- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- Konu Sahibi smollgirl20
Nicin evlendiniz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha neler canım yaArkadaslar bilmiyorum herkesde ayni dusuunce varmi...5 senelik evliyim 4 kardesiz 3umuz evli 1 tanesi yanlarinda ..annemi babami cok yalniz hissediuorum evli kardesim ben ve ailem ayni mahallenin 2 sokak falan otelerindeyiz sadece. Surekli de giderim gunduz aksam hergub olmazasa canim nezaman istese giderim yani cok sukur allahima...ama sanki onlara yetmiyor ozellikle babama..kendini hep yalniz hissediuor gibu geliyor bana hadi biz kalkalim derken bile vicdan yapiyorum bazen kalin bu gece diyor evim 2 sokak assada oldugundan kalmaya gereksinim duymuyoruz bizde yataak yorgan ser topla zor oluyor cocukda var malum cocuklar kendi duzenlerinde daha rahat uyur..icimde hep bi yara oldu bu..evimde 3 kisii cok mutlu oldugum anlarda icime oturuyor birden ya babam diyorum..simdi ne yapiyor tv karsisinda olece uzanip vakit doldurmaya calisiuor muhabet etcek kimse yok..gunduz 1 2 saat kahveye gider hemen eve geri gelir annem komsularinda falan genelde kadinlarla takiliyor kardesum zaten okul kurs evde yok pek ..bizde kendi hayatimiza bskiyoruz...ama babam...simdi bile nedense bir vicdan icindeyim..buarada akrabalik yok bizim sulalede herkez herkezle soguk uzak gurbette falan..bi bizler gideriz yanlarina ..birturlu adapte olamiyorum evlilige hep aklim onlarda..hep bi korku hasta olcak kotu hise olcak ona diye allah korusun...doganin kanunu bu diye gecemiyorum yurehime bir yangin oturuyor arada 1 saatlibe sonuyor sonra yeniden alevleniuor..psikologa da gittim ilac kullaniyorum hatta ama faydasiz hala ayniyim lutfen konusalim...allahim hepimizin ana babalarina saglik sihhat vefat edenlerede rahmet versin![]()
Amin cnm senindeKuzum ne hassassiniz insaAllah sizin evlatlarinizda size karsi boyle tatli olurlar.....
Bence babanizla konusun gun icinde arayin birsey yapinca goturun birlikte kahve cay gunleri yapin baba kiz birsey ilginc gelince misal cocuk degisik birsey yapti ilk babaniza gosterin ya da cocuga dedesine ozel birseyler yaptirin konusma vs dedesine izletin....aslinda babalar daha yalniz kaliyor eminim babanizda cok seviyordur sizi icten ice ozluyordur ama babalar pek belli etmez ya ne yapsin sizinde kendi yuvaniz var ama babanizi anlatyiginizda vir tuhaf oldum mumkun mertebe anne ve babaya ozel olduklarini yalniz hissetmemeleri gerektigini soyleyin davranisla gosterin inanin kaybedince ozluyorsunuz benim babam vefat etti ozellikle yasli babalar gormeye helede kizlariyla sakalasmalari falan benim icimi sizlatir
Allah anrne babaniza hayirli uzun omur versin
Ben evlilimi etkilicek davranuslarda bulunmiyorum ki icten ice bunlari hissediyorum icimde yara var gibi bir his sadeceEşiniz böyle yapsa ne hisseder ve ne karşılık verirdiniz?
Benimki yapsa madem öyle boşanalım onlarla yaşa derdim
Oyle bir duygu ki nasilsa yarin bende mezar tasina bakicam deyip bugunleri hep yarali geciriyorum bugun guzelse yarin olume bir tik daha yaklastik dusunceleri varAnneniz babanız 2 sokak ötenizde ve siz hergün görüyorsunuz gereksiz bir vicdan olmuş. Bence şükredin vicdan yapmak yerine her anın kıymetini bilin. Ben anneme 9 yıldır sarılamıyorum anne diyemiyoum. Soğuk bir mezar taşından bakıyorum ona. Böyle düşünerek birlikte geçirdiniz günlerinizi kendinize zehir etmeyin.
Oyle bir duygu ki nasilsa yarin bende mezar tasina bakicam deyip bugunleri hep yarali geciriyorum bugun guzelse yarin olume bir tik daha yaklastik dusunceleri var