Biz Bize Yeteriz...

etken olarak doktor cocuk ya sakattir gelişemiyordur kromozon sorunu olabilir dedi 2 hafta sonra neden kalbinin durduğunu ogrenecem

etken olarak doktor cocuk ya sakattir gelişemiyordur kromozon sorunu olabilir dedi 2 hafta sonra neden kalbinin durduğunu ogrenecem
Aynı şey bana da söylendi öyle olduğu kesin zaten ama onun bi nedeni olmalı. Öyle olmasının bi nedeni. Bana sorarsan geç kalmadan gidip araştırmalısın, kan pıhtılaşması, virüs, troit herşey etken olabilir. Senin demir eksikliğin bile yapar. Bence araştır iyice. Bidaha canın yanmasın. Patoloji sonucunda sadece bebek var veya yok deniliyo. Patoloji nedenini araştırmyo

Zaten doktora gidip nedenini arastiracam halen kendimi toplayamadm yürümekte zorlanıyorum 2 hafta sonra gittigimde araştıracam demir eksikliği vardı ama hap kullandm degerlerim yukseldi baska bi sorun varmı bilmiyorum iste araştırıp ogrenecem

Hanımlar sizden dua istiyorum yigenim Tuğba için 3 yasina girecek bitanem ama lösemi ile boğuşuyor doktorlar hiç ümitli konuşmuyor şimdide cok nadir görünen mantar çıktı teyzesinin gülünde ağızi falan her yara olmus serumla besleniyor sizlerden tugbam için dua istiyorum allah rızası için

Gecmiş oldun Can'ım ..cok üzüldüm dualarımız onunla ..(

Ah kıyamam yavruma Allâh yar ve yardımcısı olsun inşallah tez zamanda rabbim şafi isminin hürmetine şifa nasip etsn

Canım nasılsın bugun .. Bıraz daha ıyımısın ?
Daha kötüyüm ama moralman. Herşeyi boşverdim üzülmekten bike bıktım konuşmak dahi istemiyorum kıpırdamak dahi istemiyorum uyuyayım uyanayım herşey bitsin istiyorum bitsin gitsin eskisi gibi olsun istiyorum elim ayağım hiç bi yerim tutmuyor hiç bişey zevk vermiyo düşünmekten bile sıkıldım bunaldım

Canım kıyamam .( sessizliğin nasıl belli oluyor ,burda pozıtıf enerji verdiğin günleri özlüyoruz

Belki bizim 4 ay olmucak, senin eşin gelince şak diye olucak? Bilemeyz ki cnım. Senden geçtiğide yok ayrıca. Senin hiç bi kusurun yok.
Şakasina dedim canim yaa .. Rabbim bilir tabi soyledigin gibi de olabilir .. Belkide bu pkodan temizlenmem icin bir süreç olacak bilemiyrm .. Rabbim neylerde guzel eyler.. Kaldiramayacagimiz yük vermez .. Bu zorlu sinavlari atlatmamizi nasip etsin .. kalbim mucizelerim yegenine Rabbim sifa versin .. Cok zor bir süreç .. Hepimiz bir yerlerden sinav oluyoruz.. Kimine saglik verip siniyor kimine hastalik.. Rabbim ailesine sabir versin yegeninede dayanma gücü .. Melek onlar suan .. Dualarimiz yegeninle insallah..

Allah minik Tugbanin yar ve yardimcisi olsun. Dualarimiz onunla. ZelGN Tatlim Moralini yuksek Tut. Salma kendini. _Ravzaa_ tatlim zaten bisi yapmadan oturmuyorum. Esima keciboynuzuna devam ediyo. Yapabildiklerkmi yapiyorum ama tevekkul en onemlisi. Benim hayatimda hicbir sey hemen olmadi. ama su an coj sukur 4 4luk bibhayatim var . Tek eksigim bebek. Demekki rabbim beni bunla siniyor ve daha cok dua etmemi istiyor. Insan cok istedigi ya da cok sevdigi seyden imtihan olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…