Biz çocukken..

İmdat... Gına geldi. Telefonu elime aldığım gibi her yerde adriana lima ve sevgilisi çıkıyor. Sanki bu memleketin başka derdi yok. Tek derdimiz adriana ve sevgilisi. Ne boktan zamanlar ya...

Danteller satenler diyince aklıma geldi.Annem ne zaman tül perdeleri yıkamak için çıkarsa ondan gelinlik yapar evde tuhaf tuhaf pozlara girerdim..görsen sanki Lady Diana
Kaç kere yırttım sağından solundan o tül perdeleri allah bilir.))
İnternet yada yüzlerce tv kanalı yoktu ama çok eğlenir çok mutlu olurduk.Hayal gücümüz ve yaraticiligimiz hep çok iyi çalışırdı.
Özledim çocuk olmayı birden yine ))

Evet gercekten dunyamizin son hali bernat durumda aslinda dunuamiz cok guzel her kosesi ama insanlarimiz berbat duruma getiren.
Çocukligumuzda belki simdikiler gibi imkan yoktu ama cocukligimuzu doyasiya yasiyorduk.şimdikler dort duvar arasinda buyuyorlar korkudan
Keske her birey duzenli bir hayat yasa herkes topluma faydali birey olsa .

İmdat... Gına geldi. Telefonu elime aldığım gibi her yerde adriana lima ve sevgilisi çıkıyor. Sanki bu memleketin başka derdi yok. Tek derdimiz adriana ve sevgilisi. Ne boktan zamanlar ya...
Ayyy sorma canim ya bugin kahvaltinyaparken tum kanalar adriana ve havuc kafali sevgilisibir belgesel acsalar toplum yararina sasarim.Ya magazin yada evlinderme programlari gina geldi

+1
Evet eskiden de vardı ve duyulmuyordu, böylece negatif hisler körüklenip yaygınlaşmıyordu. Şimdi herşey çok hızlı yayılıyor. En basiti çocukluğumdaki ve şimdiki tv programlarını karşılaştırıyorum, şimdikilerde rezillik diz boyu hakaretler polemikler hırslar rekabet. Eskiden bu kadar yoktu böyle şeyler. Kurgu da olsa toplumun bi yansıması sonuçta bu programlar toplumda karşılık buluyor.

Ohoo benim perdelerle savasim apayriydi zaten
Hic sormaa yaa bir trt 1 vardi bizimkiler dizisi hic sasmaz her aksam onundeydik:)
Perihan abla efsaneydi zaten cok ozluyorum cocuklugumu bende
Oyuncaklarimiz olmadi belki ama hayal dunyamizda oyle oyunlar oynardikki mutluyduk kendi icimizde:))

Simdi cocuklarima da asilamaya calisiyorum kendimce hayal gucunun aslinda nekadar onemli oldugunu kendi kendimize yetebilecegimizi,dünya uzerinde kalici tek seyin sevgi oldugunu nacizhane ogretmeye calisiyorum...bize cok is dusuyor cunku gercekten cok zor

Hahaha dünyayı bu aşk kurtaracak sanki dimi?))
Rezalet valla..

PR olduğunu bilmesek eyvallah da buram buram PR kokuyor.

Eskiden reklamlar bile güzeldi tv'de..bonibon,singer dikiş makinası,beko buzdolabı,tipitip vs..
Diziler dediğin gibi bambaşkaydı..
Bende senin gibi çocuklarıma öğretmeye çalışıyorum ama öyle zor ki..tv den uzak tutmaya çalışsak internetten birşeyler buluyor lar..

PR olduğunu bilmesek eyvallah da buram buram PR kokuyor.
Yakında ayrılırlar zaten..biraz reklam biraz para işi hallolsun da..

Hanımlar,
bir konu açtınız ve geçmişle günümüzü kıyaslıyor, eskiyi yad ediyorsunuz çok güzel ama rica ediyorum konuda dini ya da siyasi yorum olmasın lütfen.

Eskidendi bunlar vardı ama internet akıllı telefon falan yoktu yani herşeyden haberdar olmuyorduk o yüzden bize şimdi fazla geliyor

Eskidendi bunlar vardı ama internet akıllı telefon falan yoktu yani herşeyden haberdar olmuyorduk o yüzden bize şimdi fazla geliyor
Eskiden de yüz kızartıcı suçlar işlenmiştir. Sümen altı da edilmiştir. Ama bir gerçek var. Toplumun önemli bir bölümü komşuluk ilişkilerine önem verirdi. Mahalle kültürü ve dayanışma vardı. İnsanlar bu zaman diliminde olduğu gibi bencil ve ben merkezci değillerdi. İnsani yönler daha çok ortadaydı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…