biz de ikiz bebek istiyoruz ne yapmamız gerek :P

patiks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
266
106
98
İstanbul
arkadaşlar merhabalar öncelikle uzun zamandır takip ediyorum forumu ve artık üye olup aranıza katılmak istedim
annem ben ikiz çok istemiştim benim olmadı inş senin olur diyor, bir kaç akraba da öyle ağzından durup dururken ikiz bebeklerin olur inş demişti, eşim de ben de kendimizi fazla kaptırdık galiba eşim hep ikizlerimiz deyip duruyor ama ortada bir şey yok daha :-)
tabi ki bakım her şey daha zor ama şsyle hayırlısıyla Rabbim ikiz kız nasip etse bize ne güzel olur :)

bende çoğul gebeliği çok istiyorum :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
annemin ikizi varmış,babamın tarafında ve eşimin tarafında da olmuş.
inşallah hayırlısıysa sende de bende de olur :16:

inş
ilk önce acaba hamile kalacak mıyım bebeğim olacak mı diye çok merak ediyorum
sonra da ikiz olurlar mı acaba diye
çok guzel duygular olsa gerek
Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla yaşatır inş :16:

arkadaşlar ben ikiz gebelik yaşadım yedinci haftada düşük yaptım bende çok istiyorum ama çok riskli inşallah isteyen herkesin benimde:) olur inşallah...

ne diyeyimki allah herkesin gönlüne göre versin,
beni 4 yaş oğlum 7 aylık ikizlerim var
bizim ikizler süpriz oldu birden geldiler bir baktık iki taneler darısı sizlere olsun

kızlar ben d çok istiyorum ikizlerim olmasını ama genetik olarak ikiz yok ailede.sadece klomen ve çatlatma iğnesi ile çok düşük bi ihtimalim var.ama yine de belki de olur ...umut işte..Allah isteyen herkese çifter çifter versin inşallahh...

çatlatma iğnesi aşırıya gitmek gibi ama klomen daha mantıklı geliyor...
besinlerle desteklesek aslında daha mantıklı olabilir. östrojen seviyesi yuksek besinler tüketilebilir

Merhabalarrrrr
bende bekarlığımdan beri ikizim olur inşallah diyordum
evlendim şimdi 1 tane bile olsa razıyım uğraşıyorum olmuyor
klomen kullanıyorum bu ay çatlatma iğnesi de yaptık bakalım bekliyoruz inşallah olur
rabbim; sen misin ikiz isteyen önce bi bekle sabret diyor herhalde tövbe tövbe :)
Sonra nur topu gibi ikizler verecek bana inşallah:emir_bebek::emir_bebek:

benım kayınvalidem ve kayın babam ikiz kardeslermiş.. yanı ıkısınınde ikiz kardesı var...ama kayın valıdemın hıc ıkızı olmamışş 5 çocugu var :)

yanı olmatyınca olmuyorr...

bende piyango bana vururmu dedım ama ...maleseff.. ama hiç bellıde olmaz..

inşallah ilerde ıkızlerım olurr..

2 tane oğlum varr..

merhaba arkadaşlar.bende yeni üyeyim :) şu aralarda hamilemiyim acaba diye kendimi yeme dönemindeyim :D
Ben ikizim.Anne tarafımdada baba tarafındada ikizler var.1 kızım var ilkinde omadı yani acaba ikincide olurmu diye bizde hep düşünüyoruz :)
Allah hayırlısını verir inşallah..

hayılrısı olsun benım doğal yodan olmadı tüp bebek zorlu bir süreç hayırlısını dıleyın yınede allah gönlünüze göre versin

Back
X