiyorum durduk yere bi belirti falan da yok cünku
bi de bizde hic kimse ustune görme olayi yasamadi.ben ırsi diye biliyorum ama bilemicem tam yine de
amin insallah tum bebek isteyenlere Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin cnmHanımlar şubat sonu nasipse adet olduğumda aşılama tedavim başlayacak 3 senedir hayırlısıyla sağlıcakla bebeğimin gelmesini bekliyorum nasipse dualarınızı bekliorum
İnşallah tek seferde hemencecik tutar bebişin sana gelir canım benim Allah yardımcınız olsun hayırlıysa rabbm tez vakitte isteyen herkese nasip etsin inşallahHanımlar şubat sonu nasipse adet olduğumda aşılama tedavim başlayacak 3 senedir hayırlısıyla sağlıcakla bebeğimin gelmesini bekliyorum nasipse dualarınızı bekliorum
Çok geçmiş olsun Rabbım tez zamanda şifa verir inşallah.Selam kizlar. Uzun zamandir yazmadim size. Zaten hala bi gelismem de yok esimde varikosel cikti. Ameliyat olacak. Dua edin
Cok gecmis olsun canim Rabbim şifa verir insallah .. bende de bi gelisme yok :) sizi cok ozledim ama arkadaslar dagildi gitti ..Selam kizlar. Uzun zamandir yazmadim size. Zaten hala bi gelismem de yok esimde varikosel cikti. Ameliyat olacak. Dua edin
Slm canım geçmiş olsun Rabbım dualarını kabul eder inşallah. Uzun zamandır bende giremiyorum buraya ama Hatirliyomusun bilmiyorumBende hepinizi cok öZledim . ben hala ayni durumdayim. Eşim ameliyat oldu. Ameliyat sonrasi 3 ay toparlanma donemi olur demisti doktor. 3 aydan sonra sperm artarmis. 6aydan sonra olma ihtimali cok artacak dedi. Ama 6aya kadar da olma ihtimali var dedi. Bz su an 3. Ayimizdayiz. Hayirlisini diliyorum. Sabirla bekliyorum melegimi. Rabbim hepimize nasip eder insallah
Slm canım hakkınızda hayırlısı inşallah.Insallah canim. Bize de asilama tup bebek onermedi. Sperm sayilari cok iyi dedi. Ama varikosel yuzunden rahat gelemiyormus. Ameliyat sonrasi surec onemli. Yine olmazsa tekrar gidicez. Ama bakalim. Insallah gerek kalmaz. Bende bisey cikmadi. Insallah artik yoluna girer hersey
Canııımmmm çok çok çok sevindimmm ... Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp eder inşallah :) nasıl öğrendin ?Kizlaaaar. Sonunda ben de hamileyiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?