- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.845
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Danteller satenler diyince aklıma geldi.Annem ne zaman tül perdeleri yıkamak için çıkarsa ondan gelinlik yapar evde tuhaf tuhaf pozlara girerdim..görsen sanki Lady DianaHahaha ben dondurma diyarinda dogdum buyudum kaymak satmazlardi,sutculer satardi bizim orda:))
Aslina bakarsan annem hayatta istemezdi sokakta satilan dondurmayi almamizi az cimdik terlik yemedim
Ama hakliydi kadin dondurmadan cok herseye benziyordu
Bide ninemin sandigina girerdim ben gizlicedanteller satenler binbir renkte kumaslar aman yarabbi hepsini kendime dolar sarkilicik oynardim arada da sandiktaki lokumlardan yerdim ee tabi sonrada ninemden kicima yerdim cok fenaydim cok
Hahaha dünyayı bu aşk kurtaracak sanki dimi?))İmdat... Gına geldi. Telefonu elime aldığım gibi her yerde adriana lima ve sevgilisi çıkıyor. Sanki bu memleketin başka derdi yok. Tek derdimiz adriana ve sevgilisi. Ne boktan zamanlar ya...
Ayyy sorma canim ya bugin kahvaltinyaparken tum kanalar adriana ve havuc kafali sevgilisiİmdat... Gına geldi. Telefonu elime aldığım gibi her yerde adriana lima ve sevgilisi çıkıyor. Sanki bu memleketin başka derdi yok. Tek derdimiz adriana ve sevgilisi. Ne boktan zamanlar ya...
+1Daha dün burnumun dibinde 15 yaşında gençler masum bir insanın yüzüne asit fırlattı..tamam kötülük eskiden de vardı. Belki çok duymuyorduk. Ama nefret nefreti doğuruyor şimdi herşeyi duyduğumuz için kötülük biraz daha yaygınlaşıyor herkes kendini haklı görür hale geldi.
Ohoo benim perdelerle savasim apayriydi zatenDanteller satenler diyince aklıma geldi.Annem ne zaman tül perdeleri yıkamak için çıkarsa ondan gelinlik yapar evde tuhaf tuhaf pozlara girerdim..görsen sanki Lady Diana
Kaç kere yırttım sağından solundan o tül perdeleri allah bilir.))
İnternet yada yüzlerce tv kanalı yoktu ama çok eğlenir çok mutlu olurduk.Hayal gücümüz ve yaraticiligimiz hep çok iyi çalışırdı.
Özledim çocuk olmayı birden yine ))
İmdat... Gına geldi. Telefonu elime aldığım gibi her yerde adriana lima ve sevgilisi çıkıyor. Sanki bu memleketin başka derdi yok. Tek derdimiz adriana ve sevgilisi. Ne boktan zamanlar ya...
Hahaha dünyayı bu aşk kurtaracak sanki dimi?))
Rezalet valla..
Eskiden reklamlar bile güzeldi tv'de..bonibon,singer dikiş makinası,beko buzdolabı,tipitip vs..Ohoo benim perdelerle savasim apayriydi zaten
Hic sormaa yaa bir trt 1 vardi bizimkiler dizisi hic sasmaz her aksam onundeydik:)
Perihan abla efsaneydi zaten cok ozluyorum cocuklugumu bende
Oyuncaklarimiz olmadi belki ama hayal dunyamizda oyle oyunlar oynardikki mutluyduk kendi icimizde:))
Simdi cocuklarima da asilamaya calisiyorum kendimce hayal gucunun aslinda nekadar onemli oldugunu kendi kendimize yetebilecegimizi,dünya uzerinde kalici tek seyin sevgi oldugunu nacizhane ogretmeye calisiyorum...bize cok is dusuyor cunku gercekten cok zor
Yakında ayrılırlar zaten..biraz reklam biraz para işi hallolsun da..PR olduğunu bilmesek eyvallah da buram buram PR kokuyor.
Eskiden de yüz kızartıcı suçlar işlenmiştir. Sümen altı da edilmiştir. Ama bir gerçek var. Toplumun önemli bir bölümü komşuluk ilişkilerine önem verirdi. Mahalle kültürü ve dayanışma vardı. İnsanlar bu zaman diliminde olduğu gibi bencil ve ben merkezci değillerdi. İnsani yönler daha çok ortadaydı...Eskidendi bunlar vardı ama internet akıllı telefon falan yoktu yani herşeyden haberdar olmuyorduk o yüzden bize şimdi fazla geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?