- 12 Temmuz 2016
- 13
- 12
- 38
- 37
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
- #1.901
saol cnm ya inş. yani çok şükür çatlıyo yani ben çatladığını düşünüyorum çünkü ovulasyon testine göre oyle gözüküyor.Hosgeldin canim.. Ne guzel yumurtan catliyormus en azindan oyle vir sıkıntin yok.. Catlamasi onemli olan zaten. 25 cikip hamile olamayanida duydum ben.. Gec döllenme filan da olabilir :) calismalari sıkı olsun yeter hayirlisi ne zaman ise o zaman olur insallah.. Rabbim en kisa zamanda kucaklarimizi doldurur insallah
Hıcbır problem yok dedı. Cok yakın zamanda olabılır ..tedavı gerektırecek bır durum yok dedi.ıkı ay cok kısa bır zama bir sene dolması lazım tedavı ıcın sıze tedavı gerekmiyor dedıEe belli oldumu sonuçlar hayırlı haberlerle gel inşallah cnmzanaa06
Devam canım aynı şekilde. Aynen cnım belirti çok oluyor ama adetim hep gününde geliyordu. Hiç aksamıyordu 4-5 aydır. İlk defa bukadar aksadı. Sabah adet olmuşm sandım gerçekten ama yok bişey. Hayırlısı yaa gelirse de inşallah bugn gelir de xuma doktora gidebileym. Yarın gelirse bu ay sadece eşim bakılabilcekBelirtiler devam mı cnm hadi hayırlısı :)
Cnm yalnız ben yanlış hatırlamıyorsam senin belirtilerin çok yoğun oluyodu adet gecikince ve adete yaklaşınca o yüzden eğer kırmızıları görürsen sakın kendini hırpalama üzme cnm her şerde bir hayır var bunu hiç unutma
Tedavi gerektıren bir problem yokmuş .. Can'ım ya ..Ikı ay kısa bırzaman dedı .. Yakın Zaman'da hamile kalanilecegımı soyledı .hersey yolunda dedıHadi ya bende cok merak ettim hemen yazarsin canim :)
Merhaba canım hoşgeldin. Evet benimde düşük çıktı ama burda bi arkadaş 4,8 gibi bi değerle hamile kalmış. Sanırım böyle olduğu zman doktor progestan veriyor düşük yaşanmasın diye. Hatta bi arkadaş hamileymş 0.78 gibi bi değer çıkmış. Çok riskli bi hamilelik ama ilaçla düzeltilir herhalde. Benim bi düşüğüm olduğu için verir herhalde banada. İnşallah bende güzel haberler alırım da sana da ümit olur canımmerhaba arkadaşlar bende uzaktan takip ediyorum sizi kaç gündür. bugün aranıza katılmaya karar verdim. bende çocuk için uğraşıyorum bir buçuk yıldır.. 2 buçuk yıldır evliyim. iki aydırda ovulasyon testi denedim gecen ay olmadı bu ayda güzel yakaladık gününü ve değerlendirdik bekliyorum bakalım . 21. gün progesteron testi yaptırdım 9,8 çıktı. bende hep ondan yukarı olması lazım diye duydum ama iki ay öncede 14 dü o zamanda hamile kalamadım. . şimdi bu ay bi umutla bekliyom artık hayırlısı ile olur inş ama hiç bir belirtide yok gibi hissedemiyorum . ZelGN aslında seninde sonucunu çok merak ediyorum eğer inş hamileysen çok umut olucak bana :). seninde progesteron düşük çıkmış ya o nedenle. benim bat 06 temmuz bakalım artık. rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş hayırlısı ile :)
Beklemek istemedigini soyledin mi canim? Benim 15 ay oldu tabi iki ay cok kisa bir sure :) cocuklarinin yasi kac ki beklemek istemiyorsun :)?Tedavi gerektıren bir problem yokmuş .. Can'ım ya ..Ikı ay kısa bırzaman dedı .. Yakın Zaman'da hamile kalanilecegımı soyledı .hersey yolunda dedıbeklemek istemiyorum ama
Aynen bitanem yarın görücez Allâhın izniyle. Yarın idrar testi cuma kan testi yapacağım canımAyy canim cok sevindim yaa .. İnsallah 9 ay hic kirmizilari gormezsin :) bu ilk oluyor bu kadar gecikme... Bence var gibi hayirlisiyla yarin cift cizgiyi gorwcegiz insallah.. Kan mi yaptircaksin idrar testi mi ?
Oyy gördün mü miniğini :) hani bize de göster :) sana sözüm var ilk sen görcen testi kuzum merak etme haberi yayarım hemen :)O kadar yoğunum senden bi haber varmı diye girip bakıyorum canım inşallah güzel haberinle mutlu oluruz burda hadi hayırlısı beyaz akıntı bendede oldu ve hala devam ediyo adet dönemi boyunca çoktu şimdi daha az geliyo dün doktora gittim normal dedi :)
Hadi hayirlisi kardesim. Bende sogan kürü ve hayit ictim diye erken olurum diyordm ama bu ay oyle uzun geldi ki cok sey yasadim. Hâlâ adetime 2 gün var :)Aynen bitanem yarın görücez Allâhın izniyle. Yarın idrar testi cuma kan testi yapacağım canım
Oh çok şükür canım ne güzel bak hiç bi problem yokmuş belki hemen olacak sabret azcık bak çoğumuz 5 ayı geçtik burdaTedavi gerektıren bir problem yokmuş .. Can'ım ya ..Ikı ay kısa bırzaman dedı .. Yakın Zaman'da hamile kalanilecegımı soyledı .hersey yolunda dedıbeklemek istemiyorum ama
ah cnm ya inş :) hayrılısı bakalım :)Merhaba canım hoşgeldin. Evet benimde düşük çıktı ama burda bi arkadaş 4,8 gibi bi değerle hamile kalmış. Sanırım böyle olduğu zman doktor progestan veriyor düşük yaşanmasın diye. Hatta bi arkadaş hamileymş 0.78 gibi bi değer çıkmış. Çok riskli bi hamilelik ama ilaçla düzeltilir herhalde. Benim bi düşüğüm olduğu için verir herhalde banada. İnşallah bende güzel haberler alırım da sana da ümit olur canım
Haklısın btnem napçan kolay şeyler yaşamadın.. Hayırlısı diyelimHadi hayirlisi kardesim. Bende sogan kürü ve hayit ictim diye erken olurum diyordm ama bu ay oyle uzun geldi ki cok sey yasadim. Hâlâ adetime 2 gün var :)
Gördüm teyzesi minicik bir noktacik daha Dr güzel başlangıç dedi daha önce prolaktin ve hipertiroid tedavisi gördüğümü söyledim bütün testleri yaptı çok şükür hepsi güzel çıktı Allahım ın izniyle şu yoğun 2 aýimi gecirsem rahatliycam şuan dinlenemiyorum hiç ayakta uyuyorumOyy gördün mü miniğini :) hani bize de göster :) sana sözüm var ilk sen görcen testi kuzum merak etme haberi yayarım hemen :)
Ohhh şükürler olsun btnem çok sevindim inan. Allaha emanet olsun inşallah miniğimiz. Bende şuan öyleym inanır mısın ayakta uyuyorum çok geç uyanmama rağmen. İnşallah birlikte büyütürüz miniklerimizi :)Gördüm teyzesi minicik bir noktacik daha Dr güzel başlangıç dedi daha önce prolaktin ve hipertiroid tedavisi gördüğümü söyledim bütün testleri yaptı çok şükür hepsi güzel çıktı Allahım ın izniyle şu yoğun 2 aýimi gecirsem rahatliycam şuan dinlenemiyorum hiç ayakta uyuyorum1 hafta sonra tekrar gel dedi biraz daha büyümüş olcak o zamanda bazı testler yapılacak. Mükemmel bi Dr buldum inanılmaz ilgili alakalı çok şükür...
merhaba arkadaşlar bende uzaktan takip ediyorum sizi kaç gündür. bugün aranıza katılmaya karar verdim. bende çocuk için uğraşıyorum bir buçuk yıldır.. 2 buçuk yıldır evliyim. iki aydırda ovulasyon testi denedim gecen ay olmadı bu ayda güzel yakaladık gününü ve değerlendirdik bekliyorum bakalım . 21. gün progesteron testi yaptırdım 9,8 çıktı. bende hep ondan yukarı olması lazım diye duydum ama iki ay öncede 14 dü o zamanda hamile kalamadım. . şimdi bu ay bi umutla bekliyom artık hayırlısı ile olur inş ama hiç bir belirtide yok gibi hissedemiyorum . ZelGN aslında seninde sonucunu çok merak ediyorum eğer inş hamileysen çok umut olucak bana :). seninde progesteron düşük çıkmış ya o nedenle. benim bat 06 temmuz bakalım artık. rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş hayırlısı ile :)[/QUOTE
Hoşgeldın Canim:))merhaba arkadaşlar bende uzaktan takip ediyorum sizi kaç gündür. bugün aranıza katılmaya karar verdim. bende çocuk için uğraşıyorum bir buçuk yıldır.. 2 buçuk yıldır evliyim. iki aydırda ovulasyon testi denedim gecen ay olmadı bu ayda güzel yakaladık gününü ve değerlendirdik bekliyorum bakalım . 21. gün progesteron testi yaptırdım 9,8 çıktı. bende hep ondan yukarı olması lazım diye duydum ama iki ay öncede 14 dü o zamanda hamile kalamadım. . şimdi bu ay bi umutla bekliyom artık hayırlısı ile olur inş ama hiç bir belirtide yok gibi hissedemiyorum . ZelGN aslında seninde sonucunu çok merak ediyorum eğer inş hamileysen çok umut olucak bana :). seninde progesteron düşük çıkmış ya o nedenle. benim bat 06 temmuz bakalım artık. rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inş hayırlısı ile :)
Bence sen hamilesın yap su testi catladım yaKızlar 3 günü devirmiş, 4. Günü yarılamış sayılıyorum şuanda. Sabah uyanınca gelmiş sandım bi ıslaklık vardı birde baktım ki beyaz akıntı.
Hiç gelecek gbi durmuyor yarın büyük gün o halde.
Evet soyledım canım .. yapacak bırsey yok dedı adet dusensız olsa, tedavı uygulanır dedı ama ..hersey yolunda yardımcı olacak bır ılac verdı zaten kullanıyorum onu bır aydırBeklemek istemedigini soyledin mi canim? Benim 15 ay oldu tabi iki ay cok kisa bir sure :) cocuklarinin yasi kac ki beklemek istemiyorsun :)?
Hahha bi güncük kaldııı yarın yapıcam sabırr :)inan bende sabırsızım çok ama sıkıyorum dişimi kötü sonuç görmekten korkuyorum çünkü en azından bu kadar bekledim yoksa yoktur demek istiyorum defalarca test yapmaktansa bi kere yapmak daha iyi gibi geliyorBence sen hamilesın yap su testi catladım ya
Neyse bırgun kalmiş zaten bekleyım birlikteHahha bi güncük kaldııı yarın yapıcam sabırr :)inan bende sabırsızım çok ama sıkıyorum dişimi kötü sonuç görmekten korkuyorum çünkü en azından bu kadar bekledim yoksa yoktur demek istiyorum defalarca test yapmaktansa bi kere yapmak daha iyi gibi geliyor
Bugün yine dışardaydım, adet oldum zannettim yine hah dedm bu sefer tamam gerçekten eve geldim yine bembeyaz akıntı.Neyse bırgun kalmiş zaten bekleyım birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?