- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
O noktaya nasıl geldiniz ki?Çok üstüne gitmem nedeniyle öfke kontrolünü kaybetti ve bosadim seni dedi bende gurur yapıp aramadım hic
Yani bir erkeğin boşadım seni demesi için baya olayların olması lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O noktaya nasıl geldiniz ki?Çok üstüne gitmem nedeniyle öfke kontrolünü kaybetti ve bosadim seni dedi bende gurur yapıp aramadım hic
Dün soylediNe zaman söyledi size bunu, eski sayfalarda mı var? ben mi kacırdım
3 aydir kızlar aradikca kavga ettik sonu bu. Yalnız kız normal saatlerde deil gece falan arayıp yanlışlıkla oldu diyoduO noktaya nasıl geldiniz ki?
Yani bir erkeğin boşadım seni demesi için baya olayların olması lazım.
Siz bunu buraya yazdınız mı diyorum?Dün soyledi
3 aydır tartışmanız ciddi bir durum. eşin peki bu aramalar karşısında bir şey yapmıyor muydu?3
3 aydir kızlar aradikca kavga ettik sonu bu. Yalnız kız normal saatlerde deil gece falan arayıp yanlışlıkla oldu diyodu
Haklısın. Ne yazikki kadınların hedefi yine kadınlar. Mutlu olmak suç olmuş. Biz çok gezen sürekli bişeyler paylaşan herkesin örnek aldığı bi aileydik. Bu çok dikkat cekiyoduOlaya Bak ya bu tarz şirret kadınlar heryerde var malesef başka kadınların mutlu olmasını hırs yapıp bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar burda asıl hedef kocan değil sensin , aklın Varsa sakın o kadına gösteriş yapmak için mutluluk pozları kesme çünkü bu onu dahada cirkinlestirir ama kocana hayatında görüp görebileceği en güzel kadının sen olduğunu hal hareketlerinle farkettir. Onu mutlu et ki o da seni mutlu etsin sürekli olarak sevdiğini göster o nunda seni sevdiğini bildiğini bunu kimseye ispatlamak zorunda olmadığının mesajını beynine yerleştir sakın o kızdan eşine bahsetme eşeğin aklına karpuz kabuğu misali kendine seçenek üretmiş olursun sen teksin ve özelsin onun için. önce bunu sen kabul et sonra o eder kendiliğinden
Bu kısmı yazmamışım. Ama bi önceki konumda bana attığı mesaj da da vardiSiz bunu buraya yazdınız mı diyorum?
O hep sert çıktı. Hatta kıza gidip beni ve eşimi huzursuz etme dedi en başta. Ve sadece isimle ilgileniyorum noluruz beni suçlama dedi3 aydır tartışmanız ciddi bir durum. eşin peki bu aramalar karşısında bir şey yapmıyor muydu?
Yani kıza tepki?
Sana mantıklı bir açıklama?
Yani buna rağmen kız aradı öyle mi?O hep sert çıktı. Hatta kıza gidip beni ve eşimi huzursuz etme dedi en başta. Ve sadece isimle ilgileniyorum noluruz beni suçlama dedi
"Bak arkadaşım bu yaptığın çok yanlış. Lütfen beni ve karımı huzursuz etme" demişse zaten kız sulanmaya devam eder.Yani buna rağmen kız aradı öyle mi?
eşinin gidip öyle bir konuşma yaptığına emin misin?
Yani iş arkadaşını bu şekilde gece arayacak aklı başında bir kadın olamaz, hem de evliyse karşısındaki...
Ve eşin ona rest çekeceğine sana çekti?
valla konuyu anlamak için konu sahibin arşivine bakmak lazım. yoksa paso böyle soru cevap gider bu iş."Bak arkadaşım bu yaptığın çok yanlış. Lütfen beni ve karımı huzursuz etme" demişse zaten kız sulanmaya devam eder.
Ayy pis şirret kadın allah ıslah etsnBen kızı aradım az önce. Baya gözdağı vereyim dedim. Ama ne yüzsüz anlatamam. Karşıma çıkma sakın ya sen beni ya ben seni öldürürüz. Benim çevrem geniş seni mahvederim bile dedi. Hadi mahvetti dedim. Savcıya şikayet ettim şuan bile dinliyorlar dedim. Sonra kıvırmaya başladı telefonumu iş arkadaşım alıyor hep o yazmıştır aramıştır diye. Tabi tabi dedim gece de arkadaşında kalıyor. Savcı seni çağırınca ona anlatırsın dedim kapattim
Cesaret ediyorlar malesef. İki gündür burda açılan konulara bi bakın açıkça evli birine aşığım yazanlar varKardeş senin bu koca zaten pek tekin ayak değil boşa gitsin hangi o.... gidiyosa.
Kadınla sen niye uğraşmışsın onu anlayamadım. Adamın gidip ağzının ortasına çakması lazım. Sosyal hesaplarda da ağzına geleni sayması lazım. Savcılığa taciz ediliyorum diye şikayet edenin o olması lazım.
Kızlar kocanızı yumuşak görmüş,meyilli görmüş bence.
Hangi kız bu kadarına cesaret eder Allah aşkına?!
Eminim çünkü şahidi var kız ozaman kötü bi niyetim yok diye cevap vermiş direkYani buna rağmen kız aradı öyle mi?
eşinin gidip öyle bir konuşma yaptığına emin misin?
Yani iş arkadaşını bu şekilde gece arayacak aklı başında bir kadın olamaz, hem de evliyse karşısındaki...
Ve eşin ona rest çekeceğine sana çekti?
Aşık olunabilir. En fazla kendi kendine havlar durur. Ama sizin bahsettiğiniz kızın havlaması değişik bence..Cesaret ediyorlar malesef. İki gündür burda açılan konulara bi bakın açıkça evli birine aşığım yazanlar var
AmiinAşık olunabilir. En fazla kendi kendine havlar durur. Ama sizin bahsettiğiniz kızın havlaması değişik bence..
Neyse Allah yardımcınız olsun.