Biz hala barismadik

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ya sen o kızı salla ama sallama yani nasıl olcak bu şöyle;kızı takip et eşinle ılgileniyo mu napiyo nereye gidiyo geliyo vs ama kız veya esin sallamiyosun sanacak rahat olacak. Esinin O kızla her görüşme durumunda sen esine mükemmel bi jestle evde olursa ona neler yapacağını anlatan sinyaller gonderecek sin. Mesela aksam yemeğe eve mi geliyorsun yerine" aksama mantı yapıyorum hayatım sende ÖZLemişssindir "gibi bu durumda onunla bir planı varsa dahi iptal edecektir. Hadi bu ilişkiyi kurtaralım elbirliğiyle. Boşanmak çözüm değil hele ki çocuklar varken , adamı adam edelim
Eşim onun olduğu birimin müdürlüğünü bıraktı geçen ay biz çok tartışınca. Kız artık onu aramiyo zaten bana takmış durumda. Eşimle buluşma gibi bişey soz konusu deil.

canım ne yazıkki bende bu yoldan geçtim bi anlık sinirle annemin evine gittim ve 1 hafta ayrı kaldık
1 hafta sonra eve geri döndüm onun ailesi benim ailem geri dönmem için çok ısrar etti
kendiside telefonda aradı çok mantıklı bir şekilde konuştu
neyse eve döndüm ama 1 hafta boyunca aynı evin içinde hiçbir iletişimimiz olmadı
ama zamanla herşey yerine oturdu ve şimdi çok iyiyiz
BENİM SANA DEMEK İSTEDİĞİM BİR YUVAYI ANLIK BİR SİNİRLE YIKMAK BU KADAR KOLAY DEĞİL
BİRAZ SABRET ZAMANA BIRAK EMİN OL HERŞEY DÜZELİCEK
beklemek zor biliyorum ama sabret güzelim
Ben kavga ettiğimiz için gitmedim neyseki sağlık problemim için gittim orda kavga ettik. Ama şimdi bi gelişme var

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum. Biz gelince karşılamaya geldi aslında çok gergindim ama belli etmedim. Eşim önce oglumuza sarıldı öptü sonra anneme hoşgeldin dedi sonra beni öpüp hoşgeldin dedi. Eve geldik yolda hiç konuşmadım zaten yol sarsıyor beni. Çok yorgunum uyusak biraz dedi tamam bizde yorgunuz dedim. Herkes odasına çekilip uyudu.

Ben hiç bişey konuşmadan döndüm uyuycam eşim sarıldı birden. Ben seni çok seviyorum. Sen oğlum ve doğacak bebeğimiz için bütün çabam. Noluruz anla artik kimseyle alakam yok. Sen benim her şeyimsin başkasını napim ben. Bunu anla artik bu konuda tartışmayalım nolur dedi.

Bende tamam dedim sadece. Sarılıp uyuduk. Ben sensiz eve bile sığamıyorum nekadar huzursuz oluyo oğlumla sen olmayınca bura dedi. Çok özledim gerçekten dedi.

Duygularını hiç belli etmeyen ve yıllardır kavgalardan sonra hiç konuşmadan konuları kapatan adam bu defa olayın ciddiyetini anladı sanırım. 6 gün konuşmamak iyi gelmiş ikimize de

Back
X