Biz kadınlar birbirimizi bilirizde, bu kadarıda fazla değil mi?

Ya yorum yapanlar da çok komiksiniz cidden. Sizin fotonuzun altına böyle yorumlar atan bi kadın olsa çogunuz kıskançlıktan çatlardınız herhalde. Ama lafa gelince hepiniz maşallah çok Avrupai havalardasınız. Ha kimi var hiç kıskanmaz etmez, kimi var kıskançlıgın suyunu çıkarır ama bence bu forumdakiler ortalama kıskançlık ile böyle yorum yapan bi kadından kesin nem kaparlardı... bence tabi...

Ya yorum yapanlar da çok komiksiniz cidden. Sizin fotonuzun altına böyle yorumlar atan bi kadın olsa çogunuz kıskançlıktan çatlardınız herhalde. Ama lafa gelince hepiniz maşallah çok Avrupai havalardasınız. Ha kimi var hiç kıskanmaz etmez, kimi var kıskançlıgın suyunu çıkarır ama bence bu forumdakiler ortalama kıskançlık ile böyle yorum yapan bi kadından kesin nem kaparlardı... bence tabi...
bir kaç cevap okudum ve aynı şeyi yazacaktım....konuyu xx in sevgilisi açmış olsaydı cutemum bir araba laf işitirdi....
ilginç bir toplumuz vesselam...
kıskançlığı için bişey söyleyemeyeceğim, kendi kişiliği, tercihi, sorunu.... öyle bir yorumdan sonra gayet doğal fakat olayı sevgilisi dışına taşıması hoş değil...

Acaba ondan daha güzel olduğun icinmi? Yani kız sapitmis galiba onu bırak iki çocuğun var eşleriniz samimi canım bence kızdan normal olmayan şeyler var bence gidip ağzının payını vermen lazım yoksa öyle devam eder boş yere başkalarına seni kötülemekle.

dur ya yazayım ben devamını
esımle bu konuda defalarca tartıstım
arkamda durmadıgı ıcın
cocugun agzına ıkı tekme atamadıgı ıcın
devamında olayı annemle kayınvalıdeme anlattım
bu surecte nısanlarına gıtmesınler dıye tabıkı
kayınvalıdem cocugun ablasına , gelınınız hayırlı olsun ama boyle boyle bısı olmus bır daha duyarsam cok kotu olur dıyıp benı korumus
neyse bır kac hafta once hıc ummadık bır ev ortamında denk geldım boyle karsılıklı
yuz yuze bakmadık
ama hala sınırı hıssedıyorum sacından tutup yolamadım ya
cadı
:)

esım onun nısanlısıyla gorusmuyor buarada artık :)

her iki taraf da bence kendine göre haklı.. siz evet samimi olabilirsiniz.. lafların her türlüsü espiriye çıkar.. ama kız daha yeni katılmış aranıza.. biraz da onun açısından da görmek gerek.. neyse zaten bağlar kopmuş anlaşılan en doğrusu.. mesafe her zaman daha iyidir..

Back
X