• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz cehennemlik elti cennetlik...

Dombik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
1.361
2.387
48
Merhabalar hanimlar..
Evet her firsatta esimin ailesinin torunlari arasinda kiyaslama yapmasindan sıkıldım. Erkek torun delisi kpin gunasiri esimi arayip bak x torun emekliyor su ayda senin kiz saksi gibi oturuyordu onun ayindayken.. bak y torun dede diyor seninki 2 yasini gecti hala dede demiyor. Bla bla bla.. bahsettigi bebekler 7 aylik ve dedenin kim oldugunu bile bilmeden bebek tekerlemeleri ile biseyler soyleyebilen durumdalar benim kizim evet gec yurudu gec konustu ama mesela baba gel derse bunu babasina der ve bilinclice soylerdi. Neyse gecen beni aradi kp kisisi x ve y ye anneleri bakicilari cok iyi bakiyor senin kiza yetistiler dedi ben kotu baktigim icin onlar yetismistir baba yoksa yetisemezlerdi dedim buz gibi bir hava esti. Kapadim teli daha sonra ellerinizden operim diyerek. Esime olayi anlattigimda bosver uzerine gitme 85 yasina geldi ne dedigini bilmiyor idare et dedi ama ben cok bunaldim surekli kizimi eziklemesinden.. evden kavga dovus kovalandigi gunleri ne cabuk unuttuda torunlarinin anasina bu kadar ovguler yagdirir oldu bilmiyorum neydi degisen.. gecen gelislerinde x ve y nin anneleri icin cennetlik kadin cunku tanri sevdigi kuluna boyle bir anda hem erkek hem kiz evlat verir dedi ben yine şok biz cehennemlik miyiz yani diyebildim evet bir hataniz var ki size vermiyor dedi ( 2.kizim olucak Allah izin verirse) :( birkac gun sonra yine geliyorlar yine bu durumlarin yasanacagini biliyorum susmali esimi mi kirmamaliyim yoksa hakkimi savunup iyice kotu gelin klasmanina mi oturmaliyim bilmiyorum :( siz olsaydiniz ne yapardiniz?

Yani Allahın verdiği sağlıklı çocuğa kız diye burun kıvıran bu insanları anlamıyorum ben. Cahil işte sıkmayın canınızı . Hayırlı evlar olsunlar inşallah..
Evet okumus cahillerden oldugu kesin. Ancak o soyledikce kizima hakaret etmelerine izin vermis gibi olup onun hakkini savunamamak zoruma gidiyor. Bilmiyorum iste pfss :(

Bence kötü gelin ol boşver onların gözünde kötğ olursun sadece. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir minik prenses. Kız evladın yeri bence her zaman başkadır. Ben çok isterim mesela bi kızım olmasını. Ablamın kızı var 3 yaşında ikinci ne olsun istersin diye soruyoruz kesinlikle kız olsun isterim gene diyor :)

Cahil insanların sözlerini dikkate almamayı öğrenmelisiniz. Benim kayınvalidem oğlumun cinsiyetini öğrenmeye gittiğim gün "kız olursa bana söyleme sevmem onu" demişti :) ben de "inşallah kız olur da cehaletten mahrum kalır" demiştim. Erkek oldu nihayetinde. Şimdi kendime kızıyorum niye o zaman o kadar sinirlenip ters konuştum diye. Zira zamanla anladım ki cehalet belli bir yaştan sonra geçebilen bir durum değil. Ne yaparsanız yapın bu insanların zihniyeti değişmez. Hele bir de yaşlı ise. Mühim olan evladınızın anne babasından sevgi ve değer görmesi. Geriye kalanlar benimsemese ne olur, beğenmezse ne olur. Duymayın, takmayın. Rahat olun.

Merhabalar hanimlar..
Evet her firsatta esimin ailesinin torunlari arasinda kiyaslama yapmasindan sıkıldım. Erkek torun delisi kpin gunasiri esimi arayip bak x torun emekliyor su ayda senin kiz saksi gibi oturuyordu onun ayindayken.. bak y torun dede diyor seninki 2 yasini gecti hala dede demiyor. Bla bla bla.. bahsettigi bebekler 7 aylik ve dedenin kim oldugunu bile bilmeden bebek tekerlemeleri ile biseyler soyleyebilen durumdalar benim kizim evet gec yurudu gec konustu ama mesela baba gel derse bunu babasina der ve bilinclice soylerdi. Neyse gecen beni aradi kp kisisi x ve y ye anneleri bakicilari cok iyi bakiyor senin kiza yetistiler dedi ben kotu baktigim icin onlar yetismistir baba yoksa yetisemezlerdi dedim buz gibi bir hava esti. Kapadim teli daha sonra ellerinizden operim diyerek. Esime olayi anlattigimda bosver uzerine gitme 85 yasina geldi ne dedigini bilmiyor idare et dedi ama ben cok bunaldim surekli kizimi eziklemesinden.. evden kavga dovus kovalandigi gunleri ne cabuk unuttuda torunlarinin anasina bu kadar ovguler yagdirir oldu bilmiyorum neydi degisen.. gecen gelislerinde x ve y nin anneleri icin cennetlik kadin cunku tanri sevdigi kuluna boyle bir anda hem erkek hem kiz evlat verir dedi ben yine şok biz cehennemlik miyiz yani diyebildim evet bir hataniz var ki size vermiyor dedi ( 2.kizim olucak Allah izin verirse) :KK43: birkac gun sonra yine geliyorlar yine bu durumlarin yasanacagini biliyorum susmali esimi mi kirmamaliyim yoksa hakkimi savunup iyice kotu gelin klasmanina mi oturmaliyim bilmiyorum :KK43: siz olsaydiniz ne yapardiniz?

Bırakın artık cevap bile vermeyin kp çok cahil kusura bakmayın..
Iyiki benim kp im değil bu gelin kısır allah bunu hiç sevmemiş derdi o zaman bana..
Rabbim dilediğine kız diledigine erkek verir dilediğine de benim gibi hiç birini vermez imtihan olsun diye... kp 'ın söylediklerini duymayın bırak konuşsun cahil cahil...

Bey amca artık ne dediğini bilmiyor bence çok takılmayın.Cocuklaşmış artık bir çocukta onu görün.
85 yasindan sonra ne desenizde boş.

Bence kötü gelin ol boşver onların gözünde kötğ olursun sadece. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir minik prenses. Kız evladın yeri bence her zaman başkadır. Ben çok isterim mesela bi kızım olmasını. Ablamın kızı var 3 yaşında ikinci ne olsun istersin diye soruyoruz kesinlikle kız olsun isterim gene diyor :)
Allah biliyor hamile kaldigimi ogrendigim gun bu da insallah kiz olur dedim dilegim gerceklesti. Esim de kiz cocuklarini cok seviyor ve bazen sirf babasinin etkisi altinda kaliyor mu diye dusunup zarf atiyorum keske erkek olsaydi dimi diyorum farkli cinsiyette evlat tatmak guzel olurdu filan asla erkek cocugun gelecekte sorunlari bitmiyor ikimizinde yaslari erkek cocuk yetistirmek icin uygun degil diyor ama ailesine de laf etmemden pek hosnut olmayacagini biliyorum.. birde kirildimi küser icine kapanir seni catlatana kadar konuşmaz agzimizin tadi kacicak.. gerci son donemlerde o da bu mevzulardan sıkıldı babasina arada da olsa cevabini vermeye basladi bakalim artik :(

Allah keşke bana da bir kız evlat nasip etseydi, hayatımdaki tek ukdem bu olacak herhalde(2 erkek bebeğim var)
Böyle bir durumu ben de yaşıyorum, benim bebeğim diğer kız torunlardan daha el üstünde tutuluyor farkediyorum ve çok üzülüyorum.
Herkes de farkında minnacık çocuklar bile dedelerine sen onu daha çok seviyorsun diyorlar.
Her bebeğin gelişimi farklı olduğunu anlatamazsınız ki bı zihniyete.
Güzel cevap vermişsiniz ama, aynen devam edin.
Kim kırılırsa kırılsın, sizin çocuğunuzu kimsenin üzmeye hakkı yok.

Bitmedi ülkece çük sevdamız!

Yaşlılıktan bunlar hep
Genç olsa bir kaç kelime söyler haddini bildirisinde,yaşlı olunca kıyamıyor insan
Benim eşimin anneside 85 yaşında
Aynen oyle dombikcim kac senelik omru var bosver biz biliyoruz durumu diyerek susmami istiyor

Adam 85 yaşında olmasa idi mutlaka hakkınızı savunun derdim, fakat lakin gerçekten çok yaşlıymış, o yaşta hala kafası çalışıp laf sokabilir olması bile kendi evlatlarının gözüne mucizedir eminim. Bu kadar yaşlı bir insana karşı mücadeleye girmeyin bence, siz umursamadıktan sonra laflarının kimseye zararı olmaz.

85 yasinda adam dusunceleri karakteri siglasmis,bu saatten sonra degismez.Ne soylersen soyle zaten hic anlamaz,adam belli kara cahilin teki,o yuzden ne dedigi belli olmayan birinin dusunceleri sizi uzmesin,egerki icimde kalir cevap vermezsem diyorsan yine cevabini uygun dille verirsin... Esini dinle hiccc orali olma hatta imkanin varsa gorusme arama sorma

Sende o oğlunun sorunu cinsiyeti erkeğin spermi belirliyor ve "haklisin kp sayende aydinlanma yaşiyorum, oglun ne hata ettiyse nasıl yanlış büyuttuyseniz onun yüzünden hataliyiz onun yüzünden benimde oğlum olmuyor bak hiç böyle düşünmemiştim Sağol "de:KK53::KK53:

Allah biliyor hamile kaldigimi ogrendigim gun bu da insallah kiz olur dedim dilegim gerceklesti. Esim de kiz cocuklarini cok seviyor ve bazen sirf babasinin etkisi altinda kaliyor mu diye dusunup zarf atiyorum keske erkek olsaydi dimi diyorum farkli cinsiyette evlat tatmak guzel olurdu filan asla erkek cocugun gelecekte sorunlari bitmiyor ikimizinde yaslari erkek cocuk yetistirmek icin uygun degil diyor ama ailesine de laf etmemden pek hosnut olmayacagini biliyorum.. birde kirildimi küser icine kapanir seni catlatana kadar konuşmaz agzimizin tadi kacicak.. gerci son donemlerde o da bu mevzulardan sıkıldı babasina arada da olsa cevabini vermeye basladi bakalim artik :KK43:
Siz takmayın bence bebeğinizde hissediyordur bunları kıyamam. Hamileliğinizin tadını çıkarın sonra ben bunlara mı kafamı takmışım diye kendinize kızarsınız.

85 yaşında olmasa kızıp söylenmekte haklısınız derdim ama 85 yaşında. Bu kadar takılmayın bence yaşlı adam çocuk gibi ne dediğini bilmiyor işte deyin.

Allah keşke bana da bir kız evlat nasip etseydi, hayatımdaki tek ukdem bu olacak herhalde(2 erkek bebeğim var)
Böyle bir durumu ben de yaşıyorum, benim bebeğim diğer kız torunlardan daha el üstünde tutuluyor farkediyorum ve çok üzülüyorum.
Herkes de farkında minnacık çocuklar bile dedelerine sen onu daha çok seviyorsun diyorlar.

Bitmedi dogru ama gorunumde yasli ama dijital dunyanin her nimetini ustalikla kullanabilen bir yasli bizimki bi yanim Tanri sana hurmet goster onun da cocuktan farki yok diye buyuruyor diyor bi yanimda ee bu kadarida fazla payini ver sussun bi daha agzini acamasin seninkide sana can diyor.. ikilemde kalmak zor..

Nefis bu keşke kızım olsaydı demissiniz ya bide şöyle empati yaparmisiniz lütfen ya hiç çocuğunuz olmasaydı benim gibi...

Anne olmayı çok isteyip olamamak tek üzüldüğüm nokta insanların cinsiyet ayrımı yapması biz anne olmayı çok çok isteyenler asla oğlum kızım olsun demeyiz demeyecegiz lütfen lütfen empati yaparmisiniz o zaman asla içinizde kalmaz bu ahhh keşke demezsiniz...

Yazık, halbuki gercekten dinden imandan haberi olsaydi asıl 3veya 2 kız evladı olup da bunları iyi yetiştiren anne babanın cennetlik olduğunu bildirdi...
Bu bahsettiğim hadisi adama okuyup ay inşallah üçüncü de kız olur cenneti iyice garantileriz diyeceksin ;)

Back
X