- 25 Kasım 2014
- 2.881
- 2.227
- 448
- 33
Hhaaahha var benım esım.ctsı o calısmıyor.uyandıktan sonra bır dızı ıs kagıfı beklıyor onu.maddeler halınde bır erkegın anlayacagı dılde basıt ve tane tane yazılmıs bır lıste![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hhaaahha var benım esım.ctsı o calısmıyor.uyandıktan sonra bır dızı ıs kagıfı beklıyor onu.maddeler halınde bır erkegın anlayacagı dılde basıt ve tane tane yazılmıs bır lıste![]()
Valla ne ezmesı sohbetın tam ortasındayızkızlar konuyu değişiyorum konuyu açanı ezim ezim eziniz![]()
Ben şimdiden isyanlardayım çocuk olunca ne yaparım hiç bilmiyorumMaalesef evlenınce bır de cocuk olunca daha zor olacak.tabı alısıyorsun duzene de yıne de bazen ısyankarları oynuyorsun ıste
Oglen gelıyorum csteı.erkek elının agırlıgını hesaba katarak hızlı ve kotu ıs yapmasın dıye az sey verıyorum zaten ama cocuk var.bazen soylenıyor fabrıkayı dolasmam lazım cabuk gel dıye.akşam geldiğinde böyle mi buluyorsun onu nevri dönüyodur
zor bi durum.aklın sürekli evde olur elnde telefonda herhaldeBen şimdiden isyanlardayım çocuk olunca ne yaparım hiç bilmiyorumküçük çocuğu olanlara mecbur olmadıkça nöbet yazmıyorlar gerçi off off gözüm korktu
![]()
İlk evlendiğimiz sene bende yapıyordum ferman niteliğinde sonra bıktı eve yardımcı alalım dediOglen gelıyorum csteı.erkek elının agırlıgını hesaba katarak hızlı ve kotu ıs yapmasın dıye az sey verıyorum zaten ama cocuk var.bazen soylenıyor fabrıkayı dolasmam lazım cabuk gel dıye.
Ev işine yardım eden, yemek yapan erkekler var da sondaki 'Çünkü biz kadınız' biraz anlamsız geldi. Polemik yaratmak değil amacım. :)bunların kadınlıkla ne ilgisi var deyince bi şaşrdım da
Kolay gelsin...Bakın mesela ben hala yoldayım 20dk var eve varmama.sız calısmayan kadınların kocıslerı gelmıs,gobıslerı sısırmıs,belkı bebıslerınızı uyutmussunuzdur..peh benım ıcın yenı baslıyor aksam
Evet zor olcak ama yeterki olsunda zorluğu na katlanırımzor bi durum.aklın sürekli evde olur elnde telefonda herhalde
ben kolay kolay polemiğe girmeyecek kadar cici bi byanım inan görsen pamuk gbiyimEv işine yardım eden, yemek yapan erkekler var da sondaki 'Çünkü biz kadınız' biraz anlamsız geldi. Polemik yaratmak değil amacım. :)
olsun ya çok güzel şeyler onlar muhteşem bi duygu annelk Allah isteyen herkese nasip etsnEvet zor olcak ama yeterki olsunda zorluğu na katlanırım![]()
kadının fendi erkeği yendi diyorsun işte bundan dedm biz kadınızİlk evlendiğimiz sene bende yapıyordum ferman niteliğinde sonra bıktı eve yardımcı alalım dedibana bi yemekle hafif bi evi toparlama kaldı
![]()
Aminn inşallah bana ve isteyen herkesee nasip etsin Allaholsun ya çok güzel şeyler onlar muhteşem bi duygu annelk Allah isteyen herkese nasip etsn
valla bnm bi kzm var ikinciyi istiyorm.ikinci evliliğm bide.ama rabbim önce olmayanlara nasip etsn diyorumAminn inşallah bana ve isteyen herkesee nasip etsin Allah
inşallah sende alırsın ikinci meleğini kucağınavalla bnm bi kzm var ikinciyi istiyorm.ikinci evliliğm bide.ama rabbim önce olmayanlara nasip etsn diyorum