Biz hala barismadik

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok üstüne gitmem nedeniyle öfke kontrolünü kaybetti ve bosadim seni dedi bende gurur yapıp aramadım hic
O noktaya nasıl geldiniz ki?
Yani bir erkeğin boşadım seni demesi için baya olayların olması lazım.

3
O noktaya nasıl geldiniz ki?
Yani bir erkeğin boşadım seni demesi için baya olayların olması lazım.
3 aydir kızlar aradikca kavga ettik sonu bu. Yalnız kız normal saatlerde deil gece falan arayıp yanlışlıkla oldu diyodu

3

3 aydir kızlar aradikca kavga ettik sonu bu. Yalnız kız normal saatlerde deil gece falan arayıp yanlışlıkla oldu diyodu
3 aydır tartışmanız ciddi bir durum. eşin peki bu aramalar karşısında bir şey yapmıyor muydu?
Yani kıza tepki?
Sana mantıklı bir açıklama?

Olaya Bak ya bu tarz şirret kadınlar heryerde var malesef başka kadınların mutlu olmasını hırs yapıp bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar burda asıl hedef kocan değil sensin , aklın Varsa sakın o kadına gösteriş yapmak için mutluluk pozları kesme çünkü bu onu dahada cirkinlestirir ama kocana hayatında görüp görebileceği en güzel kadının sen olduğunu hal hareketlerinle farkettir. Onu mutlu et ki o da seni mutlu etsin sürekli olarak sevdiğini göster o nunda seni sevdiğini bildiğini bunu kimseye ispatlamak zorunda olmadığının mesajını beynine yerleştir sakın o kızdan eşine bahsetme eşeğin aklına karpuz kabuğu misali kendine seçenek üretmiş olursun sen teksin ve özelsin onun için. önce bunu sen kabul et sonra o eder kendiliğinden
Haklısın. Ne yazikki kadınların hedefi yine kadınlar. Mutlu olmak suç olmuş. Biz çok gezen sürekli bişeyler paylaşan herkesin örnek aldığı bi aileydik. Bu çok dikkat cekiyodu

3 aydır tartışmanız ciddi bir durum. eşin peki bu aramalar karşısında bir şey yapmıyor muydu?
Yani kıza tepki?
Sana mantıklı bir açıklama?
O hep sert çıktı. Hatta kıza gidip beni ve eşimi huzursuz etme dedi en başta. Ve sadece isimle ilgileniyorum noluruz beni suçlama dedi

O hep sert çıktı. Hatta kıza gidip beni ve eşimi huzursuz etme dedi en başta. Ve sadece isimle ilgileniyorum noluruz beni suçlama dedi
Yani buna rağmen kız aradı öyle mi?
eşinin gidip öyle bir konuşma yaptığına emin misin?
Yani iş arkadaşını bu şekilde gece arayacak aklı başında bir kadın olamaz, hem de evliyse karşısındaki...
Ve eşin ona rest çekeceğine sana çekti?

Kardeş senin bu koca zaten pek tekin ayak değil boşa gitsin hangi o.... gidiyosa.
Kadınla sen niye uğraşmışsın onu anlayamadım. Adamın gidip ağzının ortasına çakması lazım. Sosyal hesaplarda da ağzına geleni sayması lazım. Savcılığa taciz ediliyorum diye şikayet edenin o olması lazım.
Kızlar kocanızı yumuşak görmüş,meyilli görmüş bence.
Hangi kız bu kadarına cesaret eder Allah aşkına?!

Yani iş arkadaşını bu şekilde gece arayacak aklı başında bir kadın olamaz, hem de evliyse karşısındaki...
"Bak arkadaşım bu yaptığın çok yanlış. Lütfen beni ve karımı huzursuz etme" demişse zaten kız sulanmaya devam eder.

"Bak arkadaşım bu yaptığın çok yanlış. Lütfen beni ve karımı huzursuz etme" demişse zaten kız sulanmaya devam eder.
valla konuyu anlamak için konu sahibin arşivine bakmak lazım. yoksa paso böyle soru cevap gider bu iş.
anlamadım ben bunun kocasını da, kendisini de, malum 3. şahısı da.

Ya sen o kızı salla ama sallama yani nasıl olcak bu şöyle;kızı takip et eşinle ılgileniyo mu napiyo nereye gidiyo geliyo vs ama kız veya esin sallamiyosun sanacak rahat olacak. Esinin O kızla her görüşme durumunda sen esine mükemmel bi jestle evde olursa ona neler yapacağını anlatan sinyaller gonderecek sin. Mesela aksam yemeğe eve mi geliyorsun yerine" aksama mantı yapıyorum hayatım sende ÖZLemişssindir "gibi bu durumda onunla bir planı varsa dahi iptal edecektir. Hadi bu ilişkiyi kurtaralım elbirliğiyle. Boşanmak çözüm değil hele ki çocuklar varken , adamı adam edelim

Konuştuklarını kayıt altına almissinizdir insallah.

canım ne yazıkki bende bu yoldan geçtim bi anlık sinirle annemin evine gittim ve 1 hafta ayrı kaldık
1 hafta sonra eve geri döndüm onun ailesi benim ailem geri dönmem için çok ısrar etti
kendiside telefonda aradı çok mantıklı bir şekilde konuştu
neyse eve döndüm ama 1 hafta boyunca aynı evin içinde hiçbir iletişimimiz olmadı
ama zamanla herşey yerine oturdu ve şimdi çok iyiyiz
BENİM SANA DEMEK İSTEDİĞİM BİR YUVAYI ANLIK BİR SİNİRLE YIKMAK BU KADAR KOLAY DEĞİL
BİRAZ SABRET ZAMANA BIRAK EMİN OL HERŞEY DÜZELİCEK
beklemek zor biliyorum ama sabret güzelim

Ben kızı aradım az önce. Baya gözdağı vereyim dedim. Ama ne yüzsüz anlatamam. Karşıma çıkma sakın ya sen beni ya ben seni öldürürüz. Benim çevrem geniş seni mahvederim bile dedi. Hadi mahvetti dedim. Savcıya şikayet ettim şuan bile dinliyorlar dedim. Sonra kıvırmaya başladı telefonumu iş arkadaşım alıyor hep o yazmıştır aramıştır diye. Tabi tabi dedim gece de arkadaşında kalıyor. Savcı seni çağırınca ona anlatırsın dedim kapattim
Ayy pis şirret kadın allah ıslah etsn

Kardeş senin bu koca zaten pek tekin ayak değil boşa gitsin hangi o.... gidiyosa.
Kadınla sen niye uğraşmışsın onu anlayamadım. Adamın gidip ağzının ortasına çakması lazım. Sosyal hesaplarda da ağzına geleni sayması lazım. Savcılığa taciz ediliyorum diye şikayet edenin o olması lazım.
Kızlar kocanızı yumuşak görmüş,meyilli görmüş bence.
Hangi kız bu kadarına cesaret eder Allah aşkına?!
Cesaret ediyorlar malesef. İki gündür burda açılan konulara bi bakın açıkça evli birine aşığım yazanlar var

Eminim çünkü şahidi var kız ozaman kötü bi niyetim yok diye cevap vermiş direk

Cesaret ediyorlar malesef. İki gündür burda açılan konulara bi bakın açıkça evli birine aşığım yazanlar var
Aşık olunabilir. En fazla kendi kendine havlar durur. Ama sizin bahsettiğiniz kızın havlaması değişik bence..
Neyse Allah yardımcınız olsun.

Back
X