Biz Bize Yeteriz...

Canm bunlar için çok erken daha daha yerleşmemiştir bile çünkü. Dinleme kendini çok :) çok sinir bozucu bi laf biliyorum ama öyle acı bi gerçek canım. Rahat bırak kendini bekledikçe olmuyor
Cnm gerçekten eşimle aramda olanlardan sonra hiç düşünmedim bile bebek falan o yüzden kafama hiç takmadım bu sefer kendimi dinlemediğime eminim cnm onda bi sıkıntı yok ama haklısın daha çok erken demekki idrar yollarımı usuttum cnm ama işte insan istiyor yine de bi bebeği olsun acaba dedim belki erken tepki mi gösteriyorum acaba diye

Maşallah cnm boyunda uzunca hiç göstermiyirdur eminim benim esimde bana kilo ver diyo hep ama evde oturunca da bişeyler yemeden duramıyorum hele ki ders çalışırken illa bişey olcak benimde vermem lazım üstelik sen bebek doğurmuşsun da ben hiç doğum yaşamadım bile cnm
Cnm eskiden ilk geceden hamile kalırmış annelerimiz ninelerimiz şimdi öyle değil erkekler de dahil hep bu abur çuburlar mahvetti bizı :)

Yok canm doğurmadım ben düşük yaptm 10 haftalıkken.
Evet boyum uzun baya göstermiyor ama ben anlıyorm yinede kalçam göbeğim fırlayıveriyor hemen çok kötü ben eskiden manken gibi kızdım heheyt ince bel göbiş yok hafif kalça uzun bacaklar ah ahh nerde o günler..

Offf o günleri bende özlüyorum cnm

TamamlayamadimTamamlayamadim zaten canim kürlerimi.. İlaçtan daha iyidir diye kullandim ama napalim artik nasip degilmis:) ben takmadan yapamiyrm. Bu ay yumurtlama zamanina denk gekmeden basinda 3 iliski oldu ondan bile umuyluyum suan ama hastalanacagimdan da eminim :)

Kızlar 3 günü devirmiş, 4. Günü yarılamış sayılıyorum şuanda. Sabah uyanınca gelmiş sandım bi ıslaklık vardı birde baktım ki beyaz akıntı.
Hiç gelecek gbi durmuyor yarın büyük gün o halde.

Cnm yumurtlama zamanı illa ilişki olmak zorunda mı biz değerlendirmedik o günü ve sonraki bi kaç günü yumurtlamadan önceki gün değerlendirdik takvim programima göre doğurgan günleri değerlendirdik bakalım cnm tabi program ne kadar doğru ya da ben 30 gün arayla mi 37 gün arayla mi oluyorum bilemedim yanlış kayıt etmemişimdir umarım benim kaydımda 37 yaziyo bi hafatdir hep geçikiyo

Belirtiler devam mı cnm hadi hayırlısı :)
Cnm yalnız ben yanlış hatırlamıyorsam senin belirtilerin çok yoğun oluyodu adet gecikince ve adete yaklaşınca o yüzden eğer kırmızıları görürsen sakın kendini hırpalama üzme cnm her şerde bir hayır var bunu hiç unutma

merhaba arkadaşlar bende uzaktan takip ediyorum sizi kaç gündür. bugün aranıza katılmaya karar verdim. bende çocuk için uğraşıyorum bir buçuk yıldır. . 2 buçuk yıldır evliyim. iki aydırda ovulasyon testi denedim gecen ay olmadı bu ayda güzel yakaladık gününü ve değerlendirdik bekliyorum bakalım . 21. gün progesteron testi yaptırdım 9,8 çıktı. bende hep ondan yukarı olması lazım diye duydum ama iki ay öncede 14 dü o zamanda hamile kalamadım. . şimdi bu ay bi umutla bekliyom artık hayırlısı ile olur inş ama hiç bir belirtide yok gibi hissedemiyorum . ZelGN aslında seninde sonucunu çok merak ediyorum eğer inş hamileysen çok umut olucak bana :). seninde progesteron düşük çıkmış ya o nedenle. benim bat 06 temmuz bakalım artık. rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş hayırlısı ile :)

O kadar yoğunum senden bi haber varmı diye girip bakıyorum canım inşallah güzel haberinle mutlu oluruz burda hadi hayırlısı beyaz akıntı bendede oldu ve hala devam ediyo adet dönemi boyunca çoktu şimdi daha az geliyo dün doktora gittim normal dedi :)

Canim hoşgeldin sende aramıza bende burayı kesfettikten sonra hergün yeni bişey duydum öğrendim uğurlu geldi bana burası inşallah sanada uğurlu gelir hayırlı haberler alırız hepimiz beraberce bekleriz meleklerimizi inşallah :)) tekrar hosgeldin.

Benimde biri dogurgan dönemindeydi ama bende pko oldugu icin gec yumurtluyrm o yuzden ihtimal yok

Ayy canim cok sevindim yaa .. İnsallah 9 ay hic kirmizilari gormezsin :) bu ilk oluyor bu kadar gecikme... Bence var gibi hayirlisiyla yarin cift cizgiyi gorwcegiz insallah.. Kan mi yaptircaksin idrar testi mi ?

Hosgeldin canim.. Ne guzel yumurtan catliyormus en azindan oyle vir sıkıntin yok.. Catlamasi onemli olan zaten. 25 cikip hamile olamayanida duydum ben.. Gec döllenme filan da olabilir :) calismalari sıkı olsun yeter hayirlisi ne zaman ise o zaman olur insallah.. Rabbim en kisa zamanda kucaklarimizi doldurur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…