Kızlar sıkıntılı bir durum var acıkçası,
normal şartlarda birileri tarafından beğenilmek evet hoşuma gider.
fakat başıma öyle birşey geldiki bende carrie gibi sinirden kuduruyorum.
olay 6.5 ay önce oldu
eşlerimiz cocukluk arkadaşı 5 kişiler 4 'ü evli. yani biz gruptaki bayanlarla, sadece biri bekar ve çapkındır evlenememeyi gurur yapar. herneyse ben hamile ve yatarken biriyle sevgili olmuşlar ben onunla iyileştikten bir kaç ay sonra görüşebildim kızla yani.
Güzel bir kız allah için begendim kızı ,tüm fikrim bu.
Birgün bir fotoğraf ekledi sosyal ağlardan birine, gayet esprili bir fotoğraf bende gittim altına (fotide 4 kişi var , biri gelin damat biri bu bekar cocuk , diğeride sevgilisi) xx diyorum başkada bişi demiyorum yazıp gülücük koydum.Açmak gerekirse diğerlerinden daha komik ve poz veremeyen o anda o olmuş (klasik bir foti gibi düşünmeyin )
ne demek istiyorsun diye cevap yazdı anında , ancak umursamadım akşama yazarım dedim akşama yazmaya girdiğimde bir baktım yorumumu silmiş, yorumumu silmişsin filan yazdım .
hemen telefonla mesaj attı işte 3-4 kişi yanlış anlamış bunu o yüzden silmek zorunda kalmış daha o zaman çok tuhafıma gitmişti ama neyse senin bileceğin iş , nesinide yanlış anladılar çözemedim filan yazmıştım.
evet bu olay 6.5 ay önce benim sevdiğim en sevdiğim gruptan bir çiftin yanında acılmış ve resmen benim sevgilisine asıldığımı ima ederek benden hiç hoşlanmadığını ve kocamın bunu duyarsa beni ne yapacağını söylemiş. ( buarada benim evli ve cocuklu olmamamla inka edilmeye çalışssada asla ikna olmamış) sanırım bunu söyleme sebebide hem beni küçümsemek hemde onlarada ayağınızı denk alın demek istemiş hani bana k.ltak muamelesi yaptığı için !
bir sonraki gün eşimle beraber duyduk bunu ve çıldırdım . zaten kızın benden hoşlanmadığını anlıyordum yani baştan aşağı süzmeler bunu yaparken gözleri seyirmeler filan falan.
Evet ebn kendimi severim burada bir yudum insanda bunu bilir , fakat bunu asla ortamda göze sokmam gayet cocuklu olduğumuz için diğer kişiler kadar ortama müdahil olamam ama dikkat çekerim. fakat bu demek değildirki ben k.ltak biriyim. bu kız güzel bir kız kesinle kezban görünümlü bir kız değil. ama sanırım içinde bir kezban yatıyormuşki beni gözünde büyüte büyüte bir hal etmiş. beni potansiyel tehlike olarak görmüş.
sonraki gün ancak öğlene kadar içimde tutabildim o ndan sonra gayet şaşkın ve sakin olmaya çalışarak kızın sevgilisine bu durumu bildiğimizi söyledim kıza terbiyesiz dedim , özgüvensiz dedim ayıp dedim , türkiyede bu yüzden cinayet işleniyor dedim. ne demek kocam bilse ne oolur ne var mış dedim, kız namaz kılıyor günah deidm coluğum cocugum var dedim, onun ağzına s.cardım ama beni anlayacak kadar ( gerçekten öyle) normal bir insan olduğuna inanmadığım için onu aramadığımı söyledim.
kızın aşırı kıskanc oldugunu biliyoruz hatta bir dönem bu sebebten ilaç kullandı, fakat asla kabul edemem benim kendimden başka sorumluluklaırm var ya bunu başka birine anlattıysa benim hakkımda ne düşünüürler ben hala birşeyden habersiz tam 6.5 ay gayet samimi aralarında durmaya devam ettim.
hızımı alamadım. napmalıyım?