Biz Bize Yeteriz...

İnsallah daha fazla beklemezsin canim benim.. Benim kizimda 2 yasinda ama 15 aydir istiyorum bebis :) olmuyor nasip degil sanirim dahaca .. Beklemekten baska caremizde yok.. Ama bir sıkınti olmamasi hamile olmak kadar guzel birsey. Ben pkoyu duyana kadar en azindan rahattim sonra cok psikolojimi bozdm

Bozma aşkım bozma senin kalbin çok güzel buda geçecek Allâhın izniyle..

Dedıgın gıbı Zamanı var demekki ..inanki konuşmalarınla insani rahatlatıyorsun.seninde bebek haberını cok yakında alırız insallah canım

İnşallah canım benim Sağol. Sendende çok umutluyum inşallah yarın güzel haberini alırız canım dualarım hep seninle...

Benimde biri dogurgan dönemindeydi ama bende pko oldugu icin gec yumurtluyrm o yuzden ihtimal yok
Belki bi htimal vardır cnm umitsiz olma bol bol dua et inşaallah bi gün bi gündür değerlendirmissin sonuçta senin Allah tan bi çocuğun vardı dimi cnm bu ikinci ben unutuyorum kusura bakma

Cnm bişey sormak istiyorum yumurtlama gunu mu yumurta çatlıyor ve o gün mü ilişki şart ya da ilişki olmaması mi gerekiyor

Aaaaaa cnm tüh keske iki ay oldu demeseydin mahsus bi sene deseydin ben oyle demiştim de bakmıştı kısa evliliği olan ya da kısa süre çocuk düşünenlere doktor kesinlikle bakmıyor olur olmazsa gel diyolar ben bilseydim seni tembihlerdim bi daha git baska hastaneye bu sefer öyle de cnm bak nasıl bakıyorlar

Aynen benim de eşime bakılacak bi ara gitcez bizde cnm bakalım ay bende temmuz ayındayız sanıyorum Ağustos in başına gelmişiz bile :)))) hastalığıma da daha 9 gün var daha gideriz artık hayırlısı
Cnm o halde çok çok güzel haberlerini bekliyoruz seni çok merak ediyorum cnm inşaallah belirtilerin de yanılmadım Rabbim sana ve isteyen hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir :)

İnşallah btnem çok sağol düşündüğün güzel dileklerin için rabbim kimseyi daha fazla aratmasın inşallah. Çok zor bi bekleyiş bu.
Belirtilere hala daha güvenmiyorum canım ama adet gecikmesi normal değil. Yarın göreceğiz bakalım size bi sürpriz yapabilirim belki :)

Kız eğer olduysa benimkide 5 haftalık olcak :) birlikte büyütçeez :) S Sessiz_sedasiz bize tecrübelerini paylaşçak :)
Ayyyy kuzummmm mide bulantisindan kimildayacak halim yok bu ara çok kötüyüm full yatiyorum çok zormus bu hamilelik bunu dogurusam bir on yil ikinciyi dusunmeyecegim valla sen hayirlisiyla bize haberi verde kuzum el birliğiyle tüm tecrubelerimizi paylasiriz seninle

Deme öyle kızz insan olmayınca üzülüyor olunca da şikayet ediyor deme öyle o zamanlar da geçecek annesi sana naz yapıyor şuan o :) hayatın en güzel dönemindesin, rabbimin kadınlara bahşettiği en büyük mucizeyi yaşıyosun şuanda. Binlerce kez şükür etmen lazım her bulantında. Ben hamileyken çok ağrı ve gaz sancısı çekiyodum sürekli her sancıda offf çok kötü diyodum düşükten snra ne kadar yanlış şeyler yaptığımın, ne kadar kötü tepki verdiğin farkına vardım. Keşke gitmeseydi de o ağrıları çekseydim dedim. Of deme hiç bi zaman canım şükür seni veren rabbime de. Senin için herşeye katlanırım de. Seni hissediyo çünkü o.. Şimdi olsa hiç bi şekilde of demem ah derim of demem sürekli şükrederim çünkü olmaması nasıl kötü bişey biliyorm.

Kızlar aşırı uykm vardı yattım uykum kaçtı ama hala esniyorum yaa hem uykum var hem uyuyamıyorm heyecandan sanırım ayy bu gece bana geçmek bilmiyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…