- 24 Temmuz 2016
- 422
- 203
- 18
- 39
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.721
anlıyorum siziEnerjim olduğu zaman enerji verebiliyorum. Şuan mutsuzum enerjim yokkonu bebek değil.. Ama konuşmak dahi istemiyorum
Çok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin inşallah melek yavruya...Hanımlar sizden dua istiyorum yigenim Tuğba için 3 yasina girecek bitanem ama lösemi ile boğuşuyor doktorlar hiç ümitli konuşmuyor şimdide cok nadir görünen mantar çıktı teyzesinin gülünde ağızi falan her yara olmus serumla besleniyor sizlerden tugbam için dua istiyorum allah rızası için
ooooo baya kotuymus ya simdi senin msj ni gorunce bende de mi var diye dusundum bi an bende 2 bebegimi kaybettim biri dusuk biri kalp atisi yoktu yaklasik 7aydir falan korunuyoruz devlet hasatnesine gidiyodum hic bise solemdi patoloji sonuc vermez diyince bi daha gitmedim suan istiyoruz bebek ama korkuyorum iste kotu bisey cikacak bi daha yasicam ayni seyleri diyeCanım bende cmv elisa diye bi virüs vardı, toksoplazma kızamıkçk gbi bişey. O bebeği etkliyomş direk bebekte ölmüş gelşmemş. Özele gidip baktırdım ben bütün herşeyime eğer virüs geçmeden hamile kalsaydım oda ölecekmiş doktor bi süre hamile kalmamı yasakladı geçince korunmamaya başladık
rabbim en kisa zamanda Ya Safii adiyla sifa nasip etsin insallahhhÇok geçmiş olsun allahım acil şifalar versin inşallah melek yavruya...
Devlet söylemiyor canım ben özelde araştırdım.. Şuanda da gidip baktırabilirsin tahlil veripooooo baya kotuymus ya simdi senin msj ni gorunce bende de mi var diye dusundum bi an bende 2 bebegimi kaybettim biri dusuk biri kalp atisi yoktu yaklasik 7aydir falan korunuyoruz devlet hasatnesine gidiyodum hic bise solemdi patoloji sonuc vermez diyince bi daha gitmedim suan istiyoruz bebek ama korkuyorum iste kotu bisey cikacak bi daha yasicam ayni seyleri diye
Ay ben unuttum canim keciboynuzu yaptigini filan kusura bakma su ara hayatim.pek normal gitmiyor aklim yerinde degil.. Cok guzel dusunuyorsn Rabbim bu temiz kalbinin dualari kabul olur insallah.. Emin ol vardir bunda da bir hayr.. Ne zaman hayirliysa o zaman olur insallah..Allah minik Tugbanin yar ve yardimcisi olsun. Dualarimiz onunla.ZelGN Tatlim Moralini yuksek Tut. Salma kendini. _Ravzaa_ tatlim zaten bisi yapmadan oturmuyorum. Esima keciboynuzuna devam ediyo. Yapabildiklerkmi yapiyorum ama tevekkul en onemlisi. Benim hayatimda hicbir sey hemen olmadi. ama su an coj sukur 4 4luk bibhayatim var . Tek eksigim bebek. Demekki rabbim beni bunla siniyor ve daha cok dua etmemi istiyor. Insan cok istedigi ya da cok sevdigi seyden imtihan olurmuş
Bu ara hepimize bi haller oldu zatenAy ben unuttum canim keciboynuzu yaptigini filan kusura bakma su ara hayatim.pek normal gitmiyor aklim yerinde degil.. Cok guzel dusunuyorsn Rabbim bu temiz kalbinin dualari kabul olur insallah.. Emin ol vardir bunda da bir hayr.. Ne zaman hayirliysa o zaman olur insallah..
ya simdi ozel hastanede devlet hastnesinde tahlil yaptrp getrmeni falan istymus galiba her doktora guven olmuyo iste canm kurtajimdan yaklasik 3ay sonra gitmstim ozel kilinige sadece 5dkika konustu muane etti hic bise yok deyip gnderdi o 5dkika icinde 350 tl odedimDevlet söylemiyor canım ben özelde araştırdım.. Şuanda da gidip baktırabilirsin tahlil verip
Canım bişey yok demesi için tahlil yapması lazım önce öyle şey olur mu düzgün bi doktor bulup tekrar baktırablrsn ayrıca 2-3 düşükte devlet bakıyo diye biliyorum sen o durumu bi araştır bakalımya simdi ozel hastanede devlet hastnesinde tahlil yaptrp getrmeni falan istymus galiba her doktora guven olmuyo iste canm kurtajimdan yaklasik 3ay sonra gitmstim ozel kilinige sadece 5dkika konustu muane etti hic bise yok deyip gnderdi o 5dkika icinde 350 tl odedim
ins canm ya sen simdi virus falan diyince korktum bian esim develet hastnesi taraftari degil pek bakalim suan aedetimj bekliyorum bitsin ne cikacak bakalim bn kan pihtilasmasndan suphe ediyorum ama ne olacagi belli olmaz peki bisey sorcam senn ozellikle istdegin bi test oldumu yoksa tamamen doktorun istedgi testler mi yapildiCanım bişey yok demesi için tahlil yapması lazım önce öyle şey olur mu düzgün bi doktor bulup tekrar baktırablrsn ayrıca 2-3 düşükte devlet bakıyo diye biliyorum sen o durumu bi araştır bakalım
Ben özellikle kan pıhtılaşma bakılmasını istiyodum ama doktorum ben söylemeden baktı hepsine bu virüsleri bilmiyodm o baktı kendisiins canm ya sen simdi virus falan diyince korktum bian esim develet hastnesi taraftari degil pek bakalim suan aedetimj bekliyorum bitsin ne cikacak bakalim bn kan pihtilasmasndan suphe ediyorum ama ne olacagi belli olmaz peki bisey sorcam senn ozellikle istdegin bi test oldumu yoksa tamamen doktorun istedgi testler mi yapildi
anladim canm neyse bunnla gecmis olsun hepimize allah yardimcimiz olsun insBen özellikle kan pıhtılaşma bakılmasını istiyodum ama doktorum ben söylemeden baktı hepsine bu virüsleri bilmiyodm o baktı kendisi
zaten umutlar degilmi bizi ayakta tutan...Biz grupca depresyona giriyoruz gliba. Grupca umutlaniyoruz falan.
Şuanda grupça depresyondayız.Biz grupca depresyona giriyoruz gliba. Grupca umutlaniyoruz falan.
Evet canim gercekten oyle baksana halimize .. İnsallah grupca hamilede oluruz :)Biz grupca depresyona giriyoruz gliba. Grupca umutlaniyoruz falan.
Maalesef canm bizim grupta bodrumda yasayan yokMerhaba kızlar günaydın bodrumda olan varmı aranızda bilmiyorum ama yinede sorcam bodrumda bana tavsiye edebileceğiniz kadın doğumcu varmı? ??
Teşekkür ederim tatlımMaalesef canm bizim grupta bodrumda yasayan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?