hayır henüz evlenmemiş bir kızın evlilik konusuna herşeyi biliyorum havaları ve evli kadınları dayak yiyen oturan zavallı insanlar olarak görmesi saçma sadece .bana göre böle .bir konu açıldıysa yorum yapabilirim sanırım .zira kendiside benim konularıma sürekli yorum yapan biri .gereksiz yere avukatlık yapmana gerek yok .birazdan gelir onun yandaşları zaten .
ooffff hiç uğraşamam seninle, dalaşacak başka birilerini bul
senin konu açman değil ki olay konunun içeriği .yani neden kadınlar fedakar neden eziliyolar .burdan bunları yazarak birşey değiştiremezsin ki .fedakar olan var olmayan var ayrıca bütün kadınlar evlenince ayak yiyip oturmuyor merak etme .
sen atladın hemen yorumuma ben sana birşey yazmadım bile be kadın .
hayır henüz evlenmemiş bir kızın evlilik konusuna herşeyi biliyorum havaları ve evli kadınları dayak yiyen oturan zavallı insanlar olarak görmesi saçma sadece .bana göre böle .bir konu açıldıysa yorum yapabilirim sanırım .zira kendiside benim konularıma sürekli yorum yapan biri .gereksiz yere avukatlık yapmana gerek yok .birazdan gelir onun yandaşları zaten .
yeter artık terbiyesizlik yapmayın
Ben herşeyi biliyorum havalarına hiç girmedim konuda...
Konumu sabote etmeyi bırakmanı diliyorum.
Gerçekten sataşmana müsaade etmeyeceğim.
Benim yandaşlarım filan yok, bunu nereden çıkardın bilemiyorum ama konumla alakalı olumlu bir şeyler yazacaksan eyvallah yoksa gerçekten yazma.
Sorumda ilişki yaşamayı da ne zannediyoruz diyor...
Ben sırf evlilik için değil sevgililik dönemi için de tavsiyeler duymak isterim...
Sevgililik dönemi en tatlı dönemdir. Ama bunu kabusa çevirmek neden bunun gibi şeyler de sorumun alt başlıkları...
Sadece evlilikle kısıtlamayalım lütfen
ilişki yaşarken birbirine karşı özlem var,görüşmeler kısıtlı.bu sürede her iki tarafta en iyi,en güzel taraflarını gösteriyor.bu arada birbirlerine tavizlerde verebiliyorlar galiba.tabii evlendikten sonra da gerçek kişilikleri ortaya çıkıyor
hayatım ben sevdiğim adamla birlikte kalabilmek için evlendim, bu benim için maddi manevi bi sözleşme gibi, gönül ömürlük olsun ister ama gidebildiği yere kadar yolu var, arabesk bi şekilde ya benimsin ya kara toprağın tarzı bi aşkım yok, kendimi adamadım, onu sevdim sevildim hepsi bu, forumda bende çok şeye şahit oluyorum bişey diyince sen yeni evlisin anlamazsın senin çocuğun yok anlamazsın başına gelmedi bilemezsin aslında sende bu dediklerini yapamazsın gibi cevaplar alıyorum
kadınlar yaşadıkları her türlü hakaret ve şiddete kılıf uydurmakta usta olmuşlar açıkçası bende erkek olsam kendine değer vermeyen kadına değer vermem, çantada keklik rolünü üstlenirsek olacaklar az çok belli, çocuk var boşanamam, dövdü ama bende hakettim, aldattı ama boşluğa düşmüştü, yuvayı dişi kuş yapar, yuva kolay kurulmuyo bla bla bla...SİNİR OLUYORUMMM
Benim de kastım bu aslında baskıların altında ezilen kadınların geldiği hal...
Kaç konuda demek istediğimi belirtmeye çalıştım ama acaba nerede yanlış diyorum...
Kızlarımızı yetiştirirken mi yanlışlık yapıyoruz...
kızlarımızı yetiştirirken yanlış yapıyoruz.işte düğüm noktası bu.annelerde annelerden gördüklerini uyguluyor.kız gittin dul dönemezsin.gelinlikle gittin kefenle gelirsin düşüncesi devam ettikçe ki hala ediyor bu sorunlar ve kızların acizliği ,katlanması devam eder gider.beyinlerre ince ince işlenmiş çünkü bu.ama bunu kıran yokmu var.az maalesef..önce kızları okutmaktan başlayacak olay.sonra onların erkeklerle eşit olduğunu beyinlere işlemekten.ve dul kavramını yoketmekten..her kadının bir altın bileziği olacak elinde.çalışacak.eş çalıştırmak istemezsede karşı çıkacak.yoksa bir gün kendini kapıda bulduğunda gidecek yeri olmayacak..arkadaşın annesi ortada dırımdızlak kaldığı için biliyorum bunu..ve bazı kadınlar psikolojilerini düzeltecekler.harika bir meslek,aile tarafından kabul ediliş varken aşağılamaya ve şiddete tahammül ediyorlarsa,işte o zaman bunun ardındaki nedenlere bakılcak.buda psikolojik yardımla olacak.
güzel konu.biz kadınların en duyarlı olması gereken konulardan biri.teşekkürler hayyal.
Sevgiliyken döven insanları hakaret edenleri de biliyorum.
Onlar evlenince nasıl oluyor acaba
Gerçek yüzlerini düşünemiyorum abla
biz kadınlar evliliği bi bok zannediyoruz sanki başımız göğe erecek evlenınce.nedeni gayet basit cocuk yasta annelerımız sandık dolusu ceyız yapmaya baslıyorlar tabak canak ne bulurlarsa alıyorlar.bızde ne zannedıyoruz ben buyuyunce evlenıp anne olucam sanırım benım gorevım bu gıbı dusunmeye cocuk yasta baslıyoruz.sonra ergen oluyoruz liseydı unıversıteydı hemen ılk asık oldugumuz evet bu benım hayatımın erkegı dıyerek belkı aılemızın rızası olmadan evlenılıyor.sonra yasımız bıraz daha buyuyor bu seferde babaneler annaneler komsular baslıyor bu kız evde kaldı hala bı koca bulamadı dıyerekten hemen evlenme telaşesine dusuyoruz.daha bayram yenı cıktı rahat 15 20 kısıeden duydum kızım sen bulamıyorsan bız bulalım sende evlen cocugun olsun kocana yemek yap kıyafetlerını utule.aman işte boyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?