Biz Bize Yeteriz...

Kizlar benim size bir sorum var ya kendim karar veremiyorm. Oncelikle hosgeldin O Oykucan canim :) insallah olmazsin adet .. Olursada üzülme :) bende alistim artik .
Sorum şu doktor bana progestan vermisti üc ay kullan adetini duzene sokar buyuk olasilikla hamile kalirsin dedi. Ama adetim erken gelmeye basladi. Bi 10 gün sürüyor bi 6 gün sürüyor. Tam olarak üc ay olmadi erken oldugum icin ama üc kez kullandm. Adetin birinci gununu sayarak 15.gun baslayip 12 gun iciyrm. 10 gun icinde adet goruluyor. Acaba diyorum bu ay kullanmasam mi ? Yoksa kullanip adet gorup kan degerlerime mi baktirsam ? Ne dersiniz ? Karar veremiyrm :

Canım bence tekrar kontrole gidip sıkıntılarını anlatmalısın buna doktorun karar versin biz kadınlar öyle hassasızki en küçük bişide hormonlar oynuyor

Canım bence tekrar kontrole gidip sıkıntılarını anlatmalısın buna doktorun karar versin biz kadınlar öyle hassasızki en küçük bişide hormonlar oynuyor
Tesekkur ederim canim. Adetin 3. Gunu gel demisti o zaman progestani kullanayim adet goruncede hormonlarima baktirayim degil mi ?

slm cnm bence adet ol ve değerlerıne baktır

Kizlar benden size tavsiye degerlerinizi bilmeden kür filan yapmayin. Neyin neyi etkileyecegini bilemiyrz. Ben ilk sogan kürü yapmistm adetimi duzenledi sonra incir kürü yaptm sanirim oda prolaktin i filan cikartiyormus dengem bozuldu. Birde doktora gittikce ilac kullandikca baska baska seyler cikiyor. cok takintiliyim galiba

Benim meleklerimmmm burda mıymışşşş
Hepiniz hoşgeldiniz bitanelerim.
Benim regl gelmişti biliyosunuz. Ve hala da gitmedi. Dün gece yine geldi dün dokta gidip kan verdim. Bugün sonuç almaya ve ultrasona gittim. Kanda birşey çıkmadı. Ultrason için birşey demedi doktor ona ayrı sinir oldum insan bi açıklama yapar devlet olunca böyle işte sırf bu yüzden özele gittim, hamile kalırsamda inşallah özele gideceğim. İlaç verdi bunu kullan ilk önce beyazlardan başla sonra devam et adetin düzene girer dedi ki benim problem şu, adet bitiyo duş alıyorum ilişki sonrası tekrar kanama oluyor. Tav oluyorum bi oruç tutamadım Allâh izin verirse yarın tutacağım. İlişki sonrasında neden kan geliyo kist mi var ne var hiç bişi demedi içerde de o kadar kadın vardı ki benimde aklıma gelip soramadım. Kendi kendime sinir oldum acayip.
İlaç ne sizce daha alamadım reçeteyi evde unuttum annemdeym

Bu arada bebiş işine mola verdik :) korunmuyorz ama extra bi uğraş vermiyorz.

Cani
Ben yanls mi anladm. O ilaclari icmen adetini duzene sokuyoken ayni zamanda hamile kalmani engelliyo mu

Arkadaşlar benimde size bir sorum olacak. Normalde bugün adetimin 5.günü olması lazım ama regl olmadım. sadece adetimin ilk günü ve 2.gnü çok çok az kahverengi lekelenmeler oldu. o gün mide bulantısı bel ağrısı kasık ağrısı oldu. normalde adetim çok düzenlidir eşimle ilk kez bebek denedik. şuan hiçbir belirtim yok adetime dair veya hamileliğe dair yalnız sürekli lavaboya çıkıyorum gögüslerim ağrıyor. 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı. Aranızda böyle durumlar yaşayan var mı tanıdıgınız bildiğiniz insanlar? sizce hamile olabilir miyim?

Tatlim ozelden bi doktora gitsen en azindan ne icin ilac kullandigini bilirsin. ilaci iceceksin ama hangi problemi cozmek icin içtiğini bilmiceksn

Bu ay folik asit haric bisi yapmicam canim.bogurtlen kuru nasil canim
Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda kaynamaya başladıktan sonra altını kısarak yarım saat kaynat. Soğumaya bırak. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşalt ve buzdolabında sakla.Adetin ilk günü Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı iç.15 gün devam et.Karı koca beraber içilir.
Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmikuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır.Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.Şekeridengeler

Adetimin 4. Gunu canim. Artik bidahaki aya denerm insallah gerek kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…