- Konu Sahibi uyuyan_gxuxzel
-
dün aşkım mesaj attı; seni çok seviyorum,ayrı kalmaya dayanamıyorum,yaptığım herşey için çok özür dilerim.. v.s. :1hug: bu dönemde benim ona destek olmam lazım,iyi günde kötü günde beraberiz Şeniz
Çok sevindim buna bundan sonra biraz daha özverili olun birbirinize karşı her ikinzde zor şeyler atlatıyorsunuz çünkü karşılıklı fedakarlıkla bir ömür mutlu olursunuz işallah
bence ailenin onay vermediği bir ilişkiyi yürütme
hadi yürüttün diyelim bak şimdiden başladınız kavgalara yarın bürgün yine birsey olursa gideceğin tek yer ailendir.oyuzden hiçbir erkek yüzünden aileni arkana alma derim.
inş mutlu olursun ailen kabul eder tabiki temennizmz bu yonde olur ama once bir iş bulması gerekecek.üstünde bir baskı var belli orda başkasında kalıyor işi yok var ama az kazanıyor sen ünv.meznusun düşün onun düştüğü durumu.çok üsütüne gitme bence
hersey olacağına varsın
ama dediğmi gibide ailen hala onay vermiyorsa bitiri gitsin...
sevdiği kızın ailesi trafından istenmeyen ve ideal damat adayı olarak kabul görmeyen işsiz bir erkeğin psikolojisinin çok normal olduğunu düşünmek komik olur, sonuçta bu ülkede erkeklerin nasıl yetiştirildikleri ortada,yetiştirilirken üstüne düşen vazifeler erkeklerin kafalarına kodlanıyor, erkek eve bakar,evi korur,evin ihliyaçlarını karşılar..vs.. şimdi senin erkeğin bunları yapmaktan çok uzak bir konumda, ama sen onunla didişiyorsun,bence onu anlamaya çalış,içinde bulunduğu durum çok zor, onurlu bir erkek bunları kendine dert eder, bence onun yanında olup, erkeğine destek çıkmalı ve onu sık boğaz etmemelisin. gerçektende bir erkek için bunaltıcı bir durum.
Kız altı senelik konunun son durumunu ne etcen..Son durum nedir?
MerakKız altı senelik konunun son durumunu ne etcen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?