• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz cehennemlik elti cennetlik...

Adam 85 yaşında olmasa idi mutlaka hakkınızı savunun derdim, fakat lakin gerçekten çok yaşlıymış, o yaşta hala kafası çalışıp laf sokabilir olması bile kendi evlatlarının gözüne mucizedir eminim. Bu kadar yaşlı bir insana karşı mücadeleye girmeyin bence, siz umursamadıktan sonra laflarının kimseye zararı olmaz.
Soyle belirteyim mi 85 yasinda ancak cocuklarinin kullanmayi bilmedigi sosyal medyanin her kolunda aktif bir fenomen benim kp :)) gunde 9 km den assagi yurumez.. aktif is hayatindan yeni kopmus bir burokrat yani okumus gormus biriside.. bebekler olana kadar bambaskaydi benimlede iliskisi mutamadiyyen gunasiri kizimi merak edip arayan adam yalan oldu.

Yazık, halbuki gercekten dinden imandan haberi olsaydi asıl 3veya 2 kız evladı olup da bunları iyi yetiştiren anne babanın cennetlik olduğunu bildirdi...
Bu bahsettiğim hadisi adama okuyup ay inşallah üçüncü de kız olur cenneti iyice garantileriz diyeceksin :KK66:
Aslinda bunu yaptim sosyal medyadan paylastim ama donusu yapilmadi bana belki esime soylemistir

Nefis bu keşke kızım olsaydı demissiniz ya bide şöyle empati yaparmisiniz lütfen ya hiç çocuğunuz olmasaydı benim gibi...

Anne olmayı çok isteyip olamamak tek üzüldüğüm nokta insanların cinsiyet ayrımı yapması biz anne olmayı çok çok isteyenler asla oğlum kızım olsun demeyiz demeyecegiz lütfen lütfen empati yaparmisiniz o zaman asla içinizde kalmaz bu ahhh keşke demezsiniz...
Bunu çok yanlış bir insana söylediniz.
Belkide dünyada anne olmayı bu kadar istemeyip de 2 çocuğu olan bir kadınım.
Her duam bunca isteyen varken benim hakkım değildi ile başlar, kim istiyorsa tez zamanda ‘sağlıklı bebekler’ nasip etsinle biter.
Kendimce çok da üzülürüm sanki başkasının hakkına girmişim gibi ama yapacak bir şey yok.
Hayatta herkesin sınavı ayrı, sizin zor ulaşmanızdır sınavınız benim de hiç istemeyip hem de 1 yaş arayla iki bebeğimin olması, verdiğim yaşam mücadelemdir sınavım.
O sebeple kınamadan önce bir de siz düşünün derim.
Benim kendimle alakalı değil, cinsiyet seçiçim de asla yoktur ama kız çocuklarına hayranım.
Benim ya da başkasının farketmez, gördüğümde yapışırım.
Bu sebeple ukde kalacak, çünkü zaten bebeklerim var ve üçüncü çocuğu sırf kız olsun diye doğurmam.

Yazık, halbuki gercekten dinden imandan haberi olsaydi asıl 3veya 2 kız evladı olup da bunları iyi yetiştiren anne babanın cennetlik olduğunu bildirdi...
Bu bahsettiğim hadisi adama okuyup ay inşallah üçüncü de kız olur cenneti iyice garantileriz diyeceksin :KK66:
:KK57:
Aaaa canım tebrik ederim, yeni gördüm valla nasıl sevindim.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Aslinda bunu yaptim sosyal medyadan paylastim ama donusu yapilmadi bana belki esime soylemistir

Ay Allah aşkına suratına da söyle yüz ifadesini görmek isterdim :D
Bu arada kayınpederinin kaç kizi var?

Soyle belirteyim mi 85 yasinda ancak cocuklarinin kullanmayi bilmedigi sosyal medyanin her kolunda aktif bir fenomen benim kp :)) gunde 9 km den assagi yurumez.. aktif is hayatindan yeni kopmus bir burokrat yani okumus gormus biriside.. bebekler olana kadar bambaskaydi benimlede iliskisi mutamadiyyen gunasiri kizimi merak edip arayan adam yalan oldu.
Eğitimin diploma ya da mekteple olmadığının bir kanıtı daha.
Dünyada erkek çocuğu olunca bayram yerine dönülen en geri ülkelerdeniz herhalde.
Haberleri yok ki gelecek ancak kadınların elinde...

Ay Allah aşkına suratına da söyle yüz ifadesini görmek isterdim :KK70:
Bu arada kayınpederinin kaç kizi var?
1 kizi 2 oglu var.. kizi ile yani sehirde yasiyorlar oglanlardan zerre fayda gormuslugu yok ama kiz her islerini gorur kosturur yine de oglanlaridir onun asil evlatlari..

1 kizi 2 oglu var.. kizi ile yani sehirde yasiyorlar oglanlardan zerre fayda gormuslugu yok ama kiz her islerini gorur kosturur yine de oglanlaridir onun asil evlatlari..

Heh çok güzel ona bu hadisi okuyup de ki tüh ya 1 kizla cenneti kaybetmissin baba görüyor musun :D

Zaten şu erkegi kayiran ailelerden kızının eline düşmeden ölmeyeni görmedim hiç...

Anlasilan ben yine susucam icime kacicak ic sesimle basbasa kalicam :) Musterek platform hemen hemen ayni cevaba ulastik. zaman ayirdiginizdan dolayi tesekkur ederim. Mune Mune konu kitlenebilir.

Back
X