- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
50 tanesi 40 tl ye de var 50 ovu+15 gebelik testi 52 tl .. Bunlar iyi geldi banaDogru diyosun. Fiyatlari hakkinda bi bilgin varmi canim netten
Canım bence tekrar kontrole gidip sıkıntılarını anlatmalısın buna doktorun karar versin biz kadınlar öyle hassasızki en küçük bişide hormonlar oynuyorKizlar benim size bir sorum var ya kendim karar veremiyorm. Oncelikle hosgeldin O Oykucan canim :) insallah olmazsin adet .. Olursada üzülme :) bende alistim artik .
Sorum şu doktor bana progestan vermisti üc ay kullan adetini duzene sokar buyuk olasilikla hamile kalirsin dedi. Ama adetim erken gelmeye basladi. Bi 10 gün sürüyor bi 6 gün sürüyor. Tam olarak üc ay olmadi erken oldugum icin ama üc kez kullandm. Adetin birinci gununu sayarak 15.gun baslayip 12 gun iciyrm. 10 gun icinde adet goruluyor. Acaba diyorum bu ay kullanmasam mi ? Yoksa kullanip adet gorup kan degerlerime mi baktirsam ? Ne dersiniz ? Karar veremiyrm :
Tesekkur ederim canim. Adetin 3. Gunu gel demisti o zaman progestani kullanayim adet goruncede hormonlarima baktirayim degil mi ?Canım bence tekrar kontrole gidip sıkıntılarını anlatmalısın buna doktorun karar versin biz kadınlar öyle hassasızki en küçük bişide hormonlar oynuyor
slm cnm bence adet ol ve değerlerıne baktırKizlar benim size bir sorum var ya kendim karar veremiyorm. Oncelikle hosgeldin O Oykucan canim :) insallah olmazsin adet .. Olursada üzülme :) bende alistim artik .
Sorum şu doktor bana progestan vermisti üc ay kullan adetini duzene sokar buyuk olasilikla hamile kalirsin dedi. Ama adetim erken gelmeye basladi. Bi 10 gün sürüyor bi 6 gün sürüyor. Tam olarak üc ay olmadi erken oldugum icin ama üc kez kullandm. Adetin birinci gununu sayarak 15.gun baslayip 12 gun iciyrm. 10 gun icinde adet goruluyor. Acaba diyorum bu ay kullanmasam mi ? Yoksa kullanip adet gorup kan degerlerime mi baktirsam ? Ne dersiniz ? Karar veremiyrm :
Aleykum selam canim. Tesekkur ederim oyle yapayim bari. Cok zor geliyor artik dontora gitmek.slm cnm bence adet ol ve değerlerıne baktır
Bogurtlen kuru de dene istersen yumurtaligin catlamasina yardimci oluyorBen bilemiyorum. Bal kurune baslamadm. Ovulasyon da acaba kullanmasammi diyorum.
Ben yanls mi anladm. O ilaclari icmen adetini duzene sokuyoken ayni zamanda hamile kalmani engelliyo muKizlar benim size bir sorum var ya kendim karar veremiyorm. Oncelikle hosgeldin O Oykucan canim :) insallah olmazsin adet .. Olursada üzülme :) bende alistim artik .
Bu ay folik asit haric bisi yapmicam canim.bogurtlen kuru nasil canimBogurtlen kuru de dene istersen yumurtaligin catlamasina yardimci oluyor
Tatlim ozelden bi doktora gitsen en azindan ne icin ilac kullandigini bilirsin. ilaci iceceksin ama hangi problemi cozmek icin içtiğini bilmiceksnBenim meleklerimmmm burda mıymışşşş
Hepiniz hoşgeldiniz bitanelerim.
Benim regl gelmişti biliyosunuz. Ve hala da gitmedi. Dün gece yine geldi dün dokta gidip kan verdim. Bugün sonuç almaya ve ultrasona gittim. Kanda birşey çıkmadı. Ultrason için birşey demedi doktor ona ayrı sinir oldum insan bi açıklama yapar devlet olunca böyle işte sırf bu yüzden özele gittim, hamile kalırsamda inşallah özele gideceğim. İlaç verdi bunu kullan ilk önce beyazlardan başla sonra devam et adetin düzene girer dedi ki benim problem şu, adet bitiyo duş alıyorum ilişki sonrası tekrar kanama oluyor. Tav oluyorum bi oruç tutamadım Allâh izin verirse yarın tutacağım. İlişki sonrasında neden kan geliyo kist mi var ne var hiç bişi demedi içerde de o kadar kadın vardı ki benimde aklıma gelip soramadım. Kendi kendime sinir oldum acayip.
İlaç ne sizce daha alamadım reçeteyi evde unuttum annemdeym
Böğürtlen Kökü Kürü:Bu ay folik asit haric bisi yapmicam canim.bogurtlen kuru nasil canim
Adetimin 4. Gunu canim. Artik bidahaki aya denerm insallah gerek kalmaz.Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz de toplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda kaynamaya başladıktan sonra altını kısarak yarım saat kaynat. Soğumaya bırak. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşalt ve buzdolabında sakla.Adetin ilk günü Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı iç.15 gün devam et.Karı koca beraber içilir.
Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmikuvvetlendirir. Yumurta kalitesini arttırır.Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.Şekeridengeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?