eşinden ayrı yatanlar başlıklı bi konu açılmış ama bana yardımcı olmanızı istediğimden bir de ben kendmle ilgili açıyourm. kızlar çıldırıcam yaaa, hiç mi şey normal gitmez bu evlilkte en temel şey olan aynı yatağı paylaşmak bize çok zor geliyor.eşim fena horluyor ben yanından kalktım bi süre. o da sen kalkma ben direk salonda yatarım dedi bi süre. hep uyuyakaldı salonda. kavgalıysak zaten hak getire aynı yerde yatmayı. dr a götrdüm zayflaması için bişeyler yapmaya çalştım yürüyüş bandı aldık ama yok .
çok sık da kavga eder olduk 7 aylık evliyiz ama bişey anlamadım gerçekten. bunalıma girdim denebilir. anlaşamıyoruz.sorunlarımızı tek tek anlatmııcam ama ben y.odasında sabaha kadar ağladığım günleri bilrim. ayrı yattığımzda sinirimden bildiğinz uyuyamıyorum. artık gözlerim kan çanağı oldu iş yernde kmsenin yüzüne bakamıyourm. bu evlilk beni tatmin etmiyor. çok soğudum herşeye lanet etmeye başladım. ya en temel şey yaaa sarılıp uyumaktır. yok yok yok
çok sık da kavga eder olduk 7 aylık evliyiz ama bişey anlamadım gerçekten. bunalıma girdim denebilir. anlaşamıyoruz.sorunlarımızı tek tek anlatmııcam ama ben y.odasında sabaha kadar ağladığım günleri bilrim. ayrı yattığımzda sinirimden bildiğinz uyuyamıyorum. artık gözlerim kan çanağı oldu iş yernde kmsenin yüzüne bakamıyourm. bu evlilk beni tatmin etmiyor. çok soğudum herşeye lanet etmeye başladım. ya en temel şey yaaa sarılıp uyumaktır. yok yok yok