olmuyor.......aldatıldım hemen bugün boşanıyorum diyemiyorsun saygın ve sevgin sıfırlansa bile.....plan yapıyorsun eve dönmemek için niye diye soracak olursanız huzursuzum mutlaka şartları olgunlaştırmaya çalışıyorsunuz.....
yaşadıklarım o kadar travmatikti ki....oysaki sadece sıradan bir aldatılmaydı çok büyütmemek gerekirdi değilmi imkanın varsa ayrılırsın işte çok basit...hayır benimki böyle olmadı...beni bir an olsun yalnız bırakmayan bu adamın bana bunu yaptığını kabullenemedim....aşkımdan öldüğüm için değil gerçekten yalnız bir insan olduğum için kabullenemedim
eşin seni aldatıyorsa,şiddet uyguluyorsa ayrıl bence,kendini ezdirme deniliyor diye bile topa tutuluyor kadınlar..suçlu ilan ediliyor yine başka kadınlar tarafından..daha ne diyim ben? :)
Pepecim hiçbir insan boşanmak için evlenmez..zaten gerek kk da olsun gerek normal hayatımda kolay koyal yuvanı yık demem kimseye..hele de çocuk varsa ortada.ancak ortada kurtarılacak bir yuva yoksa derim...ya da kadın ayakta durabilecek güçte ama hala kendini ezdiriyorsa..
şu anda akrabalarımızdan biri bu durumu yaşıyor..çok acı çekiyor biliyorum.sevdiği adam onu aldattı ve büyük şokta.
demek istediğim farklı birşey..ben aldatılırsam ayrılmam belki ama sen ayrılırsın örneğin..bu kişiden kişiye değişir..yaşam şartları,dünyayı algılayış biçimi etkendir buna.ama hiçbir zaman Pepe bana ayrıl dedi diye de suçu hoop sana atmam..demek istediğim buydu :)
Evlilik zor zaanat hayalcim iyisiyle kötüsüyle hemde..
Kadın güçlü durmalı,öylede olmak zorunda zaten...
Güçlüsün ama içinde fırtınalar kopuyor bide bu var tabi..
Kadın hangisiyle mücadele edecek güçlü yanıylamı içinde kopan fırtanaylamı...
Hayır sen suçlusun kadesa! Milletin evliliğini bozuyorsun boşan demekle.
Evlilik kolay kurulmuyor hem dayak da yesen kakılmıştır benim adım modunda devam etmelisin.
Boşansan iyi olur dendiğinde, hayır o benim kocam seviyorum deyip seni dövecek hale geliyor kadınlarımız.
çok komiksin hayyalcim.......ben kadesanın ne yazdığını bile hatırlamadan kendi tecrübelerimi yazmıştım....benim düşüncem de boşanılması gerektiği yönünde çünkü o evlilikten kesinlikle hayır gelmiyor....çünkü o ev içersinde onsuz bir hayat kurmaya çabalıyorsun ve bu çok zor.....buna yorduğum kafayı kariyerime yorsaydım kendim için ve insanlık için iyi bir şey yapmış olurdum.......ama yaşanması gerekiyordu ve yaşadık....şartlarımın olgunlaşması gerekiyor hem maddi hem manevi anlamda.....ama ben hep şunu düşünüyorum kadın hep baba evi ve aldatan eş evi arasında seçim yapmak zorunda kalıyor bende seçimimi yaptım ve kiramı ödeyebileceğim ya da sınavı kazanabileceğim duruma gelene kadar burdayım çünkü bir de bizimkilerle uğraşamam bir travmaya daha vucudum güçlü değil ....gerçekten onların huzursuzlukları ve üzünlülerini artık kaldıramam ....çünkü mesleğim yeteri kadar zor...burdayım çünkü böylesi daha kolay kafam rahat.......bizimkisi dışarda ne yaşarsa yaşasın canımı yakmıyor artık... o hayatını yaşasın ben işime bakıyorum.....beklentilerim olsaydı acı çekerdim
Ben senin cevabına göre yazmadım ki pepe...
Yanlış anladın sanıyorum...
Ben tamamen kadesaya yönelik yazdım.
Kırdıysam kusura bakma. :26:
bazen o kadar pişkin oluyorlar ki ...özellikle kendilerine tahammül edecekleri kadın aradıklarını düşünüyorum....yani evlendim çocuğum oldu ama başkasına aşık oldum durumu değil gerçekten bekar gibi yaşamak isteyen erkekler oluyor çoğu...işte eşimin bu durumunu farkettiğimde ipler koptu...bu neyin güveni şimdi bekar hayatı yaşamak için beni seçmişsin
neyin güveni olduğunu söyleyim...fiziksel üstünlükleri var istese elli yaşında bile hayatını tekrar kurar tekrar çocuk doğurtur.....erkekler çoğunlukla bunun rahatlığını yşar diye düşünüyorum...kadınlarda 35 oldu mu alarm zilleri çalar...bu yüzden alttan almak fedakarlık yapmak çok anlamsız ipini salıcaksın yoksa annem gibi çok hasta olursun......bugün eşinle mutluysan kardır diye düşünüyorum gerisi hamallık
yok hayyalcim niçin kırılayım gerçekten yazdıklarını komik bulmuştum
Kadın dediğin hep mutlu olmak zorunda değil be abla...
Bence ağlamayı da gitmeyi de bilmeli...
Fedakar olan neden hep bizleriz?
Bir tek bizim toplumumuzda böyle bu...
Kadında erkekte mutlu olsun yeterki aradaki saygıyı sevgiyi yitirmesinler..Bizim toplumumumzda maalesef bu yük kadına verilmiş....
Sen kocanı mutlu edersen oda senş mutlu eder zihniyeti var,ya erkek bunu veremiyorsa kadın ne yapacak..
Gitsin diyorsun da bunu yapamayan o kadar çok kadın varki,ya ailesi sahip çıkmıyor yada başka nedenlerden dolayı gidemiyor..
Ne oluyor sonra bu kısır döngü dönüp duruyor,ortaya mutsuz bir evlilik ve varsa mutsuz çocuklar oluyor işte...
Biliyorum bunu maalesef ablacım, koca bir offf diyorum
Suçlu kim yine kadın tabi erkeği yetişkirirken sen erkeksin dersen olacağı bu tabi...
Oysa farklı yetiştirilse kadına saygıyı sevgiyi öğretse bu durumlara uğramaz kadınlarımızda..
Ablacım ellerinden öpüyorum :)
ne de güzel söylemişsin..ah biz anneler,sanki erkek evlat değil de paşa torunu yetiştiriyormuş gibi davranmasak sorun kalmayacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?