- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.701
Patoloji sonucu mu bekliyosun iki hafta sonra?etken olarak doktor cocuk ya sakattir gelişemiyordur kromozon sorunu olabilir dedi 2 hafta sonra neden kalbinin durduğunu ogrenecem
Aynı şey bana da söylendi öyle olduğu kesin zaten ama onun bi nedeni olmalı. Öyle olmasının bi nedeni. Bana sorarsan geç kalmadan gidip araştırmalısın, kan pıhtılaşması, virüs, troit herşey etken olabilir. Senin demir eksikliğin bile yapar. Bence araştır iyice. Bidaha canın yanmasın. Patoloji sonucunda sadece bebek var veya yok deniliyo. Patoloji nedenini araştırmyoetken olarak doktor cocuk ya sakattir gelişemiyordur kromozon sorunu olabilir dedi 2 hafta sonra neden kalbinin durduğunu ogrenecem
Belki bizim 4 ay olmucak, senin eşin gelince şak diye olucak? Bilemeyz ki cnım. Senden geçtiğide yok ayrıca. Senin hiç bi kusurun yok.İnsallah cok daha beklemezsiniz canim .. Benden gecti artik)))))))
Gecmiş oldun Can'ım ..cok üzüldüm dualarımız onunla ..Hanımlar sizden dua istiyorum yigenim Tuğba için 3 yasina girecek bitanem ama lösemi ile boğuşuyor doktorlar hiç ümitli konuşmuyor şimdide cok nadir görünen mantar çıktı teyzesinin gülünde ağızi falan her yara olmus serumla besleniyor sizlerden tugbam için dua istiyorum allah rızası için
Canım nasılsın bugun .. Bıraz daha ıyımısın ?Belki bizim 4 ay olmucak, senin eşin gelince şak diye olucak? Bilemeyz ki cnım. Senden geçtiğide yok ayrıca. Senin hiç bi kusurun yok.
Ah kıyamam yavruma Allâh yar ve yardımcısı olsun inşallah tez zamanda rabbim şafi isminin hürmetine şifa nasip etsnHanımlar sizden dua istiyorum yigenim Tuğba için 3 yasina girecek bitanem ama lösemi ile boğuşuyor doktorlar hiç ümitli konuşmuyor şimdide cok nadir görünen mantar çıktı teyzesinin gülünde ağızi falan her yara olmus serumla besleniyor sizlerden tugbam için dua istiyorum allah rızası için
Daha kötüyüm ama moralman. Herşeyi boşverdim üzülmekten bike bıktım konuşmak dahi istemiyorum kıpırdamak dahi istemiyorum uyuyayım uyanayım herşey bitsin istiyorum bitsin gitsin eskisi gibi olsun istiyorum elim ayağım hiç bi yerim tutmuyor hiç bişey zevk vermiyo düşünmekten bile sıkıldım bunaldımCanım nasılsın bugun .. Bıraz daha ıyımısın ?
Canım kıyamam .Daha kötüyüm ama moralman. Herşeyi boşverdim üzülmekten bike bıktım konuşmak dahi istemiyorum kıpırdamak dahi istemiyorum uyuyayım uyanayım herşey bitsin istiyorum bitsin gitsin eskisi gibi olsun istiyorum elim ayağım hiç bi yerim tutmuyor hiç bişey zevk vermiyo düşünmekten bile sıkıldım bunaldım
Şakasina dedim canim yaa .. Rabbim bilir tabi soyledigin gibi de olabilir .. Belkide bu pkodan temizlenmem icin bir süreç olacak bilemiyrm .. Rabbim neylerde guzel eyler.. Kaldiramayacagimiz yük vermez .. Bu zorlu sinavlari atlatmamizi nasip etsin ..Belki bizim 4 ay olmucak, senin eşin gelince şak diye olucak? Bilemeyz ki cnım. Senden geçtiğide yok ayrıca. Senin hiç bi kusurun yok.
Enerjim olduğu zaman enerji verebiliyorum. Şuan mutsuzum enerjim yokCanım kıyamam .( sessizliğin nasıl belli oluyor ,burda pozıtıf enerji verdiğin günleri özlüyoruz
Aynı durumdayızEnerjim olduğu zaman enerji verebiliyorum. Şuan mutsuzum enerjim yokkonu bebek değil.. Ama konuşmak dahi istemiyorum
Amin abla. Bizimde sınavımız bu demekki.Aynı durumdayızAllah yardımcımız olsun
Anlıyorum sızıAynı durumdayızAllah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?