Biz Bize Yeteriz...

Ay bu ay erken olan olana :)
Erken olmak ta rahmin gebeliğe hazırlandığının göstergesiymiş. Bende hamile kalmadan önceki aylar bir gün falan erken geliyodu :)
bu bile beni sevindirdi cnm vallahi gerisi sen düşün :)
bende keci boynuzu cevizli sucuk falan aldim zaten bu ay bol calisma olsun diye :)))
bi yandan da testeere disli aslan pencesi cayimi icerim
gerisi Rabbim e kalmis insallah

Ayy onu bilemicem kuzum ya. Üstüne görme falan olmuş olmayasın? Bi test mi yapsan acaba.
cnm netten baktım ona da ya sanmıyorum ne biliyim ümitlenmek de istemiyorum durduk yere bi belirti falan da yok cünku
bi de bizde hic kimse ustune görme olayi yasamadi.ben ırsi diye biliyorum ama bilemicem tam yine de

cnm netten baktım ona da ya sanmıyorum ne biliyim ümitlenmek de istemiyorum durduk yere bi belirti falan da yok cünku
bi de bizde hic kimse ustune görme olayi yasamadi.ben ırsi diye biliyorum ama bilemicem tam yine de
Bilemicem kuzum o zaman tahmn yürüttüm sadece :)

Hanımlar şubat sonu nasipse adet olduğumda aşılama tedavim başlayacak 3 senedir hayırlısıyla sağlıcakla bebeğimin gelmesini bekliyorum nasipse dualarınızı bekliorum

Hanımlar şubat sonu nasipse adet olduğumda aşılama tedavim başlayacak 3 senedir hayırlısıyla sağlıcakla bebeğimin gelmesini bekliyorum nasipse dualarınızı bekliorum
İnşallah tek seferde hemencecik tutar bebişin sana gelir canım benim Allah yardımcınız olsun hayırlıysa rabbm tez vakitte isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bende hepinizi cok öZledim . ben hala ayni durumdayim. Eşim ameliyat oldu. Ameliyat sonrasi 3 ay toparlanma donemi olur demisti doktor. 3 aydan sonra sperm artarmis. 6aydan sonra olma ihtimali cok artacak dedi. Ama 6aya kadar da olma ihtimali var dedi. Bz su an 3. Ayimizdayiz. Hayirlisini diliyorum. Sabirla bekliyorum melegimi. Rabbim hepimize nasip eder insallah

Bizde de hala bir gelişme yok 2 yıl olcak nerdeyse üstelik sorunumuz da yok cumartesi doktora gittik tedaviye başladık Aşılama ya da tüp bebek önermedi çatlatma iğnesi deneyecekmiş önce haftaya iğne olucam inşaAllah yumurtaların durumu iyiymiş ilaç olarak vajinal fitil verdi sadece vajinal ın florasını dengeliyormuş hayırlısı inşaAllah hakkımızda

Insallah canim. Bize de asilama tup bebek onermedi. Sperm sayilari cok iyi dedi. Ama varikosel yuzunden rahat gelemiyormus. Ameliyat sonrasi surec onemli. Yine olmazsa tekrar gidicez. Ama bakalim. Insallah gerek kalmaz. Bende bisey cikmadi. Insallah artik yoluna girer hersey

Slm canım geçmiş olsun Rabbım dualarını kabul eder inşallah. Uzun zamandır bende giremiyorum buraya ama Hatirliyomusun bilmiyorum

Slm canım hakkınızda hayırlısı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…