biz kadınlar neden bu kadar duygusalız

Neden bu kadar değersiz görüyorsunuz kendinizi
Ya sizi istemeyeni siz 10 kere istemeyin sizi istemeyen cehennemin dibine gitse dönüp bakmayın
Bu sizin hayatınız başrol sizsiniz kalkın giyinin süslenin dışarı çıkın bi kahve için iş bakın kendinize çalışmıyorsanız çalışıyorsanız işinize tutunun yükselmeye çalışın
Arkadaşlarınızla görüşün ne bileyim spora gidin hayatınızı yaşayın salın ya

çalışıyorum şükür arabam da var çıkıyorum mümkün olduğunca çevremle ailemle vakit geçirmeye çalışıyorum sadece akşam olunca eve uyumaya o yalnızlık mı diyeyim terk edilmiş duygusu çöküyor ağlama isteği oluyor

Yani başkalarıyla flörtleşin sanal olarak belki iyi gelir ama kocanızı unutun salın artık onu sevmiyor sizi

Boşanma durumu olmasaydı babası parka götürür ve iyi vakit geçirirler miydi?

evet şu an benim hakkımda hayatıma yapıştı kaldı kaç kere ayrılmak istedim istemedi zorla baba yaptı vs düşünüyor....belki hata olacak cümlem ama böyle bir adamdan parça olsun istemezdim hak etmedi
Evet cocuk yapmasan iyiymis tabi ama istemioduysa korunsaymis tek basina yapmadin ya ama sen dogurdugun icin senin daha cok parcan. Kucağına doğduğun anne daha önemli babadan. Bosver maddi yardimda bulunsun, kendin gönlünce büyüt. Gelip salca olup cocugu alip getirmeyen bela cikaran bi tip de olabilirdi cocuklar telef oluyo oyle bosanmalarda. Yarin bi gun tekrar evlenirsin belki babasindan iyi baba olacak biri de cikar karşına belli olmaz.

İnşallah çıkar karşıma iyi biri diyeceğim ama babam evlenirsen bir daha helal etmem hakkımı diyor denedin gördün diyor ben de sanki o evlenmeyecek mi niye ben kendimi cezalandırıyorum sevilmek benim de hakkım

Kisiye göre degisir o, ben duygusal degilim.
Beni istemeyeni cehenneme kadar gönderirim umurmda olmaz

Adamın adamlığı ayrılırken belli olur, karşınızdaki yaratığa bakın ve tiksinin
İnsan üzülür, ağlar normaldir ama asla göstermeyin, gösterdikçe daha çok incitecek sizi belli ki, dik durun suratına bakmadan boşanın

İnşallah çıkar karşıma iyi biri diyeceğim ama babam evlenirsen bir daha helal etmem hakkımı diyor denedin gördün diyor ben de sanki o evlenmeyecek mi niye ben kendimi cezalandırıyorum sevilmek benim de hakkım
Babana göre bisey yok bosver sen onlari ciddiye binene kadar anlatmazsin olur biter. Düzgün birini bulup rahat etmeye bak. Ayni sekilde elin dilin yanmasin tabi ondan korkuolardir.

Konudan bağımsız terazi burcu musunuz ?

Önce bir boşanın ardında karşınıza iyi biri çıkınca da o zaman düşünürsünüz.

Nasıl bir durum bilmiyorum yolda yürürken bile bi aile görse arabalarında mutlu mesut gözüm doluyor
Tek insanla mutlu olamadınız diye hep mutsuz olacaksınız diye bir şey yok. Yeni biriyle de tanışıtsınız, gezersiniz eğlenirsiniz çocuğunuz mezuniyeti var o var bu var. Amannn adama mı kaldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…