biz kadınlar evlilikte neler bekliyoruz da mutsuzuz?

maşallah arkadaşım çok şanslısın öp balına koy :)

ben mutluyum, Allah nazarlardan korusun
ama biz normal çift değiliz zaten. Bence biraz anormalliğe vurun, mutlu olursunuz
Tabi anormallik konusunda ikinizin benzer olması lazım

şaka bir yana çoğu kişi evliliğine önem ve özen vermiyor.
hep derim, evlilik bebek gibidir. ilgilenmek lazım.
erkekler geçim derdinden, kadınlar da ev işinden karşısındakini görmüyor gibi
evliliği güzelleştirmek adına en son ne yaptınız desem ne dersiniz?
bahsettiğim monotonluk değil, monotonluğu alışkanlığa bağlıyorum ve bunun sıkıcı olmadığını düşünüyorum. aksine bu lezzeti artırmalı!
ama bir şeyler yapmalı.
en önemlisi mutlu olduğunuz ufak zamanları "evliliğimde mutsuzum" diyerek çöpe attığınızı unutmayın.
hoşunuza gitmeyen şeyleri yaptığınızda mutsuzsunuzdur, her zaman değil... genel ifade kullanmamak daha doğru...

mesajınızı tam okumadım, sonuç kısmına baktım.
söyleyeceklerim bunlar

siz bu adamın nesini sevdiniz de evlendiniz evlenmeden önce melekti de şimdi şeytan olmadı heralde

bu sert ve baskıcı karakterini hiç göstermedi mi

Benim kocacım da
yumuşak huylu, kibar, kimseyi kıramaz beni hiç kıramaz, ev işine de yardım eder, yemeğide beraber hazırlarız, ütüsünü kendi yapar, her akşam koltukta uyurum gıkını çıkarmaz, beraber dizileri izleriz, kıskanmaz, aldığıma karışmaz, paranın lafını bile etmez, canım ne isterse gider alır, istediğim yere gideriz, işe bırakır beni , işten alır, toplantılarını benim iş saatime göre ayarlar e daha nolsun.maşallah diyin
ama ben şikayet etmiyorum bu durumdan aksine çok şükür böyle bir eşim var. Delimiyim ben neden şikayet edeyim çok memnunum kendisinden. Yeri gelir tartışılır da , istemediklerimiz de olur onun da benim de ...Oturulur konuşulur hallolur..
(Evliliğimin ilk zmanlarını saymıyorum alışana kadar sancı oluyor ama çok şükür mutluyum.)

Sana da maşallah zoe

Son düzenleyen: Moderatör:

aha aynı ben

bence sorun bırazda sende hem dışarı cıkarmadı dıye kızıyossun hem cıkardı dıye vs vs ne istediğine karar vermen yeterlı olacaktır diye düşünüyorum

Inan yerinden olmak istesem okadar cok insan vardirki mesela ben:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…