biz de mi tükendik

uyuyan_gxuxzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
81
0
86
Diğer
hanımlar sevgilimle ayrı şehirlerdeyiz,ailem ilişkimizi öğrendiğinde işi olmadığı için çok karşı çıkmıştı.çok eziyet ettiler bana,ben de tamam bitiriyorum dedim.ben üniversite mezunuyum kendi işim var.neyse gizli gizli görüşmeye devam ettik.ailemin bana olan güvenini hala tam anlamıyla sağlayamadım.bu arada sevgilim kendine iş aramaya başladı,aileme kendini beğendirmek için iyi bi işim olsun istiyor ama sermaye olmadan çok zor zaten kriz var.

neyse böyle aylar geçti.sevgilim bi iş için başka şehire gitti, orada akrabalarının yanında kalıyor.gideli bi ayı geçti,maaşla değil de prim usülü çalışıyor, krizde olunca hala para kazanabilmiş değil.morali bozuk eve geri döneceğim olmayacak galiba bu iş diyor.üzerinde büyük stres var anlıyorum ama bana çok kötü davranmaya başladı.idare etmeye çalıştım destek olmak adına.geçen gün olanları olduğu gibi aktarıyorum;

biliyorsunuz regl döneminde bayanlar daha da bi hassas oluyor,ben de her ay bugünlerde bana karşı daha anlayışlı olmasını isterim ama sağolsun hiç olmaz :) normalde gün içinde sürekli mesajlaşırız akşamları telefonda konuşuruz ama bi kaç gündür seyrek mesaj attı bana.tartışmanın olduğu gün de bak rahatsızım özel ilgi bekliyorum senden dedim,tamam dedi ama bakıyorum saatte bir ,yarım saatte bir bir kelime mesaj atıyor.dayısı gelecekti o lafa tutuyor diye seslenmiyorum bende.meğerse dayısı gelmemiş küçük kuzenini seviyormuş.bende biraz nazlandım ben hastayım sen benimle ilgilenmiyorsun çocuk seviyorsun diye.ne yani öz kuzenimi sevemeyecek miyim ben dedi.ben sevme demedim ama beni ihmal ediyorsun dedim.biraz tartıştık,daha şimdiden anlaşamıyoruz ilerde nasıl olacağız bakalım dedim. o da haklısın anlaşamıyoruz ben ilişkimiz hakkında düşünmek istiyorum dedi,iyi düşün bakalım dedim. iki dakika sonra bitti diye mesaj atmış.arada bir sinirle söyleriz böyle birbirimize.ben de aradım, sinirle söylemiş olabilirsin başkasının evinde olduğun için üzülmeni istemiyorum falan süründürmeyelim boş yere dedim.yok bitti,bu son artık dedi.o kadar konuştum banamısın demedi.beni bi daha arama dersen aramayacağım dedim,arama dedi kapattı.bende sedef var,ertesi gün senin yüzünden hastalandım diye mesaj attım,kıyamam ben sana, seni üzdüğüm için özür dilerim falan dedi.ben de suçum yokken bana çok kötü davrandın,kaç kere aradım bu sefer bitti diye kestirip attın dedim, soğuk davrandım. hastayım diye mi hemen özür diliyorsun dedim,ben sana bi şey demiyorum artık dedi.akşam tartışma iyice büyüdü,ben suçluymuşum hiç trip yapmayacakmışım,nefret ediyormuş tripten.daha önce bu kadar büyük kavga etmemiştik,beni bi daha arama falan dedi,aramayacağım da.hiç suçum yokken dünyanın lafını yedim.hiç trip yapılmayacakmış beyefendiye.en ufak bi şey desem hemen bağırıyor boğdun yordun falan diyordu son günlerde.biz de tükendik sanırım.
.
 
Son düzenleme:
Sizin kendi işinize sahip olamanız ailenizinde ona davrandığı tutum ilişkinizi yıpratmış üstüne üstlük sizde çok üzerine gidince bana göre böyle birşey söylemiş olabilir ama arada bir de olsa birbirinize tamam bitti diye hitap etmenizde yanlış birbirinize bence biraz zaman tanıyın
 
fazla üstüne gitmişsin sanırım
biraz zaman ver bence
devam etmesi için de çok ısrarcı olma
bazen biz neyin bizim için hayırlı olduğunu bilemiyoruz
 
ya zaten artık ipler kopmuş güzelim bide bitti kelimesini de oyuncak etmişsiiniz bence her canınız sıkldığında bitti demişsiniz ağzınız alışmış yani
bence sen arama hiç de üstüne düşme bırak bakalım o seni özlicekmi arıcak sorcakmı
hem anlarsınız birbirinizi sevip sevmediğinizi bakalım olmadan bi eksiklik hissetcekmisiniz hayatınızda
deneyin derimmm
 
haklısınız şartlar çok zor,kolay kolay görüşemiyoruz benim ailem yüzünden,onun üzerinde işim olmalı hemen evlenelim stresi var.bana da ailem çevrem evlen diye baskı yapıyor. işim olduğu için, para için herkes benimle evlenmek istiyor görücü usulu.ben de bunaldım artık. evlenelim mutlu olalım istiyorum,normalde uyumsuz bi çift değiliz ama şartlar bizi çok zorluyor.çok seviyorum ben aşkımı :çok üzgünüm:
 
o da bunalmış siz de tabiikafamçokkarıştı ama sizinde ilgili olduğunuzu bildiği için biraz naz yapıyomuş gibime geldi..arama fln demiş ya sizde aramayın :umursamaz: zaten seviyosa gerçekten o arar yerimseniben hem de düşünme fırsatı bulursunuz bazı şeyleria.s bide bitti kelimesi çok kullanılınca bi süre sonra hiç bi anlamı kalmıyo her olayda bitti demek fln yoruyo:teselli: canınızı sıkmayın hayırlısı olsun :teselli:
 
dün aşkım mesaj attı; seni çok seviyorum,ayrı kalmaya dayanamıyorum,yaptığım herşey için çok özür dilerim.. v.s. :1hug: bu dönemde benim ona destek olmam lazım,iyi günde kötü günde beraberiz Şeniz
 

Çok sevindim buna bundan sonra biraz daha özverili olun birbirinize karşı her ikinzde zor şeyler atlatıyorsunuz çünkü karşılıklı fedakarlıkla bir ömür mutlu olursunuz işallah
 

Çok sevindim buna bundan sonra biraz daha özverili olun birbirinize karşı her ikinzde zor şeyler atlatıyorsunuz çünkü karşılıklı fedakarlıkla bir ömür mutlu olursunuz işallah


inşallah hepimiz çok mutlu oluruz hanımlar,çok teşekkür ederim söyledikleriniz için.Daha özverili olacağım ben de,kıyamam ben aşkıma :1hug:
 
sizin adınıza sevindimkaydirigubbakcemile2 ancak sevgilinizi biraz rahat bırakmalısınız,gün içinde sürekli mesajlaşarak onu boğmamalısınız, en önemlisi de sizi özlemesi için fırsat tanımalısınız:teselli:
 
bence ailenin onay vermediği bir ilişkiyi yürütme
hadi yürüttün diyelim bak şimdiden başladınız kavgalara yarın bürgün yine birsey olursa gideceğin tek yer ailendir.oyuzden hiçbir erkek yüzünden aileni arkana alma derim.
inş mutlu olursun ailen kabul eder tabiki temennizmz bu yonde olur ama once bir iş bulması gerekecek.üstünde bir baskı var belli orda başkasında kalıyor işi yok var ama az kazanıyor sen ünv.meznusun düşün onun düştüğü durumu.çok üsütüne gitme bence
hersey olacağına varsın
ama dediğmi gibide ailen hala onay vermiyorsa bitiri gitsin...
 
sevdiği kızın ailesi trafından istenmeyen ve ideal damat adayı olarak kabul görmeyen işsiz bir erkeğin psikolojisinin çok normal olduğunu düşünmek komik olur, sonuçta bu ülkede erkeklerin nasıl yetiştirildikleri ortada,yetiştirilirken üstüne düşen vazifeler erkeklerin kafalarına kodlanıyor, erkek eve bakar,evi korur,evin ihliyaçlarını karşılar..vs.. şimdi senin erkeğin bunları yapmaktan çok uzak bir konumda, ama sen onunla didişiyorsun,bence onu anlamaya çalış,içinde bulunduğu durum çok zor, onurlu bir erkek bunları kendine dert eder, bence onun yanında olup, erkeğine destek çıkmalı ve onu sık boğaz etmemelisin. gerçektende bir erkek için bunaltıcı bir durum.
 
barışmanıza sevindim.. böyle ufak tefek anlaşmazlıklar olur.. bu tür durumlarda hemen bitti demeyin.. birşeyi kırk defa söylerseniz olur derlermiş aman haaa..
 

biz zaten ailemin de gönlü olsun diye gereken koşulları hazırlamaya çalışıyoruz,tabii ki aile desteği çok önemli ama biz bu kadar bekledikten, işi gücü yola koyduktan sonra da istemeyeceklerse kendi keyifleri bilir artık.ben onlar için yaşamıyorum.her ilişki de ufak tefek tartışmalar olur.ben hayatımdaki insana güvenmeseydim zaten su anda ayrılmış olurduk.yine de teşekkür ederim yorumunuza,haklı olduğunuzu da düşünüyorum ama su akar yolunu bulur zaten.
 

çok haklısınız.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…