- 24 Temmuz 2016
- 422
- 203
- 18
- 39
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.681
Can'ım gecmiş olsun dıkkat et ..Kızlar ben çok fenaym bugün.
Dün gece boğazlarım çok kötüydü, zar zor konuşuyordum. Bugün de konuşmak dahi istemiyorum hiç halim yok çok uykm var göz kapaklarım düşüyo resmen yemeği bile zor yedim ve iyi yedim yani götürdüm. Kıpırdamak dahi gelmiyo içimden şuracıkta kıvrılıp uyuyasm var
Ayy hadi inş.canim ruyalarin cikar bir haftan var bu arada tekrar kontrol edebildi mi kendini?Bat 5 agustos canim da. Degilimdr heralde. Bide ruyamda errkek bi bebisim olmustu. Goguslerimden sut akiyordu ve emziriyordum ben . Gerck gibiydi yaa
Girişte eline sert bi şey degmediyse hamile olabilirsiniz canmBugun yine asagidan baktim rahime. cok rahat girdi ve zorla degdim yumuşak seye. ama anlamiuorum dun oyle degildi.
Dun baktim kolay girdi zorla degdim cok ilerdeydi rahim. ama . Onceki gunde sertti. Bilmiuorum. Bugun bakmadm. 10. Gun ve 18. Gun arasi bos. Ihyimal varmidirAyy hadi inş.canim ruyalarin cikar bir haftan var bu arada tekrar kontrol edebildi mi kendini?
Bende birşey duydum analatayim bir yakinim erkek bebek istiyor doktor adetinden say 15.günün yani ayda sadece bu gün birlikte olun demiş ozaman erkek bebek olur demiş diğer günler korunun demiş 8 aydir henüz kalamadi hamile bakalim kalinca kizmi olacak erkekmi?Kızlar bugün önemli bi püf noktası öğrndim. Bi ablam anlattı şuan hamile. İlk çocuğunda sadece tek bi birliktelikte bu dediğimi uygulayıp hamile kalmış. Tek ilişki diyorum dikkat!!
Oda bi başkasından duymuş hadi bi uygulayım öylesine demiş.
Cuma günü sabahtan eşinizle birlikte oluyosunuz, duş alıyosunuz, o abdesti ile eşiniz cumaya gidip dua ediyor.. Tabi sizde her gün olduğu gibi namaz kılıp dua ediyosunuz. Ama ilişkiden snra aldığın abdestle.
Bunu uygulamış inanarak ve o gün hamile kalmış. Belkide tam yumurtlama gününe denk geldi pek bilemicem ama öyle yapmış ve şuanda kızı 5,5 yaşında.
Bende uygulayaym diyorum. İnşallah size de bi fayda olur..
Ciddi misinBide bana destek olacak biri olsa bebegimi kaybettim çok kötüyüm
Çok üzüldüm canm Rabbim sabrini versin inş.tekrar olur neden durmuş kalbi11 haftalik hamileydim kontrole gittim bebeğimin kalbi durduğunu kalp artışının olmadığı söyledi kürtaj ile aldılar bebegimi
Bende hamile oldugumu öğrenmeden önce muz görmüştüm canmKizlar bu gece yne ruya gordum. Muz gordum. Rahme dusen erkek cocuga isaretms. 2 gun once ruyamda altin komye gordm. Riyada Altın kolye takan hamile kalir der bizim buyuklerimiz. Dun gogsuamden sut geldi erkek bebegm olmus emziriyodum. Bugunde muz. Hepsinjn tek ortak noktasi bebek.
Sahi mi. Ama sen 12 14.günler degerlendirdin. Bnm bosBende hamile oldugumu öğrenmeden önce muz görmüştüm canm
Tek ilişki risktir bence. Benim bunu anlatan ablam da tek ilişkide kalmış ama kızı olmuş..Bende birşey duydum analatayim bir yakinim erkek bebek istiyor doktor adetinden say 15.günün yani ayda sadece bu gün birlikte olun demiş ozaman erkek bebek olur demiş diğer günler korunun demiş 8 aydir henüz kalamadi hamile bakalim kalinca kizmi olacak erkekmi?
Hic bebisimiz yok kiii. Erkek kiz farketmez bize zaten:))Tek ilişki risktir bence. Benim bunu anlatan ablam da tek ilişkide kalmış ama kızı olmuş..
Benimde eltimin kizi oldu tek iliskide :)Tek ilişki risktir bence. Benim bunu anlatan ablam da tek ilişkide kalmış ama kızı olmuş..
Ben gec yumurtluyrm ama yaaSenin ihyimal var canim. 14. Gun ihtimali var. benim 10. Gun ve 18. Gun arasi bos.
Belli olmaz ki. Bende gecen ay 3 gun erken yumurtladmBen gec yumurtluyrm ama yaa
Oyle bir supriz olsa cok cok sevinirdm eşim yok oda buyurBelli olmaz ki. Bende gecen ay 3 gun erken yumurtladm
Ben 14. Gun iliski yasasaydm umutlu olurdm. Ama sen bekleme yinede süpriz olsun olursada. Bn smdiden gelecek aydan umutluymOyle bir supriz olsa cok cok sevinirdm eşim yok oda buyurayy ne guzel hayal ama bende sen gibi ihtimal veremiyrm .. Zaten catlamiyor ki yumurtam
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineKızlar ben çok fenaym bugün.
Dün gece boğazlarım çok kötüydü, zar zor konuşuyordum. Bugün de konuşmak dahi istemiyorum hiç halim yok çok uykm var göz kapaklarım düşüyo resmen yemeği bile zor yedim ve iyi yedim yani götürdüm. Kıpırdamak dahi gelmiyo içimden şuracıkta kıvrılıp uyuyasm var
İnsallah cok daha beklemezsiniz canim .. Benden gecti artikBen 14. Gun iliski yasasaydm umutlu olurdm. Ama sen bekleme yinede süpriz olsun olursada. Bn smdiden gelecek aydan umutluym
Oyle deme. Kim bilir belki sen once kalirsin. Rabbimden umut kesilmezİnsallah cok daha beklemezsiniz canim .. Benden gecti artik)))))))
Canim en azindan benim bi tane kizim var insallah siz daha fazla beklemezsiniz .. Hepte oluruna birakma birseyler yap bence :)Oyle deme. Kim bilir belki sen once kalirsin. Rabbimden umut kesilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?