Biz kadınlar birbirimizi bilirizde, bu kadarıda fazla değil mi?

Aslinda dusu dum hafta sonu hepsini bizecagirip once biraz kizi uyuz edp, sonra yuzyuzeyken bunlari sorayim istedim ama o kadar sabirli degilim
Eve gidip esme direk cocugu aramasini soylicem baktim aramiyor o zaman onlada bi kavga olmadi ben halledecegim , hizimi alamadim ne demeliyim ne yapmaliyim bilmiyorum yani demin oturdum imali profil resimleri buldum kendime inanamazsiniz, soda getir sebastian cekemeyenn var , kizn duumuna az kaldi duscem o olcak .kiskancliktan allah bilir kizin sac dioleri yaradir onu bile dusundummm

Xx diyorum başka bişey demiyorum yorumun sanki o çok yakışıklı çıkmış da ona yorum yapmışsın gibi olmuş açıkçası benim samimi olmadığım biri yapsa bu yorumu ben de haz etmem, olay tamamen yanlış anlaşılma dan ibaret seni tanımadığı için öyle düşünmüş başkalarına anlatma sebebi de sanırım sırf seni kötü göstermek için şu saatten sonra bence yapabileceğim en iyi şey kendileri ile gorusmemek ve konuyu kapatmak. Ben evliyim rakip olamam diyorsun ama artık evlilik bağlayıcı unsur değil daha iki gün önce beni şoke eden evli bir insan hakkında bir olay öğrendim o yüzden bence fazla da takılma kız da zaten kıskançlık hastası biriymis.

ha buarada , açık söyleyeyim ben asla bekar olsam cocuklu bir kadını kendime rakip seçmem, evli birini asla. şimdi siz bile allah bilir beni fingirdek biri gibi hayal ediyorsunuz , değilim benimde ilk evliliğim inahet yüzünden bitti ben bunu bile bile , başkalarını bilerek ve isteyerek iğreti etmem kendime.
kızın numarasını sildim.
ama istersem bulurum .
ama evet bunu yapmalımıyım?
Biz seni niye fingirdek diye hayal edelim.Senin kendini kimseye savunmana,açıklama yapmana şuna buna gerek yok.Eşin ve kendi çevren seni biliyorsa biliyordur.Bilmiyorsa yol ordadır.Ben olsma ilişkimi keserim,kaale bile almam,kimseye de prim yaptırmam.Herkesin düşünce yapısı karakteri farklıdır.Onun ki de aşırı kıskançlık.Değiştiremezsin.Şahsen ben de,ne kadar samimi olursak olalım,bir erkeğin fotoğrafının altına o yorumu yapmam.Hee sakın beni yanlış anlama.Seni yadırgamıyorum,yanlışsın demiyorum.Bütün iyi niyetinle yazmışsındır.İşte diyorum ya herkesin düşünce yapısı farklı.Sana normal gelen,bana gelmez.Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için bu tip şeylerden herzaman kaçınmışımdır.

Kızlar sıkıntılı bir durum var acıkçası,
normal şartlarda birileri tarafından beğenilmek evet hoşuma gider.
fakat başıma öyle birşey geldiki bende carrie gibi sinirden kuduruyorum.
olay 6.5 ay önce oldu
eşlerimiz cocukluk arkadaşı 5 kişiler 4 'ü evli. yani biz gruptaki bayanlarla, sadece biri bekar ve çapkındır evlenememeyi gurur yapar. herneyse ben hamile ve yatarken biriyle sevgili olmuşlar ben onunla iyileştikten bir kaç ay sonra görüşebildim kızla yani.

Güzel bir kız allah için begendim kızı ,tüm fikrim bu.

Birgün bir fotoğraf ekledi sosyal ağlardan birine, gayet esprili bir fotoğraf bende gittim altına (fotide 4 kişi var , biri gelin damat biri bu bekar cocuk , diğeride sevgilisi) xx diyorum başkada bişi demiyorum yazıp gülücük koydum.Açmak gerekirse diğerlerinden daha komik ve poz veremeyen o anda o olmuş (klasik bir foti gibi düşünmeyin )
ne demek istiyorsun diye cevap yazdı anında , ancak umursamadım akşama yazarım dedim akşama yazmaya girdiğimde bir baktım yorumumu silmiş, yorumumu silmişsin filan yazdım .

hemen telefonla mesaj attı işte 3-4 kişi yanlış anlamış bunu o yüzden silmek zorunda kalmış daha o zaman çok tuhafıma gitmişti ama neyse senin bileceğin iş , nesinide yanlış anladılar çözemedim filan yazmıştım.

evet bu olay 6.5 ay önce benim sevdiğim en sevdiğim gruptan bir çiftin yanında acılmış ve resmen benim sevgilisine asıldığımı ima ederek benden hiç hoşlanmadığını ve kocamın bunu duyarsa beni ne yapacağını söylemiş. ( buarada benim evli ve cocuklu olmamamla inka edilmeye çalışssada asla ikna olmamış) sanırım bunu söyleme sebebide hem beni küçümsemek hemde onlarada ayağınızı denk alın demek istemiş hani bana k.ltak muamelesi yaptığı için !
bir sonraki gün eşimle beraber duyduk bunu ve çıldırdım . zaten kızın benden hoşlanmadığını anlıyordum yani baştan aşağı süzmeler bunu yaparken gözleri seyirmeler filan falan.
Evet ebn kendimi severim burada bir yudum insanda bunu bilir , fakat bunu asla ortamda göze sokmam gayet cocuklu olduğumuz için diğer kişiler kadar ortama müdahil olamam ama dikkat çekerim. fakat bu demek değildirki ben k.ltak biriyim. bu kız güzel bir kız kesinle kezban görünümlü bir kız değil. ama sanırım içinde bir kezban yatıyormuşki beni gözünde büyüte büyüte bir hal etmiş. beni potansiyel tehlike olarak görmüş.

sonraki gün ancak öğlene kadar içimde tutabildim o ndan sonra gayet şaşkın ve sakin olmaya çalışarak kızın sevgilisine bu durumu bildiğimizi söyledim kıza terbiyesiz dedim , özgüvensiz dedim ayıp dedim , türkiyede bu yüzden cinayet işleniyor dedim. ne demek kocam bilse ne oolur ne var mış dedim, kız namaz kılıyor günah deidm coluğum cocugum var dedim, onun ağzına s.cardım ama beni anlayacak kadar ( gerçekten öyle) normal bir insan olduğuna inanmadığım için onu aramadığımı söyledim.

kızın aşırı kıskanc oldugunu biliyoruz hatta bir dönem bu sebebten ilaç kullandı, fakat asla kabul edemem benim kendimden başka sorumluluklaırm var ya bunu başka birine anlattıysa benim hakkımda ne düşünüürler ben hala birşeyden habersiz tam 6.5 ay gayet samimi aralarında durmaya devam ettim.
hızımı alamadım. napmalıyım?

Ben olsan sizin yerinizde, eşinizin arkadaşındanda o kızdanda uzak dururum, gerekirse bir daha görüşmem. Anlaşılan bayan biraz sorunlu biri. Onun haricinde neden sizi sevmediğini anlamadım. Eşiminde bazı evli bayan arkadaşları vardı, ancak evli demeye bin şahit ister, eşimi görünce böyle sanki öz abisi gibi sarılmalar, bize ne zaman yemek yapıcan demeler, bize bunu ısmarla demeler... Ben hiç hoşlanmadım, çünkü benim kitabımda evli bir bayan o derece samimi olmaz, resmiyetten yanayımdır, arada bir mesafe olmasını isterim. Sonuç, görüşmüyoruz. Eşim diyor ki, bende hoşlanmıyorum ama direk gelip sarılıyorlar bende rahatsız oluyorum... Herkesin tarzı farklı, acaba sizin espirili yaklaşımınızı bu bayan yanlış anlamış olabilir mi diyeceğim ama, fotoğrafın altına yazılan bir yorumdan bu kadar kıskanıp ailenize kadar laf etmesi gerçekten sağlıklı görünmüyor. Hayatta olmazsa olmazınız değil neticede, görüşmeyin... Muhattaba bile almayın bence, eşiniz sizi biliyor sonuçta ;)

Cocuk yakisikli degil, ne boy pos ne yuz guzelligiyli bana gore yok, kaldiki hic hoslanmiyorum ama bana gore en yakisiklisi o grpta brnim esim.
ben o yorumu cocugun resminin alinda degilde kizim resminde yaptim cocugun yakisikli diyebilecek bişeyi de yoktu esasen. Yanii hic zerre kaar ciddiyet payi olmayan hatta bos bir yorum keko gibi ckmis diyemedimde
samimiyete gelince sarilma vs elbetye asla yok fakat bu kixin arkadasi bizim omuzlarimiza vurur ne bilim bi dinle be diye uyarir insanlari , yani problem ben degilim. Bu arafa bu yorumumdan sonra defalarca paylaslan fotilerin altina cok yakisiyorsnu, vs givi seyler yazdim , yani yakisiyolar olduklari icin yani tutup nebilim ya kendi cillop gibi kocam varken yarim kadar bi adama asilamam herhalde. Bunu anlamiyor olmasina saskinim bilmiyorum
bazi kadnlar cok mutassip olabiliyor kabul ediyorumfa, birlikte oldugu kisi o sakin mualeyim adam degil ortamlarda

İlgini alakanı kes o kadınla, bence abartmış biraz laf ettikçe seviye düşer iyice istediğini verirsin
Mesela ben samimi de olsam bir erkeğe o yorumu yazmam yazabilecek biri değilim ama biri yazsa da alınmazdım sonuçta her hangi bir foto değil beraber oldukları foto. hem de evli barklı bir kadın yazdıysa
Sanki normalde de seni kıskanıyor o yüzden batmış yorumun çünkü o kadar da abartılacak bir şey yok ki ben tutucu bir insanım bu konularda

Fotonun altina ne yazdin o konuyu hic anlsmadim...sen belkide bilmeyerek insanlarla mesafeni koyamiuorsun.iste bu gibi durumlar olmasin diye ben hic muhattab olmam kimsenin sevgilisiyle bilmrm nesiyle sonra boyle oluyor..bence konusma iyicw buyumesin.esin sana guveniyor zaten dedigine göre sikinti yok..

bu saatten sonra siz konuşmayın bence.heleki kızla tartışmaya girerseniz iyice bilenir artık kapat kapatabilirsen çenesini.eşiniz girsin devreye.kızla konuşsun ağzını kapatsın.arkadaşıyla da konuşsun

birde kesin kk üyesidir demişler.olabilir gerçekten.ben 1-2 sene önce tesadüfen bdvye girip bi konu okudum.okur okumaz üyenin ablam olduğunu anladım.:KK53: hala açıp takip ederim arada sırada.pek aktif değil artık.:KK45:

ha buarada kzıın beni kıskandığını , bunun saçmalık oldugunu bir türlü anlatamadığınıs öyledi cocuk , ne kızı korudu ne beni haliyle sanırım şaşkındı . lafın bize geleceğini düşünmemişti. kız demiş ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum 2 kere düşünür , 1 kere konuşurum demiş. evet kzıın hep içten pazarlıklı oldugunu düşünmüştüm ama umursamadım en nihayetınde banane yani nereden pazarlıklı olursa olsun. peki söylermisiniz nasıl bu fikrini kendine saklayamazda 3. kişilerin yanında hakkımda bu şekilde konuşabilir? hakketten kocam benden şüphelense , ne bilim beni popomdan vrusa filan deliriyorum yani kızı elime geçirsem sanırım ağzını ikiye ayırabilirim .....
Benim asıl merak ettiğim eşiniz ne yaptı bu durumda

Sevgilisi olan hiçbir erkeğe hele ki fotografta (senin deyiminle FOTİ, ne demekse) sevgilisi de varsa "xx diyorum baska bişi demiyorum" yazmazdım....bi kadın benim de eşime/sevgilime herneyse boyle bi yorum yapsa oha derim yani...

Yorumunda ne var ki ? Kadın evli barklı çocuklu . Gayet doğal yapılmış bir yorum. Amma da abartıyorsunuz bazen.
Sevgilisi olan erkek iyi hoş da bu kadının da kocası var . Orada fotoğraftaki komikliğine dikkat çekmeye çalışmış.

Bu arada Cute, ben olsam kızla denk gelince pat pat pat kafasına atarım cümlelerimi.

Bazi seyler oturmadi suan
Simdi siz evli bayanlar ,esinizin yakin arkadaslari yakinsiniz, surekli gorusuyosunuz bu kizda gruptaki bekar erkekle sevgili olmus grubunuza girmis sanirim, e o yokken siz vardiniz bayanlarla kizdan daha samimisiniz oyleyse, e hicbiride kalkıp kiza ya da size bisey demedi mi? Hepsi sadece dinledi mi yani?
Kizin sevgilisi ne yapıyor bu olaylar olurken ?
Size kalt*k denildigini duyan kocanız, köşeye mi çekildi yani ? Kiza ya da arkadasina iki cift laf edemedi mi?

yani acıkcası birşeyden çekinmiyorum ama , cocugun kıza birşey söylememe ihtimali üzerine kızıda huzursuz etmek istiyorum bir silkemelek istiyorum ayretten bunu x kişilere anlattılarsa bir gün kayınpederım kahveden , senin oglunun karısı xxx asılmış derlerse... ben öleyim yani nereden biletyim gruptan diğer birilerine anlattımı bilmiyorum. kızın sevgilisi kşmseye bişey soylemeyelim dedi , o kızın yaptıgından , ben hakkımda soylenenenlerden utandıgımdan dolayı tamam dedim ama dedim eğer bir kişiden duyarsam onun etlerini lime lime ederim dedim bana kalkıp mazlumu oynamasın dedim.
kız köyden gelme bir kız, o sebeble mazlumu oynamasın diyorum mesajlar umarım tam yerine ulaşmıştır. köyden geldiği için kendini saf ve temiz gösterme çabalarına yeterince çanak tutmuştumda zamanında....

Ay ayrica gercekten cok sinir bozucu bi durum ben gerildim burda okurken ya,terbiyesiz kiz

Fotiye yaptığınız yorumdan hiç bişey anlamadım
anlayan beni aydınlatsın lütfen

Yahu komik bşr fotograf altına yazılan esprili bır yorumdan cıkan olaya bak. Vay be. Kısı kendısı nasılsa başkasını da oyle zannedeemıs demek kı tam bır ruh hastası Allah akıl fıkır versın ağzım acık okudum, evlı çocuklu olmasan kım bılır daha neler yapardı

Back
X