• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz evlendik peki ya anamiz babamiz:(((

Ben de şehir dışında yasiyorum. Sık sık ararım onları. Keşke ben de yakınlarında olsam. Bütün kız çocukları böyle demek ki. Benim de oğlum var o da beni düşünür mü ki ilerde. Oğlanlar bu kadar olmuyor. Olsalar da eşleri izin vermez siz şanslısınız esiniz bişey demiyor. Ben 3-4 ayda bir görüyorum . Dua edin hergun yanınızda aileniz

Amin cnm seninde
Evet aslinda yalniz kalan hep babalar oluyir anneler bi sekilde komsuydi falan gidiyolar biyerlere.....zaten kizim uzerinden sebgimi belli ediyorum hep meseka ben gidio ona sarilamam cekinirim kiizma derim git dedeye saril op falan

Ben de tam bunu soracaktım yani babanızla aynı evde olsaydınız 7/24 hayatı ona mı adayacaktınız diye

Bence yeterince yakınlık kuramamışsınız bir yer eksik kalmış şimdi bunu bir vicdan meselesi ile telafi etmeye çalışıyorsunuz ama bu doğru değil

Evlilik öncesi babanızla ne yapardınız mesela yani o evde onunla yaşarken bir gün Nasıl geçerdi de şimdi onlar evde bu hayattan eksik olsunlar

Ya da şöyle söyleyeyim

Ben evli olmasaydım sabah 7 de çıkıp akşam da en erken 7 de eve girecektim çoğu Zaman 10 vs olacaktı

Onlar tv izlerken üstünü değişecek duş alacak iki kelam edip yatacaktım

Bu durumda da benimle geçirilecek Zaman zaten kısıtlı olacaktı ki

Oyle bir duygu ki nasilsa yarin bende mezar tasina bakicam deyip bugunleri hep yarali geciriyorum bugun guzelse yarin olume bir tik daha yaklastik dusunceleri var

Ne kadar eminsini babanızın sizden önce vefat edeceğine.
Hiç sağlıklı düşünmüyorsunuz farkında mısınız?

Bu arada babanızın klasik emekli sendromunda olduğunu düşünüyorum ben. Eğer ki işi yeni bıraktıysa ve kendine o arada kaliteli zaman geçirecek yeni bir aktivite edinemediyse üzüntüsü onadır.

Konu sahibi tedavi olmalısın sağlıklı düşünmüyorsun. (Kötü algılama psikolojik destek almak kötü birşey değil)

Canım Şükret ki annen de baban da sağ Bir gün birisi yalnız kalınca ne olacak? Ona bile alışıp gidecekler

Ne kadar eminsini babanızın sizden önce vefat edeceğine.
Hiç sağlıklı düşünmüyorsunuz farkında mısınız?

Bu arada babanızın klasik emekli sendromunda olduğunu düşünüyorum ben. Eğer ki işi yeni bıraktıysa ve kendine o arada kaliteli zaman geçirecek yeni bir aktivite edinemediyse üzüntüsü onadır.

Katıldım

Bu Arada babam 70 yaşında 22 yıldır emekli

Ben liseye gidiyordum emekli olduğunda annem de işe

Ev işi vs de yapmaz ama hiç evde sıkılmadı

Ya tv de bir şeye alışıp onu izledi ya dışarı çıktı lokal parti vs bir etkinlik buldu

Kitap okudu

Son yıllarda facebook vs sardırdı şimdi anılarını yazıyor

Bana ya da annene bağımlı olacak bir durumu yok ki kendi hayat kalitesini artırmaya çalışıyor

Annen mesela daha eve kapalı oldu emekli olunca zira komşuculuk da oynayamıyor

O da okuyor tv izliyor yemek yapıyor vs vs

Ben onlarla yaşamıyorum diye üzüldüklerini de hiç sanmam

Bir de sizin çocuğunuz küçük galiba da zaten okuyan sonra çalışan çocuk yavaş yavaş evden kopuyor ki

Oğlum 7 yaşında günde 4-5 saat ancak görüşüyoruz ki ben eve erken geliyorum normal mesaili çalışsam görüşme süresi daha da azalır

Katıldım

Bu Arada babam 70 yaşında 22 yıldır emekli

Ben liseye gidiyordum emekli olduğunda annem de işe

Ev işi vs de yapmaz ama hiç evde sıkılmadı

Ya tv de bir şeye alışıp onu izledi ya dışarı çıktı lokal parti vs bir etkinlik buldu

Kitap okudu

Son yıllarda facebook vs sardırdı şimdi anılarını yazıyor

Bana ya da annene bağımlı olacak bir durumu yok ki kendi hayat kalitesini artırmaya çalışıyor

Annen mesela daha eve kapalı oldu emekli olunca zira komşuculuk da oynayamıyor

O da okuyor tv izliyor yemek yapıyor vs vs

Ben onlarla yaşamıyorum diye üzüldüklerini de hiç sanmam

Bir de sizin çocuğunuz küçük galiba da zaten okuyan sonra çalışan çocuk yavaş yavaş evden kopuyor ki

Oğlum 7 yaşında günde 4-5 saat ancak görüşüyoruz ki ben eve erken geliyorum normal mesaili çalışsam görüşme süresi daha da azalır

Benim babamı anlatıryosunuz sandım

2 sokak aşağısında hemen hemen her gün oradasın.
Bir hastalıkta çorbandan içirmen mümkün.
Morali bozuk olan anneciğine koşarak bile gidebilirsin.

Yılda iki kere giden benim gibiler var biliyor musun?

Benim evlatlığımdan ne hayır gelir ki? Darda, zorda yokum.
Uzaktayım.. İşim de var hadi gel deseler bırakamayacağım..

En temizi aileye yakın evlenmek derim hep, uzakta b.k yok.:)

Ama sizin gibisine hiç evlenmemeli denir ancak. :D

Arkadaslar bilmiyorum herkesde ayni dusuunce varmi...5 senelik evliyim 4 kardesiz 3umuz evli 1 tanesi yanlarinda ..annemi babami cok yalniz hissediuorum evli kardesim ben ve ailem ayni mahallenin 2 sokak falan otelerindeyiz sadece. Surekli de giderim gunduz aksam hergub olmazasa canim nezaman istese giderim yani cok sukur allahima...ama sanki onlara yetmiyor ozellikle babama..kendini hep yalniz hissediuor gibu geliyor bana hadi biz kalkalim derken bile vicdan yapiyorum bazen kalin bu gece diyor evim 2 sokak assada oldugundan kalmaya gereksinim duymuyoruz bizde yataak yorgan ser topla zor oluyor cocukda var malum cocuklar kendi duzenlerinde daha rahat uyur..icimde hep bi yara oldu bu..evimde 3 kisii cok mutlu oldugum anlarda icime oturuyor birden ya babam diyorum..simdi ne yapiyor tv karsisinda olece uzanip vakit doldurmaya calisiuor muhabet etcek kimse yok..gunduz 1 2 saat kahveye gider hemen eve geri gelir annem komsularinda falan genelde kadinlarla takiliyor kardesum zaten okul kurs evde yok pek ..bizde kendi hayatimiza bskiyoruz...ama babam...simdi bile nedense bir vicdan icindeyim..buarada akrabalik yok bizim sulalede herkez herkezle soguk uzak gurbette falan..bi bizler gideriz yanlarina ..birturlu adapte olamiyorum evlilige hep aklim onlarda..hep bi korku hasta olcak kotu hise olcak ona diye allah korusun...doganin kanunu bu diye gecemiyorum yurehime bir yangin oturuyor arada 1 saatlibe sonuyor sonra yeniden alevleniuor..psikologa da gittim ilac kullaniyorum hatta ama faydasiz hala ayniyim lutfen konusalim...allahim hepimizin ana babalarina saglik sihhat vefat edenlerede rahmet versin:KK43:

Baska kardesin var mi? Cocugu evlenen ve evde yalniz kalan ebeveynlerde boş oda sendromu adında bir durum oluyor. Araştırmanı tavsiye ederim.

dünyanın kanunu böyle maalesef...
Allahtan anne ve babanız da hayatta..
biri vefat edip tek kalan ana babalar napsın..

Arkadaslar bilmiyorum herkesde ayni dusuunce varmi...5 senelik evliyim 4 kardesiz 3umuz evli 1 tanesi yanlarinda ..annemi babami cok yalniz hissediuorum evli kardesim ben ve ailem ayni mahallenin 2 sokak falan otelerindeyiz sadece. Surekli de giderim gunduz aksam hergub olmazasa canim nezaman istese giderim yani cok sukur allahima...ama sanki onlara yetmiyor ozellikle babama..kendini hep yalniz hissediuor gibu geliyor bana hadi biz kalkalim derken bile vicdan yapiyorum bazen kalin bu gece diyor evim 2 sokak assada oldugundan kalmaya gereksinim duymuyoruz bizde yataak yorgan ser topla zor oluyor cocukda var malum cocuklar kendi duzenlerinde daha rahat uyur..icimde hep bi yara oldu bu..evimde 3 kisii cok mutlu oldugum anlarda icime oturuyor birden ya babam diyorum..simdi ne yapiyor tv karsisinda olece uzanip vakit doldurmaya calisiuor muhabet etcek kimse yok..gunduz 1 2 saat kahveye gider hemen eve geri gelir annem komsularinda falan genelde kadinlarla takiliyor kardesum zaten okul kurs evde yok pek ..bizde kendi hayatimiza bskiyoruz...ama babam...simdi bile nedense bir vicdan icindeyim..buarada akrabalik yok bizim sulalede herkez herkezle soguk uzak gurbette falan..bi bizler gideriz yanlarina ..birturlu adapte olamiyorum evlilige hep aklim onlarda..hep bi korku hasta olcak kotu hise olcak ona diye allah korusun...doganin kanunu bu diye gecemiyorum yurehime bir yangin oturuyor arada 1 saatlibe sonuyor sonra yeniden alevleniuor..psikologa da gittim ilac kullaniyorum hatta ama faydasiz hala ayniyim lutfen konusalim...allahim hepimizin ana babalarina saglik sihhat vefat edenlerede rahmet versin:KK43:
Ben ailemin tek çocuğuyum. 4 saatlik mesafede oturuyorum işte çalışıyor zırt pırt gidip gelme durumumuz olamıyor küçük bebeğim var yanı .. vay ben ölem başım alıp nerelere gideyim..
kuzum ailen sağ 2 sokak ötede ne demek her gün gidip geliyormuşsun daha ne istiyorsun yok psikoloğa gitmeler ilaç kullanmalar ailen var senin artık neden böyle kuruntularla gününü zehir ediyorsun.. İkisi hem sağ oturup bi kahve içsinler çay içsinler yakınsınız gelin gidin.. biraz da kendi evlerinizde dinlenin canım.. yapmayın Allah aşkına kuruntularla ilaçlarla hayatınızı zehir etmeyin..

Anne babam ayrı annem yalnız sayılır .2kardeşim okul iş yorgun yoğun. Bense uzaktayım senede 2ancak görüşüyoruz. Gitsem de çalıştıkları için görüşemiyoruz. Kusura bakmayın uzulecek bişey göremedım durumunuzda. İçinize ateş düştüğünde 2sokak ötede gidin görün madem hep yafa arada kalıverın ne olacak

Anneniz neden evinde esiyle oturmuyo birlikte gezmiyolar?
Anneniz komsu komsu gezmese babaniz yalniz kalmiycak sizinle degil annenizle evli

2 sokak mesafede yerde kalinmaz sagnak olur tipi olur tamam ama gece nefaydaniz var birbirinize?

Siz kendinize dert aramak istemis ve bulmussunuz .Benim ailem 1 saat uzaklikta olmasina ragmen 2 ayda sadece 2 gun kalabiliyorum ne guzel her istediginizde gidiyorsunuz daha ne ?

Back
X