Biz kadınlar ilişki yaşamayı/evlenmeyi ne zannediyoruz

Hayalim G HİÇBİRİ

evlilik benim için sevdiğim insanla aynı hayatı paylaşmak demek..aynı sabaha uyanmak aynı geceye ortak olmak..birlikte ağlamak birlikte gülmek birlikte dertlenmek..ve iki minik yüreğin bizi anne-baba olarak bir sevgide buluşturması...

kocişimde kocişim diyen bir kadın değilim ama eşimi seviyorum,hem de çok :)

Son düzenleme:
Ne çok kadın var: 'Dışarı çıkmamı istemiyor izin vermiyor kıskanmak iyidir seven adam kıskanır!' deyip böbürlenen...
Kişisel zevklerden ödün vermeyi sevilmek zanneden kadınlarımız var...

olay annelerde başlıyo, yetişme tarzı çok önemli ama kişinin kendini geliştirmesi hayata bi pencere açması da çok öenmli, yani ben annemi çok severim sayarım hepiniz gibi ama ondan çok farklıyım, evliliğimde onunki gibi değil, ben sadece dişiyim kuş değilim, evlilik iki taraflı, ben bişeyleri ne kadar düşünüyosam eşimde o kadar düşünmeli, bu forumda kadın aldatılıyo kadın konu açıyo efendim çok aşığım boşanamam çocuk var boşanamam, çocuğu sadece annemi düşünecek kadınlar bu mantığı değiştirmedikleri sürece erkekler çocuk olunca işte tamam bu kadın artık benim malım diye düşünmeye devam edicekler, kimileri çok önceden başlıyolar böyle düşünmeye

Ne çok kadın var: 'Dışarı çıkmamı istemiyor izin vermiyor kıskanmak iyidir seven adam kıskanır!' deyip böbürlenen...
Kişisel zevklerden ödün vermeyi sevilmek zanneden kadınlarımız var...

dayağı bile bu şekilde açıklayanlar varki, üniversitede bi kız vardı erkek arkadaşı bunu kantinde döverdi rezilliği düşünün araba bagajına kapatırdı, güvenlikler müdehale edince size ne derdi, bunu nasıl açıklayacağız şimdi??

İlişkinin ilk altı ayı peri masalı. Biz kadınlar peri masalının aynı şiddetle devam edeceğini zannederek evlilik yolunda büyük adımlar atıyoruz. Ama iş ne zaman ciddiye binerse araba bal kabağına dönüşmeye başlıyor. Biz inatla bunu görmeyi reddediyoruz. Bunun adı fedakarlık değil. Taviz vermek hiç değil bunun adı amiyane tabirle saflık. Gerçekği gerçek gibi yaşamama durumu.

Evlilik ise cinselliğin belediye tarafından onaylanmış bicimi. Başka da bir anlamı varsa; hamallık. Kadının tek başına bütün sorumluluğu sırtlama hamallığı.

Maaşallah yandaşım topikdaşım, hoşgeldin konuma
Allah daha çok sevgi versin dilerim...

Kişiliğini kabullendirmek ve ilişkileri bunun üzerinden devam ettirmek önemli olan...

Yalnızlık...
Belki de benim hissettiğim bu!
Derdimizi,sevincimizi paylaşmak istiyoruz. Aile,kankalar,kuzenler vs. bir yerden sonra kesmiyor insanı maalesef.
Hani hep öbür yarımızı arıyoruz...
Doğru karar verenler yola devam ediyor. Yanlışları farkedenler eğer maddi/manevi güçlüyse bitiriyor işi. Yeniden başlama gücü bulamayanlar da üzgünüm ama çekmeye devam ediyor.
Rabbim herkesin yuvasında huzur versin inşallah!
Evlilik çok çok güzel ama bir o kadar da zor be!

evlenince düzelir düşüncesi en büyük bomba
ikinci bomba çocuk olunca düzelir
ama olay şu baştan düzgün bi adam bulmak

sevgiliyken kıskanılmak kızlarımızın hoşuna gidiyor.sevgililerinin kendileri yüzünden birileriyle kavga etmesi hoşlarına gidiyor.ama bilmiyorlarki bu kavgacı insanlar evlenince de kendileriyle kavga edecek

Adamın ruh hastası olduğunu biliyorum da ya o dayağı yiyen kız...
Ağzını açamaması...
Benim de okulumda vardı öyle bir kız...
Tekme tokat okulda kıza girişirdi sevgilisi.
Kızda ses yok...
Yaş 17...
Anlayamazdım anlayamıyorum da...

evlenince düzelir düşüncesi en büyük bomba
ikinci bomba çocuk olunca düzelir
ama olay şu baştan düzgün bi adam bulmak

Koca koca insanların düzeltemediğini el kadar bebek nasıl düzeltecek acaba?

Allah kimseyi yanlış insanlara mahkum etmesin Lalem

Güzel yazıydı Elmayracım
Sonunda çoğu kadının yaşadığı kabak tadı, bal kabağı yiyecek zannettikleri şey sanırım...

ben buna katılmıyorum.yakın çevremde hiç yok.bir iki 3. şahıslardan duyduklarım var sadece.ben ne kadar sırtlanmışsam eşim daha fazlasını sırtlanmış durumda

8 yıllık evliyim ve şunu tespit ettim..biz kadınlar genelde ait olma,birinin güçlü kollarına kendimizi emanet etme gibi bir düşünceye kapılıyoruz..erkeğine bırak kendini,o senin için düşünür ve yapar..işte bu düşünceler bizi biz olmaktan çıkarıyor ve mutsuz ediyor..herkes kendi olabilse,hayatını bir insan için bu denli fade etmese evlilik ya da birliktelikler kabus olmaz.

kadın ve ekek farklı iki cinsiyet,kimlik... ve bu iki cinsiyetin aynı evde yıllarca yaşaması bir mucize aslında :)

ayrıca bir bebek evliliği düzeltir düşüncesi o evliliğin ortasına atılmış bir bombadır bence..iki yetişkinin başaramadığını minicik bir bedenden beklemek dünyanın en bencilce düşüncesi!!

Son düzenleme:
bu mantıktaki insanların kısırlaştırılmasından yanayım zaten

Bence de hadım edilmeli :)
Güzel yazıydı Elmayracım
Sonunda çoğu kadının yaşadığı kabak tadı, bal kabağı yiyecek zannettikleri şey sanırım...

Tabi tabi, sonra görüyorlar hanyayı konyayı

[/COLOR]

ben buna katılmıyorum.yakın çevremde hiç yok.bir iki 3. şahıslardan duyduklarım var sadece.ben ne kadar sırtlanmışsam eşim daha fazlasını sırtlanmış durumda

Ah be ablam, senin kocan eski toprak. Babalarımız da öyle. Kaldımı onlar gibi erkek?

Şimdikilerin tek derdi yan gelip yatmak. Elleri kolları da rahat durmaz. Varsa yoksa chat msn facebook elalemin karısına kızına bakmak.

Son cümlen kafamı karıştıran kısım çoğu zaman

erkeklerde tuvalet eğitiminden sorası yok, bu cümle bi filmde miydi bi kitapta mıydı bilemedim ama çok doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…