Biz Bize Yeteriz...

saol cnm ya inş. yani çok şükür çatlıyo yani ben çatladığını düşünüyorum çünkü ovulasyon testine göre oyle gözüküyor.

Ee belli oldumu sonuçlar hayırlı haberlerle gel inşallah cnm zanaa06
Hıcbır problem yok dedı. Cok yakın zamanda olabılır ..tedavı gerektırecek bır durum yok dedi.ıkı ay cok kısa bır zama bir sene dolması lazım tedavı ıcın sıze tedavı gerekmiyor dedı ( ama beklemek istemiyorum

Son düzenleme:
Devam canım aynı şekilde. Aynen cnım belirti çok oluyor ama adetim hep gününde geliyordu. Hiç aksamıyordu 4-5 aydır. İlk defa bukadar aksadı. Sabah adet olmuşm sandım gerçekten ama yok bişey. Hayırlısı yaa gelirse de inşallah bugn gelir de xuma doktora gidebileym. Yarın gelirse bu ay sadece eşim bakılabilcek

Merhaba canım hoşgeldin. Evet benimde düşük çıktı ama burda bi arkadaş 4,8 gibi bi değerle hamile kalmış. Sanırım böyle olduğu zman doktor progestan veriyor düşük yaşanmasın diye. Hatta bi arkadaş hamileymş 0.78 gibi bi değer çıkmış. Çok riskli bi hamilelik ama ilaçla düzeltilir herhalde. Benim bi düşüğüm olduğu için verir herhalde banada. İnşallah bende güzel haberler alırım da sana da ümit olur canım

Tedavi gerektıren bir problem yokmuş .. Can'ım ya ..Ikı ay kısa bırzaman dedı .. Yakın Zaman'da hamile kalanilecegımı soyledı .hersey yolunda dedı beklemek istemiyorum ama
Beklemek istemedigini soyledin mi canim? Benim 15 ay oldu tabi iki ay cok kisa bir sure :) cocuklarinin yasi kac ki beklemek istemiyorsun :)?

Ayy canim cok sevindim yaa .. İnsallah 9 ay hic kirmizilari gormezsin :) bu ilk oluyor bu kadar gecikme... Bence var gibi hayirlisiyla yarin cift cizgiyi gorwcegiz insallah.. Kan mi yaptircaksin idrar testi mi ?
Aynen bitanem yarın görücez Allâhın izniyle. Yarın idrar testi cuma kan testi yapacağım canım

Oyy gördün mü miniğini :) hani bize de göster :) sana sözüm var ilk sen görcen testi kuzum merak etme haberi yayarım hemen :)

Tedavi gerektıren bir problem yokmuş .. Can'ım ya ..Ikı ay kısa bırzaman dedı .. Yakın Zaman'da hamile kalanilecegımı soyledı .hersey yolunda dedı beklemek istemiyorum ama
Oh çok şükür canım ne güzel bak hiç bi problem yokmuş belki hemen olacak sabret azcık bak çoğumuz 5 ayı geçtik burda

ah cnm ya inş :) hayrılısı bakalım :)

Oyy gördün mü miniğini :) hani bize de göster :) sana sözüm var ilk sen görcen testi kuzum merak etme haberi yayarım hemen :)
Gördüm teyzesi minicik bir noktacik daha Dr güzel başlangıç dedi daha önce prolaktin ve hipertiroid tedavisi gördüğümü söyledim bütün testleri yaptı çok şükür hepsi güzel çıktı Allahım ın izniyle şu yoğun 2 aýimi gecirsem rahatliycam şuan dinlenemiyorum hiç ayakta uyuyorum 1 hafta sonra tekrar gel dedi biraz daha büyümüş olcak o zamanda bazı testler yapılacak. Mükemmel bi Dr buldum inanılmaz ilgili alakalı çok şükür...

Ohhh şükürler olsun btnem çok sevindim inan. Allaha emanet olsun inşallah miniğimiz. Bende şuan öyleym inanır mısın ayakta uyuyorum çok geç uyanmama rağmen. İnşallah birlikte büyütürüz miniklerimizi :)

Hoşgeldın Canim:))

Beklemek istemedigini soyledin mi canim? Benim 15 ay oldu tabi iki ay cok kisa bir sure :) cocuklarinin yasi kac ki beklemek istemiyorsun :)?
Evet soyledım canım .. yapacak bırsey yok dedı adet dusensız olsa, tedavı uygulanır dedı ama ..hersey yolunda yardımcı olacak bır ılac verdı zaten kullanıyorum onu bır aydır kızım 5 oğlum 8 yasında ben cok sabırsızım birsey ıstedıgımde olsun ıstıyorum ..((aslında aklıma takmıyordum bu kadar takı sızın yazdıklarınızı okuyana kadar .. Ve sımdı hep beklemedeyım kendımı dınlıyorum , acaba bende sıkıntımı var dıye..:(

Bence sen hamilesın yap su testi catladım ya
Hahha bi güncük kaldııı yarın yapıcam sabırr :)inan bende sabırsızım çok ama sıkıyorum dişimi kötü sonuç görmekten korkuyorum çünkü en azından bu kadar bekledim yoksa yoktur demek istiyorum defalarca test yapmaktansa bi kere yapmak daha iyi gibi geliyor

Neyse bırgun kalmiş zaten bekleyım birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…