Biz hiç kanka olmamıştık ki !

Sevgilisi varken, sirf aralari bozuk diye seninle konustuysa,
seninlede arasi bozulunca baskalarina yönelebilir,
yani bu böyle olmak zorunda degil tabiki, ama olabilirde..
Bana pek tekin biri gibi gelmedi nedense,
cok capkinmidir
?

Sevgilisi varken, sirf aralari bozuk diye seninle konustuysa,
seninlede arasi bozulunca baskalarina yönelebilir,
yani bu böyle olmak zorunda degil tabiki, ama olabilirde..
Bana pek tekin biri gibi gelmedi nedense,
cok capkinmidir
?

Aslında çok çapkın değil gibi ama arası bozukken benimle konusuyordu yani en yakından bunu bilen benim yine :/ Bu son 2 ayda bir kızla daha konustu sevgili olmak amaclı 3-4 gün olmadı yine bana kaldı. Yeterki biri olsun kafasındasın dedim hayır sevmek sevilmek istiyorum dedi..

Peki ilk tanıştığınızda o da senden hoşlandı mı sence yoksa senin ondan hoşlandığını anlayınca mı yakınlaşmaya başladı ?
İlk karşılaşmanızdaki tavrı önemli bence. Nasıldı ?

sevgilisi varken ondan hoşlanmak neyin nesi?artık insanlar amaan sevgilisi varsa da ayrılır nolcak diyip duygularını belli etmekten hiç çekinmiyor bu arada sözüm sadece sana değil.. ben artık insanları anlamakta güçlük çekiyorum.hoş ondada hata var duygularını bilerek sevgilisi oldugu halde konuşmuş..

Aynı mekanda bulunuyorduk o zamanlar ve ben zaten ona bakıyordum hep onun da bakışlarını yakalıyordum. Bir bahane bulup mesaj atmıstım o da dünden razıymış hemen tel nosunu vermişti bana face ten zor olur diyerek konuşmaya baslamıstık. Ben birinden hoşlanıyorum ama sevgilisi var dedim o da anladı büyük ihtimal üstüme gelmişti filan kim kim diye gülerek bende baska biri gibi anlatmıstım caktırmadan..

Bende cok karşıyım ama başına gelmeden bilemiyorsun bende istemezdm ondna hoşlanmak o zamanlar ilk sevgili olduğunu bilmeden hoşlandım zaten sonra face ten eklediğimde sevgilisi olduğunu görüp silmiştim ama kader işte bir baktım aynı mekandayız staj için tesadüf böylece yeniden görmeye baslamıstım.

Bak her şeyi geçtim. Ama...
Bu ne ya... Hiç mi değer vermiyorsun kendine ? Hiç mi önemsemiyorsun duygularını, kalbini, ruhunu ?
Hangisine denk gelirse deniyor sonra yine sana geliyor ve sen de saf saf kabul ediyorsun.
Bu ne gözü kapalılıktır! Hayretler içindeyim.

Ayrıca boşlukta hissedeceğim kendimi büyük ihtimal gibi laflar etmişsin.
Kendine gel. Çeki düzen ver biraz hayatına.
Bir erkek mi dolduracak senin boşluğunu ? Böyle sağlıksız ilişkilere ne gerek var uğraşacak bir sürü şey varken.
Önce sen sorunlarını, geçmişle ilgili problemlerini hallet. Kendi kendine mutlu olmayı öğren. Kendini sev.
Sonra biriyle bir şeyler yaşarsın.

benden sana bi tavsiye diyelim ozaman eski sevgilisine yaptıklarını sanada yapcaktır sakın değişir diye düşünme,yani mesela siz sevgili oldunuz diyelim ve ondan hoşlanan bi kız var aranız bozuk oldugunda gidip onlada konuşur ki hiçte çekincesi olmaz yani..başlarda böyle entrikalarla başlayan ilişkilerde brezilya dizisi gibi hep devam ediyor böyle şeyler..Hakkında hayırlısı olsun ama

Çok haklısın kırmızı olan kısımlara tamamen katılıyorum ben göremiyordum bunları gercekten göremiyorum artık kafam baya karışmış.. :/

Hadi diyelim ki onu geçtik nasıl olsa alıskanlık unuturum bir süre sonra.. Benim bu durumum ne olacak babam aşırı baskıcı sizlerin aileleri nasıl ki ? Sevgilim olmasını istemiyor adam resmen olacağı zamanda görücü usülü gibi hemen gelip babamdan isticekmiş onun gözetiminde tanısacakmısız eminim nişanlansam dahi gezmemize izin vermez. Ne yapacağım bu babayla hiç bilmiyorum

Babanın sevgilin olduğunu bilmesine gerek var mı sence ?
Söyleme ona. Öğrenirse diye korkma. Tedbirli davranırsan öğrenmez.
Babanın tavrı çok yanlış olduğu ve kafasındaki düşünceleri değiştiremeyeceğin için saklamaktan başka şansın yok.
Benim sevgilim olsa babamın haberi olmaz, annem bilir ama.
Babam katı kurallar koymamıştır ama ben yine de bilmesini istemiyorum.
Babalar genelde hoşlanmıyor zaten bu tarz şeylerden gördüğüm kadarıyla.

Evet mecbur saklamaya itiyorlar. Birde benim babam çoğununkinden farklı olduğu için tabi ayriyeten 10 kere düşünmem gerekiyor önceki konumu okumanı isterm.

Ne düşünürse düşünsün. Her şey senin elinde. İstersen düzgünce devam ettirebilirsin ilişkilerini.
Ama dediğim gibi senin biraz kendini toplaman lazım.
Çok yanlış hareket ediyorsun ve yanlış düşünüyorsun.
Böyle sevgililik olmaz. Kendine değer vermiyorsun çünkü.
Şimdi konuştuğun çocuk da seni sevmiyor ayrıca.
Kişisel gelişim kitapları okusan, kendini başka alanlarda geliştirip bu konulardan biraz uzaklaşsan çok faydalı olacaktır.

Olayların böyle gelişeceğini tahmin etmiştim aslında.. Beyfendi ertesi gün hemen mesaj attı naber gibisinden soğuk davrandım cevap vermedm. Bugün de bir bahaneyle attı ve yarın bulusmak istiyorum filan dedi. Sebebini sordum kararından dönmüş böyle olmuyor filan dedi. Bende sen bir karar verdin arkasında dur dedim. Arkadas olalım tamam beraber ders calısalım filan dedi önceden yaptığımız planlardı bunlar. Şimdi de kafamı karıstırıyor işte.. Of yaaaa

Benim senle ders calismaya ihtiyacim yok, ama tesekkürler de ve kestirip at

yani niye net cevaplar veremiyorsun anlamiyorum
yasin kac ??

yerinde olsam o yeniden mesaj atmaya basladıgında cevap vermezdim hata yapmıssın cunku belli sevgilisinden ayrilinca seninle konusmaya baslamis arti olarak bu tarz erkekler yanlız kalmaktan korkar ayrica sevgilisi icin bir arkadasına gorusmeyelim demesi büyük kabalık sevgilim bana cok sevmedigim bi arkadasimla bile konusma dese gider gene konusurum hatalı olan cocuk kıza fazla yüz vermis ve üzme canini bir daha mesaj atarsada cevap yazma adamin yaptıgı resmen kabalık

sevgılısı oldugunu bıle bıle konusmussun onunla,yarın obur gun sewgılın oldugunda aynısı sana yapılsa hoşuna gıder mı?
davranıslarına dıkkat et herkes bu dunyada goruyor elbet senınde basına gelcektır bu...

genelde kız arkadaşıyla sorun yaşayan ilişkisinde mutsuz olan erkekler- kadınlarda aynı şekilde- bir başkasına yöneliyorlar. o sırada sevgili olamayacağı için arkadaş olmak zorunda. durumunu okuyunca aklıma sevgilim ve onunla arkadaş olduğumuz dönem geldi. o sevgilisi varken beni görüp aşık olmuş, aylarca tanışmak için tanıdık birilerini bulmaya çalışmış. sonunda buldu da. tanıştığımızda da peşimden koşmaya devam etti. ben her zaman ona bir arkadaş gözüyle baktım ve öyle davrandım hatta ilgisinden bunalıp ektim de:) ama aldatılarak- ki bence sonunda kadar da haketmişti- kız arkadaşıyla ayrıldı. bir süre sonra da biz sevgili olduk. altı yıldır da devam ediyor pata küte.

arkadaşının durumu da böyle olabilir ama hemen sevgili olma çünkü insanlara güvenemezsin, bilemezsin. bir süre arkadaşlığına devam et normal olarak. eğer cidden birşey hissediyorsa senin yanında olmaktan vazgeçmez.

kız arkadaşı varken herkese mavi boncuk dağıtan biri ise uzak dur ama mutsuz ilişkisi yüzünden huzur arayan biri ise zaman tanı.

insanoğlu böyle, mutsuz olduğunda huzuru nerede buluyorsa o tarafa meylediyor.

Canım biliyorum huzuru bende buluyor bunu kendisi de söyledi beni rahatlatıyorsun ve seninleyken rahatım herşeyi konusabiliyoruz diye.
Bu arada kendisi pişman oldu hemen dün bana mesaj attı bulusalım dedi bugün için böyle olmuyor arkadas kalalım filan dedi ben hayır karar verdin uygula diye sert davrandım ben kestirip attım bukez . Üzüldü biliyorum ama o da beni üzmüştü uzak duralım dediğinde 2 gün önce. Şimdi ise özlüyor giib oluyorum yani iyi anlasıyorduk aslında herşey güzeldi sadece sevgili olarak güven duymuyorum ve arkadasken de hoşlanmaktan kendimi alamıyorum. Birde aramızda acayip bir çekim var kesinlikle birbirmizi fazlasıyla arzuluyoruz hissediyorum. Beni bu yüzden mi istiyor diye düşündüm hatta kendisine de bir şekilde cıtlattım bunu saçmalama filan dedi kızdı. Sevmediğin birini de arzulamazsın zatn dedi. Şimdi ise kafam karısık konuşmuyoruz.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…