- 9 Haziran 2016
- 56
- 13
- 3
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Arkadaşlar benimde size bir sorum olacak. Normalde bugün adetimin 5.günü olması lazım ama regl olmadım. sadece adetimin ilk günü ve 2.gnü çok çok az kahverengi lekelenmeler oldu. o gün mide bulantısı bel ağrısı kasık ağrısı oldu. normalde adetim çok düzenlidir eşimle ilk kez bebek denedik. şuan hiçbir belirtim yok adetime dair veya hamileliğe dair yalnız sürekli lavaboya çıkıyorum gögüslerim ağrıyor. 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı. Aranızda böyle durumlar yaşayan var mı tanıdıgınız bildiğiniz insanlar? sizce hamile olabilir miyim?
Supersin :) sende durumlar nedir. Bi ozet gecermisin tatlim. Bnm kafam karisti gecen topikte cok.Hoşbuldum canım önemli değil gördüm geldim hemen :))
Benim bat 30 Haziran canım daha yumurtlamadım bile bekliyorum bu 5. Ayımız daha yeniyiz ama sabırsızız yaştan dolayı :))Supersin :) sende durumlar nedir. Bi ozet gecermisin tatlim. Bnm kafam karisti gecen topikte cok.
Yok canim hamile kalmami engellemiyor. Duzene okacakti adetimi ama daha cok bozuldu :)Cani
Ben yanls mi anladm. O ilaclari icmen adetini duzene sokuyoken ayni zamanda hamile kalmani engelliyo mu
Bnm 6.ayim olmadi. Su an adetliym. Kac yasindasn tatlimBenim bat 30 Haziran canım daha yumurtlamadım bile bekliyorum bu 5. Ayımız daha yeniyiz ama sabırsızız yaştan dolayı :))
Hay allah yaa. Duzelteym drrken bozuyoruz dengeleriYok canim hamile kalmami engellemiyor. Duzene okacakti adetimi ama daha cok bozuldu :)
36 yaşındayım canım bir oğlumuz var ikinci için uğraşıyoruzBnm 6.ayim olmadi. Su an adetliym. Kac yasindasn tatlim
Geciktinmi canımTest yapsam mi cok heyecanliyim ya negatif cikarsa
Insallah en kisa zamanda olir canim.36 yaşındayım canım bir oğlumuz var ikinci için uğraşıyoruz
Yap canim. Dene bakalmTest yapsam mi cok heyecanliyim ya negatif cikarsa
Benim de kurle ilgili kafamda bir suru soru var.Doktora kalsa hemen tup bebek yapacak anlamadim gittiKizlar benden size tavsiye degerlerinizi bilmeden kür filan yapmayin. Neyin neyi etkileyecegini bilemiyrz. Ben ilk sogan kürü yapmistm adetimi duzenledi sonra incir kürü yaptm sanirim oda prolaktin i filan cikartiyormus dengem bozuldu. Birde doktora gittikce ilac kullandikca baska baska seyler cikiyor.cok takintiliyim galiba
Gecikmedi ki ya aksam olursa off bilemiyorum sivi tuketimini biraktim 3 saat gecsin bakalimYap canim. Dene bakalm
Yok canim bugun olmam gerekirdiGeciktinmi canım
Bekle bence canimYok canim bugun olmam gerekirdi
Evet canim hakkimizda hayirlisiBekle bence canimdemesi cok kolay olsada artik erken kimse test yapmasin negatifler cok üzüyor ya :)
Amin hepimizin inşaAllah canımInsallah en kisa zamanda olir canim.
İlacı araştırcamda iççem canım.Tatlim ozelden bi doktora gitsen en azindan ne icin ilac kullandigini bilirsin. ilaci iceceksin ama hangi problemi cozmek icin içtiğini bilmiceksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?