BİZ KADINIZ

sabah uyandın ???

• Ankete Katılan
    16
Kalkarım, yüzümü yıkar, banyo yapıp üstümü giyip, bir şeyler atıştırıp çıkarım ben.
her sabah duş alıo musun cnm?üşütürsün kız ben cesaret edemem bende günlük duş alıyorum ama akşam yatmadan.gündüz duş almak bu soğuklarda etkilemio mu seni cnm?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mlar-gonuller-bir-olsun.778582/#post-38303386
kızlar bi sayfa açtım.hep beraber hergün rabbimizin 99 ismini sırayla zikredelim istiyorum.zikir sayısını ve faziletini paylaşıyorum o gün zikir edilecek o mübarek ismin.katılmak isterseniz lütfen tıklayın.yarın hangi zikir kişi başı kaç tane çekilecek sayfada yazıyor.istiyoruz ama ne veriyoruz düşündüm ve böyle bişey başlattım.rabbim utandırmasın.katılanlara şimdiden tşkler ve Allah zikirlerimizi kabul etsin.

sabahları uyanmam gereken saatten 20 dakika erken uyanıp kendime gelmeye çalışıyorum sonra aynaya bakıyorum sebepsiz :D sonra elimi yüzümü yıkayıp ne giyiceğimi düşünmek için gardırop un karsısına geçiyorum o an sanki o dolap benm değilmiş o kıyafetler benim değilmiş gibi hiçbirini beğenmeyip sonra kardeşimin kıyafetlerinden gyip çıkıyorum :D:D:D

sabahları uyanmam gereken saatten 20 dakika erken uyanıp kendime gelmeye çalışıyorum sonra aynaya bakıyorum sebepsiz :D sonra elimi yüzümü yıkayıp ne giyiceğimi düşünmek için gardırop un karsısına geçiyorum o an sanki o dolap benm değilmiş o kıyafetler benim değilmiş gibi hiçbirini beğenmeyip sonra kardeşimin kıyafetlerinden gyip çıkıyorum :D:D:D
iyiymiş final :D

Oğlum açsa doyuruyorum, altını temizliyorum. Halasının yanına bırakıyorum. Hazırlanıp, evden çıkıyorum.. :(

Sabah 6 da uyanıyorum elimi yüzümü yıkayıp hemen bir sade Türk kahvemi yapıp içiyorum çayı demliyorum kahvaltıyi hazırlıyorum hep birlikte kahvaltı yapıyoruz giyeceklerimi geceden hazırladığım için sorun yaşamıyorum saç makyaj hazırlanıp önce babami ugurluyiruz sonra annemi evde bırakarak kardesimle çıkıyoruz o okula ben işe öğleden sonra en gec 15.00 a kadar çalışip varsa alınacaklari alıp evin yolunu tutuyorum biraz kafami dinliyorum kendime vakit ayiriyorum akşam yemek hazirliklari çay keyfi sonra kitabımi okuyup saat 12 gibi yatıyorum.

Kahvaltı haxrliom tabiki

Back
X