şu baştan beri boşanmayı düşünüyordum demesi
sadece içinden desin Allahım ben ne yaptımda yuvamı yıktım çocuğumla aynı açtı olmamayı seçtim desin iyi bir karar verdim modunda şu an yaptıklarının verdiği kararın arkasında....erkekler gerçi kolay unutuyor hemen evleniyorlar genelde... ama duymamayım içinden bile Allah dedirtsin ben ne yaptım diye....Boşanırken kızlar üzerine atlayacak sanıyor çünkü.
Piyasada bakanı olmayınca bu size dönmeye çalışır. Siz o zamana ayağa kalkarsınız dimdik.
Hah işte zayıflık sende.Sorunları olduğu halde dünyanin en vazgeçilmez erkegi gibi davranıyor.Bu özgüvenide sen ona vermişsin.Böylesini laflarınla tokatlayacaksın.evet o kadar öz güveni var ki erken boşalma sorunu var onu bile takmıyor adam...öyle bir özgüven....bana diyor sen kedini düşün bu evde tek kalınca kimler çalacak kapını çocuğa bakabilecek misin tek başına diye
Ailenizin destek olması ne güzel. Çok şanslısınız. Kızınızı psikologa götürün isterseniz, süreci daha kolay atlatırsınız. Zamanla herşey yoluna girer zaten.evet babam da sakın arama madem seni de kızını da istemiyor dedi el birliği ile bakarız çocuğa dedi madem öyle kızını da seni de istemiyor dedi.yani sadece kızım babasını soruyor arada zamanla alışacak biliyorum beş yaşında daha.zaten çocuğun geleceğini düşünen bir baba değil anaokuluna bile gitmesine karşı idi
haklısınız bu bakış açısı da doğru demekki sevmemiş....ailesini benden daha çok sevdi annem ablam senden daha önde sen bir sıfır geridesin dedi hep....sevdiği kişiler kızımla biz olamadık hiçErkek, kadin cinsiyetiyle alakasi yok. Erkekler de uzulur, erkekler de aglar ama adam sevmiyor ki, uygu hissetmediğin birine duygusallaşip ağlamaz kimse zaten.
Ama buraya konu açan coğu kadin daha mantiktan uzak duygu odakli davraniyor.Ben hayati tamamen duygularla yönetmeyi, yaşamayi doğru bulmuyorum.
Boşverin, pişman olsa gelip sizi rahatsız edecek yine. Ne hali varsa görsün.sadece içinden desin Allahım ben ne yaptımda yuvamı yıktım çocuğumla aynı açtı olmamayı seçtim desin iyi bir karar verdim modunda şu an yaptıklarının verdiği kararın arkasında....erkekler gerçi kolay unutuyor hemen evleniyorlar genelde... ama duymamayım içinden bile Allah dedirtsin ben ne yaptım diye....
nörolojik başka rahatsızlığıda var ilaç kullanıyor hem erken boşalma sorunu acaba bende bunlardan biri olsa o devam eder miydi benimleHah işte zayıflık sende.Sorunları olduğu halde dünyanin en vazgeçilmez erkegi gibi davranıyor.Bu özgüvenide sen ona vermişsin.Böylesini laflarınla tokatlayacaksın.
onunda sırası gelecek merak etmegaliba öyle ben devler gibi acı çekerken dünya yıkılmış da enkazı üzerime kalmış gibi hissederken o gayet boşanmayı bu süreci kızından ayrı kalmayı normal karşılıyor rutinlerine devam ediyor
evet karma dönecek galiba o karmayı erken görmek istiyoruz herşeyin zamanı var....onunda sırası gelecek merak etme
Yok böyle tipler firsati buldumu direk yüzüne çarpar.Yatakta bile beceriksizsin kim seni napsin filan der.Ama kendisinde olunca çok normal bir şeymiş gibi davranır.nörolojik başka rahatsızlığıda var ilaç kullanıyor hem erken boşalma sorunu acaba bende bunlardan biri olsa o devam eder miydi benimle
evet ağlamam gerek malesef bi kaç kere yanında çok ağladım kendimi tutamadım şimdi çok pişmanım tabi ben ağladıkça bir yeri kalktıGayet cool şekilde boşan. Daha fazla pirim verme. Ağlayabilirsin üzülebilirsin ama gösterme. Kadını kendilerine muhtaç gibi görünce şımarıyorlar.
evet o kadar öz güveni var ki erken boşalma sorunu var onu bile takmıyor adam...öyle bir özgüven....bana diyor sen kedini düşün bu evde tek kalınca kimler çalacak kapını çocuğa bakabilecek misin tek başına diye
Çocuklara boşanmada nasıl yaklasilmali bununla ilgili kitap okuyor musunuz ?galiba öyle ben devler gibi acı çekerken dünya yıkılmış da enkazı üzerime kalmış gibi hissederken o gayet boşanmayı bu süreci kızından ayrı kalmayı normal karşılıyor rutinlerine devam ediyor
evet içimde bu yuvayı boşa mı yıkıldı uhdesi kalmasın diye babamla dayısına falan gttik şimdi karşıma dikilmiş bak bu sefer aile büyüklerini koyma araya diyor ona bu özgüveni ben verdim o bir kere bile bu ilişki bitmesin diye çabalamadı naza çekti annesi bile oğlum bilir modundda oğlumun kendi hayatı ne onun için ne ailei için bu çocuğun babasız büyümesi umurlarında değilAdamı niye ittire kaktira evlilikte tutmaya çalıştınız. Aileyi araya katmissiniz , çocugu katmissiniz adam istemiyor duygusu kalmamış niye ağlasın ? Hayatı bu kadar arabesk yaşamamak lazım. Zaten aileler bile dahil olmuş bu arabesk ruhu bırakın . Ortada bir çocuk var onun duygusal durumunu düşünün . Annesi babası ayrılıyor
evet çocuğun arkasına sığındın boşanmadın diyor bu lafın üzerine nasıl olurda ondan vicdan pişmanlık beklerim ....babam da kızıyor çok sen ağlıyorsun karşımda ezik değilsin mesleğin vr onun umurunda değil diyor bırak o ağlasın diyor biraz maddi durumu iyi ona güveniyorAdamı niye ittire kaktira evlilikte tutmaya çalıştınız. Aileyi araya katmissiniz , çocugu katmissiniz adam istemiyor duygusu kalmamış niye ağlasın ? Hayatı bu kadar arabesk yaşamamak lazım. Zaten aileler bile dahil olmuş bu arabesk ruhu bırakın . Ortada bir çocuk var onun duygusal durumunu düşünün . Annesi babası ayrılıyor
evet benim eserim...her ayrılıkta yapma etme son bir şans verelim bu evliliğe çocuk var vs dediğim için kıymetim olmadı ama ilk kavgada valizi toplayıp baba evine dönsem kıymetim olurdu...adama böyle bir yüz vermişsini ki şu halinizi de görünce gerim gerim geriniyor. psikolojik destek yetmiyorsa psikiyatriye gidin. bir sürü kadın boşanıyor işiniz var memursunuz daha ne olsun ya ölüm mü çıkmış evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?