- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Benm gecen ay evde olmama durumum vardi. O yuzden gunde 2 kez yaptm. Cnku sabah cift cizgiydi ogleden snra 2. Silikti . Ama sanki o test bozuk gbiydi. Eczaneden 2li almstm. Ama cok pahali yaKacli paket aldin peki canim ? Birde sabah aksam mi yaptin gunde bir kez mi :)
Profil ayarlarindan galiba.Ben hamileyim de bu allta resim çıkıyordu kıLar bi söylesenize
Ne kdr iyi olunursa iste yine husran. Senin ne kadarlikBen bulamıyorum sanırım neyse nasılsınız kızlar hepiniz iyisinizdir umarım
İnternette ucuz yaninda gebelik testi de veriyor ya ondan alasim var. Bende gunde iki kere yapayim o zaman. Ovulasyon takvimlerinde tahmini gosteriyor ya o gunlerde mi yapayim ?Benm gecen ay evde olmama durumum vardi. O yuzden gunde 2 kez yaptm. Cnku sabah cift cizgiydi ogleden snra 2. Silikti . Ama sanki o test bozuk gbiydi. Eczaneden 2li almstm. Ama cok pahali ya
Sen biraz oncesinden basla nolur nolmaz kacirma bide. Erken catlarsa falan. ben de alsammi ya o nettekilerdenİnternette ucuz yaninda gebelik testi de veriyor ya ondan alasim var. Bende gunde iki kere yapayim o zaman. Ovulasyon takvimlerinde tahmini gosteriyor ya o gunlerde mi yapayim ?
Hosgeldin tatlim. Ohh be. Valla tanidik gormek ne guzelmsSlmmm kızlar ben geldimmmmm
Aaa lekelenme basladi demistin tuttu mu yoksaaa. Ayy insallahhHic sorma ya ne karisti orasi öyle. Bu arada kızlar bat bugun henuz gelen giden yok
Valla bilmiyorum canim sabahtan sancim var ama her akintida kosuyorum wc ye birsey yok aksama kadar olurum bence cunku sancim cok varAaa lekelenme basladi demistin tuttu mu yoksaaa. Ayy insallahh
Bnmde oyleydi ilk gun biraz lekelenme vardi cok sancm vardi. 2. Gun aksama hizlandi. Hayirlisi bakalim. ovulasyon kullancakmisin bu ay da canimValla bilmiyorum canim sabahtan sancim var ama her akintida kosuyorum wc ye birsey yok aksama kadar olurum bence cunku sancim cok var
Evet canim devam herseyeBnmde oyleydi ilk gun biraz lekelenme vardi cok sancm vardi. 2. Gun aksama hizlandi. Hayirlisi bakalim. ovulasyon kullancakmisin bu ay da canim
Ben bilemiyorum. Bal kurune baslamadm. Ovulasyon da acaba kullanmasammi diyorum.Evet canim devam herseye
Deneyelim en azindan . ilac kullanmaktan daha iyidir :)Sen biraz oncesinden basla nolur nolmaz kacirma bide. Erken catlarsa falan. ben de alsammi ya o nettekilerden
Dogru diyosun. Fiyatlari hakkinda bi bilgin varmi canim nettenDeneyelim en azindan . ilac kullanmaktan daha iyidir :)
kizlar ezaneden alırsan 35 filan netten alırsan + gaebelik testi var 25 filan 20 tl olan bile varDogru diyosun. Fiyatlari hakkinda bi bilgin varmi canim netten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?