BİZ KADINIZ

sabah uyandın ???

• Ankete Katılan
    16
Hhaaahha var benım esım.ctsı o calısmıyor.uyandıktan sonra bır dızı ıs kagıfı beklıyor onu.maddeler halınde bır erkegın anlayacagı dılde basıt ve tane tane yazılmıs bır lıste:D
:confused: akşam geldiğinde böyle mi buluyorsun onu nevri dönüyodur

Maalesef evlenınce bır de cocuk olunca daha zor olacak.tabı alısıyorsun duzene de yıne de bazen ısyankarları oynuyorsun ıste
Ben şimdiden isyanlardayım çocuk olunca ne yaparım hiç bilmiyorumo_O küçük çocuğu olanlara mecbur olmadıkça nöbet yazmıyorlar gerçi off off gözüm korktu:KK17:

bnm de acil çalışmam gerek aslında alışamadım evde durmaya.sürekli elimde bez çıldrmş gibiyim :D

:confused: akşam geldiğinde böyle mi buluyorsun onu nevri dönüyodur
Oglen gelıyorum csteı.erkek elının agırlıgını hesaba katarak hızlı ve kotu ıs yapmasın dıye az sey verıyorum zaten ama cocuk var.bazen soylenıyor fabrıkayı dolasmam lazım cabuk gel dıye.

Ben şimdiden isyanlardayım çocuk olunca ne yaparım hiç bilmiyorumo_O küçük çocuğu olanlara mecbur olmadıkça nöbet yazmıyorlar gerçi off off gözüm korktu:KK17:
zor bi durum.aklın sürekli evde olur elnde telefonda herhalde

Oglen gelıyorum csteı.erkek elının agırlıgını hesaba katarak hızlı ve kotu ıs yapmasın dıye az sey verıyorum zaten ama cocuk var.bazen soylenıyor fabrıkayı dolasmam lazım cabuk gel dıye.
İlk evlendiğimiz sene bende yapıyordum ferman niteliğinde sonra bıktı eve yardımcı alalım dedi:KK53::KK53: bana bi yemekle hafif bi evi toparlama kaldı:KK76:

Bakın mesela ben hala yoldayım 20dk var eve varmama.sız calısmayan kadınların kocıslerı gelmıs,gobıslerı sısırmıs,belkı bebıslerınızı uyutmussunuzdur;)..peh benım ıcın yenı baslıyor aksam

Bakın mesela ben hala yoldayım 20dk var eve varmama.sız calısmayan kadınların kocıslerı gelmıs,gobıslerı sısırmıs,belkı bebıslerınızı uyutmussunuzdur;)..peh benım ıcın yenı baslıyor aksam

bunların kadınlıkla ne ilgisi var deyince bi şaşrdım da
Ev işine yardım eden, yemek yapan erkekler var da sondaki 'Çünkü biz kadınız' biraz anlamsız geldi. Polemik yaratmak değil amacım. :)

Ev işine yardım eden, yemek yapan erkekler var da sondaki 'Çünkü biz kadınız' biraz anlamsız geldi. Polemik yaratmak değil amacım. :)
ben kolay kolay polemiğe girmeyecek kadar cici bi byanım inan görsen pamuk gbiyim :D:) yanlşta anlamadım yazdığını kendince bi haklı nedenn illa ki vardr

İlk evlendiğimiz sene bende yapıyordum ferman niteliğinde sonra bıktı eve yardımcı alalım dedi:KK53::KK53: bana bi yemekle hafif bi evi toparlama kaldı:KK76:
kadının fendi erkeği yendi diyorsun işte bundan dedm biz kadınız :KK9::KK53:

inşallah ama ilk bebişlerini bekleyenler var ben evvela onların güzel haberlerini duymak isterim.çünkü ben bi kez tattm bence herkes tatmalı bu mucizevi dyguyu

Back
X