- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.881
Cnm gerçekten eşimle aramda olanlardan sonra hiç düşünmedim bile bebek falan o yüzden kafama hiç takmadım bu sefer kendimi dinlemediğime eminim cnm onda bi sıkıntı yok ama haklısın daha çok erken demekki idrar yollarımı usuttum cnm ama işte insan istiyor yine de bi bebeği olsun acaba dedim belki erken tepki mi gösteriyorum acaba diyeCanm bunlar için çok erken daha daha yerleşmemiştir bile çünkü. Dinleme kendini çok :) çok sinir bozucu bi laf biliyorum ama öyle acı bi gerçek canım. Rahat bırak kendini bekledikçe olmuyor
Maşallah cnm boyunda uzunca hiç göstermiyirdur eminim benim esimde bana kilo ver diyo hep ama evde oturunca da bişeyler yemeden duramıyorum hele ki ders çalışırken illa bişey olcakYok yaa benim babam kaynak ustası ama gayette ikimiz olmuşz kardeşmle :)
Normal canım bence ama ben kadının boyundan 10 daha az olursa daha iyi diye biliyorum mesela 1,68 se 58 kilo gibi.
Bende şuan 74 üm boyum 1,75 ama bana fazla geliyor. Ben hep 65-68 dim evlendikten sonra heleki hamilelikte 2,5 ayda 5 kilo aldım şaka gibi. En son 81 görünce bi dur dedim kendime ramazandan bu zamana kadar 6-7 lilo verdim çok şükür. Daha hala diyetteym
Yok canm doğurmadım ben düşük yaptm 10 haftalıkken.Maşallah cnm boyunda uzunca hiç göstermiyirdur eminim benim esimde bana kilo ver diyo hep ama evde oturunca da bişeyler yemeden duramıyorum hele ki ders çalışırken illa bişey olcakbenimde vermem lazım üstelik sen bebek doğurmuşsun da ben hiç doğum yaşamadım bile cnm
Cnm eskiden ilk geceden hamile kalırmış annelerimiz ninelerimiz şimdi öyle değil erkekler de dahil hep bu abur çuburlar mahvetti bizı :)
Offf o günleri bende özlüyorum cnmYok canm doğurmadım ben düşük yaptm 10 haftalıkken.
Evet boyum uzun baya göstermiyor ama ben anlıyorm yinede kalçam göbeğim fırlayıveriyor hemen çok kötü ben eskiden manken gibi kızdım heheytince bel göbiş yok hafif kalça uzun bacaklar ah ahh nerde o günler..
TamamlayamadimTamamlayamadim zaten canim kürlerimi.. İlaçtan daha iyidir diye kullandim ama napalim artik nasip degilmis:) ben takmadan yapamiyrm. Bu ay yumurtlama zamanina denk gekmeden basinda 3 iliski oldu ondan bile umuyluyum suan ama hastalanacagimdan da eminim :)Cnm çok fazla bitkisel kürleri karıştırma ne olur ne olmaz karıştırınca da iyi değil tam tersi etki yapar aman ha dikkatli ol cnm çok kafaya takma boşver herkesden duyduğum "hiç beklemiyodum hamile olcagimi "oluyo
Sende adet düzensizliği mi var bana doktor öyle bişey demedi en fazla ne kadar geçikiyoruz cnm senin benim 1 hafta falan gecikir o da normalmis sadece iğneyi olduğum ay bi gün önceden adet olmuştum
Gittin mi canim doktora ne dedi ?
Neden olmuyor onu ogrenecegım
Gittin mi canim doktora ne dedi ?[/QUOTE randevum 11 de.. beklıyorum yarım saat var ama ..geçmek bilmiyor canım
Cnm yumurtlama zamanı illa ilişki olmak zorunda mı biz değerlendirmedik o günü ve sonraki bi kaç günü yumurtlamadan önceki gün değerlendirdik takvim programima göre doğurgan günleri değerlendirdik bakalım cnm tabi program ne kadar doğru ya da ben 30 gün arayla mi 37 gün arayla mi oluyorum bilemedim yanlış kayıt etmemişimdir umarım benim kaydımda 37 yaziyo bi hafatdir hep geçikiyoTamamlayamadimTamamlayamadim zaten canim kürlerimi.. İlaçtan daha iyidir diye kullandim ama napalim artik nasip degilmis:) ben takmadan yapamiyrm. Bu ay yumurtlama zamanina denk gekmeden basinda 3 iliski oldu ondan bile umuyluyum suan ama hastalanacagimdan da eminim :)
Belirtiler devam mı cnm hadi hayırlısı :)Kızlar 3 günü devirmiş, 4. Günü yarılamış sayılıyorum şuanda. Sabah uyanınca gelmiş sandım bi ıslaklık vardı birde baktım ki beyaz akıntı.
Hiç gelecek gbi durmuyor yarın büyük gün o halde.
O kadar yoğunum senden bi haber varmı diye girip bakıyorum canım inşallah güzel haberinle mutlu oluruz burda hadi hayırlısı beyaz akıntı bendede oldu ve hala devam ediyo adet dönemi boyunca çoktu şimdi daha az geliyo dün doktora gittim normal dedi :)Kızlar 3 günü devirmiş, 4. Günü yarılamış sayılıyorum şuanda. Sabah uyanınca gelmiş sandım bi ıslaklık vardı birde baktım ki beyaz akıntı.
Canim hoşgeldin sende aramıza bende burayı kesfettikten sonra hergün yeni bişey duydum öğrendim uğurlu geldi bana burası inşallah sanada uğurlu gelir hayırlı haberler alırız hepimiz beraberce bekleriz meleklerimizi inşallah :)) tekrar hosgeldin.merhaba arkadaşlar bende uzaktan takip ediyorum sizi kaç gündür. bugün aranıza katılmaya karar verdim. bende çocuk için uğraşıyorum bir buçuk yıldır.. 2 buçuk yıldır evliyim. iki aydırda ovulasyon testi denedim gecen ay olmadı bu ayda güzel yakaladık gününü ve değerlendirdik bekliyorum bakalım . 21. gün progesteron testi yaptırdım 9,8 çıktı. bende hep ondan yukarı olması lazım diye duydum ama iki ay öncede 14 dü o zamanda hamile kalamadım. . şimdi bu ay bi umutla bekliyom artık hayırlısı ile olur inş ama hiç bir belirtide yok gibi hissedemiyorum . ZelGN aslında seninde sonucunu çok merak ediyorum eğer inş hamileysen çok umut olucak bana :). seninde progesteron düşük çıkmış ya o nedenle. benim bat 06 temmuz bakalım artık. rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş hayırlısı ile :)
Benimde biri dogurgan dönemindeydi ama bende pko oldugu icin gec yumurtluyrm o yuzden ihtimal yokCnm yumurtlama zamanı illa ilişki olmak zorunda mı biz değerlendirmedik o günü ve sonraki bi kaç günü yumurtlamadan önceki gün değerlendirdik takvim programima göre doğurgan günleri değerlendirdik bakalım cnm tabi program ne kadar doğru ya da ben 30 gün arayla mi 37 gün arayla mi oluyorum bilemedim yanlış kayıt etmemişimdir umarım benim kaydımda 37 yaziyo bi hafatdir hep geçikiyo
Ayy canim cok sevindim yaa .. İnsallah 9 ay hic kirmizilari gormezsin :) bu ilk oluyor bu kadar gecikme... Bence var gibi hayirlisiyla yarin cift cizgiyi gorwcegiz insallah.. Kan mi yaptircaksin idrar testi mi ?Kızlar 3 günü devirmiş, 4. Günü yarılamış sayılıyorum şuanda. Sabah uyanınca gelmiş sandım bi ıslaklık vardı birde baktım ki beyaz akıntı.
Hosgeldin canim.. Ne guzel yumurtan catliyormus en azindan oyle vir sıkıntin yok.. Catlamasi onemli olan zaten. 25 cikip hamile olamayanida duydum ben.. Gec döllenme filan da olabilir :) calismalari sıkı olsun yeter hayirlisi ne zaman ise o zaman olur insallah.. Rabbim en kisa zamanda kucaklarimizi doldurur insallahmerhaba arkadaşlar bende uzaktan takip ediyorum sizi kaç gündür. bugün aranıza katılmaya karar verdim. bende çocuk için uğraşıyorum bir buçuk yıldır.. 2 buçuk yıldır evliyim. iki aydırda ovulasyon testi denedim gecen ay olmadı bu ayda güzel yakaladık gününü ve değerlendirdik bekliyorum bakalım . 21. gün progesteron testi yaptırdım 9,8 çıktı. bende hep ondan yukarı olması lazım diye duydum ama iki ay öncede 14 dü o zamanda hamile kalamadım. . şimdi bu ay bi umutla bekliyom artık hayırlısı ile olur inş ama hiç bir belirtide yok gibi hissedemiyorum . ZelGN aslında seninde sonucunu çok merak ediyorum eğer inş hamileysen çok umut olucak bana :). seninde progesteron düşük çıkmış ya o nedenle. benim bat 06 temmuz bakalım artık. rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş hayırlısı ile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?