- 15 Mayıs 2017
- 1.499
- 11.232
- 158
- 34
- Konu Sahibi Tgcervanne0133
-
Terörist kısmına katılmıyorum. Çünkü bu zamanda millet kendisiyle aynı düşüncede olmayanı terörist olarak görüyor ve şikayet ediyor. Bir sürü günahsız kişinin canı yanar.Kimyasal hadım hiçbir işe yaramaz. Tecavuz(taciz,hayvanlara eziyet dahil), teröristlere idam gelmeli. Adalet tamamiyle işlemeli bunlar yasamamali.
Evt bnde ondan şüpheliyim.o yüzden adalet tamamıyla işlemeli dedm bağmsz olarak.suclulugu ispatlanmış teroristler...Terörist kısmına katılmıyorum. Çünkü bu zamanda millet kendisiyle aynı düşüncede olmayanı terörist olarak görüyor ve şikayet ediyor. Bir sürü günahsız kişinin canı yanar.
Ama bu tür suçlara gelmeli kesinlikle.
idam da çözüm değil aslında o minik bedenler neler yaşadı,nasıl korktu,nasıl canları yandı kim bilir.o hayvandan aşağılık yaratıkları ibret-i alem için meydanlara getirip kadınların ellerine bırakacaklar,kör bıçaklarla kesilecek her bi yerleri oyle ölecekler..yoksa bu bendeki ateş dinmeyecek.Ülkede adalet yok, yargı yok siz idam isteriz diyosunuz
İdam gelse adil şekilde uygulanıcagını gerçekten düşünüyormusunuz?
İdam tarihine bir bakın düşünce suçu ile tonla insan aşılmış birtane tecavüzcü asılmamış
Çok büyük ihtimal cezaevinde geberticekler zaten
Hayaller böyle hayatlar iktidarın çocuk istismarı araştırma komisyonunu bile kabul etmemesiIs
idam da çözüm değil aslında o minik bedenler neler yaşadı,nasıl korktu,nasıl canları yandı kim bilir.o hayvandan aşağılık yaratıkları ibret-i alem için meydanlara getirip kadınların ellerine bırakacaklar,kör bıçaklarla kesilecek her bi yerleri oyle ölecekler..yoksa bu bendeki ateş dinmeyecek.
Oy verenler düşünsünHayaller böyle hayatlar iktidarın çocuk istismarı araştırma komisyonunu bile kabul etmemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?