Neden bu kadar değersiz görüyorsunuz kendinizimerhaba boşanma ile ilgili tüm konuları okudum zor bir süreç ve sancılı bu kadar ağlamak normal mi ex eş olacak kişisi bir damla göz yaşı dökmezken karşı karşıya geldiğinde sesi bile titremezken normal rutinlerine devam ederken benim sabahlara kadar ağlamam normal mi .terapistin yanında bile ağlayan ben o kalkıp giden ordan bile işine gelmediği için...üzüntüm şu baştan beri boşanmayı düşünüyordum demesi çocuğun arkasına sığındın boşanmadın dedi.boşanma zamanı ailem hep devam et dedi bana her evlilikte olur dedi babası öldü eş kişisinin dayısına falan dendi aile büyükleri girdi falan bunlardan dolayı o kadar çok bir yerleri kalkmış ki bu sefer aile büyüklerini toplamayın diyor şimdi boşanma diyen babam boşan kızım diye yalvarıyor bu adam kendini ne sanıyor diye ben baba olarak elimden geleni yaptım diye.
çalışıyorum şükür arabam da var çıkıyorum mümkün olduğunca çevremle ailemle vakit geçirmeye çalışıyorum sadece akşam olunca eve uyumaya o yalnızlık mı diyeyim terk edilmiş duygusu çöküyor ağlama isteği oluyorNeden bu kadar değersiz görüyorsunuz kendinizi
Ya sizi istemeyeni siz 10 kere istemeyin sizi istemeyen cehennemin dibine gitse dönüp bakmayın
Bu sizin hayatınız başrol sizsiniz kalkın giyinin süslenin dışarı çıkın bi kahve için iş bakın kendinize çalışmıyorsanız çalışıyorsanız işinize tutunun yükselmeye çalışın
Arkadaşlarınızla görüşün ne bileyim spora gidin hayatınızı yaşayın salın ya
Allah yardımcınız olsun.Aglayin hepimiz insanız.Bende yeni boşandım biliyorum çok zor bir süreç
keşke çelik gibi olabilsem ben de bu kadar duygusal olduğum için kendime çok kızıyorumhoşt. kimler çalacakmış acaba? gayet bakarsınız çocuğunuza. Valla ben nasıl dolduysam bir gram ağlamadım. Ertesi gün hayatıma kaldığım yerden devam ettim.
Yani başkalarıyla flörtleşin sanal olarak belki iyi gelir ama kocanızı unutun salın artık onu sevmiyor siziçalışıyorum şükür arabam da var çıkıyorum mümkün olduğunca çevremle ailemle vakit geçirmeye çalışıyorum sadece akşam olunca eve uyumaya o yalnızlık mı diyeyim terk edilmiş duygusu çöküyor ağlama isteği oluyor
olacaksınız hiç merak etmeyin bunların hepsi geçecek ve şükredeceksiniz kurtulduğunuz için.keşke çelik gibi olabilsem ben de bu kadar duygusal olduğum için kendime çok kızıyorum
Boşanma durumu olmasaydı babası parka götürür ve iyi vakit geçirirler miydi?sadece insan sosyal hayata karışınca ne bilim bi oyun alanına bile gidince çocuğu ile oynayan babaları görünce işte benim kızımda babası ile gelse idi diyorum sonra bi anlık aklıma gelmeler oluyor ama elimden geleni yaptım bu evlilik için hep boşanmak istedi hep oluruna gttim yapma etme dedim arkadaşlarım bile için rahat olsun dedi...sen elinden geleni yaptın dedi çocuğma karşı vicdanım rahat
Evet cocuk yapmasan iyiymis tabi ama istemioduysa korunsaymis tek basina yapmadin ya ama sen dogurdugun icin senin daha cok parcan. Kucağına doğduğun anne daha önemli babadan. Bosver maddi yardimda bulunsun, kendin gönlünce büyüt. Gelip salca olup cocugu alip getirmeyen bela cikaran bi tip de olabilirdi cocuklar telef oluyo oyle bosanmalarda. Yarin bi gun tekrar evlenirsin belki babasindan iyi baba olacak biri de cikar karşına belli olmaz.evet şu an benim hakkımda hayatıma yapıştı kaldı kaç kere ayrılmak istedim istemedi zorla baba yaptı vs düşünüyor....belki hata olacak cümlem ama böyle bir adamdan parça olsun istemezdim hak etmedi
GötürürdüBoşanma durumu olmasaydı babası parka götürür ve iyi vakit geçirirler miydi?
İnşallah çıkar karşıma iyi biri diyeceğim ama babam evlenirsen bir daha helal etmem hakkımı diyor denedin gördün diyor ben de sanki o evlenmeyecek mi niye ben kendimi cezalandırıyorum sevilmek benim de hakkımEvet cocuk yapmasan iyiymis tabi ama istemioduysa korunsaymis tek basina yapmadin ya ama sen dogurdugun icin senin daha cok parcan. Kucağına doğduğun anne daha önemli babadan. Bosver maddi yardimda bulunsun, kendin gönlünce büyüt. Gelip salca olup cocugu alip getirmeyen bela cikaran bi tip de olabilirdi cocuklar telef oluyo oyle bosanmalarda. Yarin bi gun tekrar evlenirsin belki babasindan iyi baba olacak biri de cikar karşına belli olmaz.
O zaman götürüyorsa şu anda da mantıken aynı duyguyla götürmesi gerekir. Götürmez ise öncekini görev bilip de götürüyormuş, çok da iyi baba değilmiş derim ben.Götürürdü
Ben mesela zor ağlarım.Ama çok ağladım.evet çok zor bir süreç terapistte ağlaman normal demişti beni tek dinlediğinde
merhaba boşanma ile ilgili tüm konuları okudum zor bir süreç ve sancılı bu kadar ağlamak normal mi ex eş olacak kişisi bir damla göz yaşı dökmezken karşı karşıya geldiğinde sesi bile titremezken normal rutinlerine devam ederken benim sabahlara kadar ağlamam normal mi .terapistin yanında bile ağlayan ben o kalkıp giden ordan bile işine gelmediği için...üzüntüm şu baştan beri boşanmayı düşünüyordum demesi çocuğun arkasına sığındın boşanmadın dedi.boşanma zamanı ailem hep devam et dedi bana her evlilikte olur dedi babası öldü eş kişisinin dayısına falan dendi aile büyükleri girdi falan bunlardan dolayı o kadar çok bir yerleri kalkmış ki bu sefer aile büyüklerini toplamayın diyor şimdi boşanma diyen babam boşan kızım diye yalvarıyor bu adam kendini ne sanıyor diye ben baba olarak elimden geleni yaptım diye.
Babana göre bisey yok bosver sen onlari ciddiye binene kadar anlatmazsin olur biter. Düzgün birini bulup rahat etmeye bak. Ayni sekilde elin dilin yanmasin tabi ondan korkuolardir.İnşallah çıkar karşıma iyi biri diyeceğim ama babam evlenirsen bir daha helal etmem hakkımı diyor denedin gördün diyor ben de sanki o evlenmeyecek mi niye ben kendimi cezalandırıyorum sevilmek benim de hakkım
Erkek, kadin cinsiyetiyle alakasi yok. Erkekler de uzulur, erkekler de aglar ama adam sevmiyor ki, uygu hissetmediğin birine duygusallaşip ağlamaz kimse zaten.
Ama buraya konu açan coğu kadin daha mantiktan uzak duygu odakli davraniyor.Ben hayati tamamen duygularla yönetmeyi, yaşamayi doğru bulmuyorum.
İnşallah çıkar karşıma iyi biri diyeceğim ama babam evlenirsen bir daha helal etmem hakkımı diyor denedin gördün diyor ben de sanki o evlenmeyecek mi niye ben kendimi cezalandırıyorum sevilmek benim de hakkım
Nasıl bir durum bilmiyorum yolda yürürken bile bi aile görse arabalarında mutlu mesut gözüm doluyorBen mesela zor ağlarım.Ama çok ağladım.
Tek insanla mutlu olamadınız diye hep mutsuz olacaksınız diye bir şey yok. Yeni biriyle de tanışıtsınız, gezersiniz eğlenirsiniz çocuğunuz mezuniyeti var o var bu var. Amannn adama mı kaldınızNasıl bir durum bilmiyorum yolda yürürken bile bi aile görse arabalarında mutlu mesut gözüm doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?