- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.475
- 548
evet içimde bu yuvayı boşa mı yıkıldı uhdesi kalmasın diye babamla dayısına falan gttik şimdi karşıma dikilmiş bak bu sefer aile büyüklerini koyma araya diyor ona bu özgüveni ben verdim o bir kere bile bu ilişki bitmesin diye çabalamadı naza çekti annesi bile oğlum bilir modundda oğlumun kendi hayatı ne onun için ne ailei için bu çocuğun babasız büyümesi umurlarında değil
evet çocuğun arkasına sığındın boşanmadın diyor bu lafın üzerine nasıl olurda ondan vicdan pişmanlık beklerim ....babam da kızıyor çok sen ağlıyorsun karşımda ezik değilsin mesleğin vr onun umurunda değil diyor bırak o ağlasın diyor biraz maddi durumu iyi ona güveniyor
İstemeyen adamın peşinden niye bu kadar koşuyorsunuz? Babanizla dayısına gitmeniz hele o kadar tuhaf ki . İşiniz gücünüz varmış çocuğunuza çok kötü örneksiniz.
Ayrıca adamla evde mutlu değilsiniz babalık yapmak isterse yine yapar. Ben sanmıyorum bu adamın evde babalık yaptigini şu anda. Çocuk gerçekten bahane . Ortada kurtarılacak bir evlilik vardır eski güzel günlerin ve çocuğun hatrına denenilir ama sizde öyle bir durum yok . Adamın annesi de gayet haklı . İki kişi karar verir evli kalmaya ya da kalmamaya bende evladımin mutsuz olduğu evlilikten sıyrılmasini isterim . Bu kadar arabesk olmayın . Toparlanin artık
Bence karşı tarafın barışmaya isteği biraz varsa o da gidiyor . Bakıyor ki avucumun içinde ben daha iyisine layigim diye düşünüyor . Birde bir ınsan ayrılmak istiyorsa eyvallah deyip gitmek lazım . Akraba araya sokmak ne ? Seninle aynı evde mi yasiyoe insanlar ? Evlilik istemeden sürdürülemez ki bu devirdeBoyle bir taraf ayrilmak istiyorken digerinin yalvarmasi ayrilmamak icin her şeyi araya sokmasi vs o kadar sinir edici bir durum geliyor ki ayrilmayalim diye aglayan eden insana hic üzülme ve empati kuramiyorum aksine sinirimi bozuyorbilmiyorum yaşadigim bazi deneyimlerden olsa gerek boyle istenmedigi yerde zorla durmaya calisan insanlardan bana daha bir böyle his geliyor.
yani babam şu mantıkla düşündü bu çocuğun aklı başında bu sebeplerden yuva mı yıkılır sen kötü bir hareketmi yaptın yüz kızartıcı gibi babalık duygusu ile hareket etti zaten aileden bi dayısı barıştırmak için uğraştı diğerlerinden ses hiç çıkmadıBence karşı tarafın barışmaya isteği biraz varsa o da gidiyor . Bakıyor ki avucumun içinde ben daha iyisine layigim diye düşünüyor . Birde bir ınsan ayrılmak istiyorsa eyvallah deyip gitmek lazım . Akraba araya sokmak ne ? Seninle aynı evde mi yasiyoe insanlar ? Evlilik istemeden sürdürülemez ki bu devirde
evet öyle maselef duyguların hiç bir önemi yok ağlamak üzülmek daha karşı taraf kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorŞu dünyada öğrendiğim tek şey duygularını gostermiceksin .
Uzuntunu acını sevgini .
Maalesef hayat böyle bir şey.
Babalık sen yüz kızartıcı birşey mi yaptın demekle mi iyi yapılıyor? Vallahi siz ailecek degisiksiniz . Istemeyince insan istemez yani . Bu adamın maddi durumu iyi diye mi bu kadar zorladiniz? Dışardan öyle duruyor . Istese ailesi de ortayı bulmaya çalışırdı . Ama ayan beyan meydandaymis bu ilişkinin istenmedigiyani babam şu mantıkla düşündü bu çocuğun aklı başında bu sebeplerden yuva mı yıkılır sen kötü bir hareketmi yaptın yüz kızartıcı gibi babalık duygusu ile hareket etti zaten aileden bi dayısı barıştırmak için uğraştı diğerlerinden ses hiç çıkmadı
nasıl ağlamaayım kadınlık duygusu olarak terk edilme duygusu mı diyeyim beş altı yıldır süre gelen alışkanlık aynı evin içinde olmanın getirdiği alışkanlık sonra birden hayatımızda köklü değişim birden bire tek yaşamaya başlamak her işe kendin yetişmek artık şükür elimden geleni yapıyorum araba kullanıyorum kızımla ilgilenmeye çalışıyorumBoyle bir taraf ayrilmak istiyorken digerinin yalvarmasi ayrilmamak icin her şeyi araya sokmasi vs o kadar sinir edici bir durum geliyor ki ayrilmayalim diye aglayan eden insana hic üzülme ve empati kuramiyorum aksine sinirimi bozuyorbilmiyorum yaşadigim bazi deneyimlerden olsa gerek boyle istenmedigi yerde zorla durmaya calisan insanlardan bana daha bir böyle his geliyor.
Bence karşı tarafın barışmaya isteği biraz varsa o da gidiyor . Bakıyor ki avucumun içinde ben daha iyisine layigim diye düşünüyor . Birde bir ınsan ayrılmak istiyorsa eyvallah deyip gitmek lazım . Akraba araya sokmak ne ? Seninle aynı evde mi yasiyoe insanlar ? Evlilik istemeden sürdürülemez ki bu devirde
maddiyatla ilgisi yok yemin ederim sadece kızım babasız büyümesin sorunları aşabilirz belki diye bu kadar mücadele etttimama karşımda en başından beri bu evliliğide çocuğu da istemeyen adam varmış en başından beri ayrılmak istedim dedi bu cümlesi üzerine zaten herşey ayan beyan ortada ben bekar yaşamak istiyorum dedi zoruma giden niye evlendi o zaman babalığı hak etmeyen birini baba yaptımBabalık sen yüz kızartıcı birşey mi yaptın demekle mi iyi yapılıyor? Vallahi siz ailecek degisiksiniz . Istemeyince insan istemez yani . Bu adamın maddi durumu iyi diye mi bu kadar zorladiniz? Dışardan öyle duruyor . Istese ailesi de ortayı bulmaya çalışırdı . Ama ayan beyan meydandaymis bu ilişkinin istenmedigi
nasıl ağlamaayım kadınlık duygusu olarak terk edilme duygusu mı diyeyim beş altı yıldır süre gelen alışkanlık aynı evin içinde olmanın getirdiği alışkanlık sonra birden hayatımızda köklü değişim birden bire tek yaşamaya başlamak her işe kendin yetişmek artık şükür elimden geleni yapıyorum araba kullanıyorum kızımla ilgilenmeye çalışıyorum
haklısınız çocuğum için toparlanmak zorundayım ilk önce kendim için ben iyi olursam kızıma da iyi olabilirmİstemeyen adamın peşinden niye bu kadar koşuyorsunuz? Babanizla dayısına gitmeniz hele o kadar tuhaf ki . İşiniz gücünüz varmış çocuğunuza çok kötü örneksiniz.
Ayrıca adamla evde mutlu değilsiniz babalık yapmak isterse yine yapar. Ben sanmıyorum bu adamın evde babalık yaptigini şu anda. Çocuk gerçekten bahane . Ortada kurtarılacak bir evlilik vardır eski güzel günlerin ve çocuğun hatrına denenilir ama sizde öyle bir durum yok . Adamın annesi de gayet haklı . İki kişi karar verir evli kalmaya ya da kalmamaya bende evladımin mutsuz olduğu evlilikten sıyrılmasini isterim . Bu kadar arabesk olmayın . Toparlanin artık
Bakın artık bir hatadır olmuş . Ben size adam iyidir hoştur demiyorum . Bu cümlesi zaten karaktersiz olduğunu gösteriyor . Istemediyse yapmasaydi çocuğu ama zorlamanın alemi yok . Siz zorlasaniz birden imana gelip duzelmryecek emaddiyatla ilgisi yok yemin ederim sadece kızım babasız büyümesin sorunları aşabilirz belki diye bu kadar mücadele etttimama karşımda en başından beri bu evliliğide çocuğu da istemeyen adam varmış en başından beri ayrılmak istedim dedi bu cümlesi üzerine zaten herşey ayan beyan ortada ben bekar yaşamak istiyorum dedi zoruma giden niye evlendi o zaman babalığı hak etmeyen birini baba yaptım
Evet o çocuğun psikolojisi mahvoluyor. Belki adam uzaktan daha iyi bir baba olur. Onu da babam bizi terk etti psikolojisine sokarsaniz bakın ilerde çok kötü eş seçecek . Gözümün önünde iki kız yasadi aynı şeyi . Babalarıyla sorunları olan kızlar çok sorunlu evlilik yapıyor. Sevgiyi haketmemis gibi hissedip . Size düşen artık sağlam durmak çocuğun yanında bu konuları konuşmamak babasıyla ilişkisinin iyi olmasını sağlamak . Yoksa olan size değil o çocuğa olurhaklısınız çocuğum için toparlanmak zorundayım ilk önce kendim için ben iyi olursam kızıma da iyi olabilirm
Bende aynı fikirdeyim . Birde bu adamla iletişim ömür boyu bitmeyecek. Çocuk var çünkü ortada. Adamın aklında aman bende şimdi buna bir el işareti yapsam kapımda köle olur diye kalmak çok kötü . Belki bir iki yıl sonra bu kadın bir ilişkisi olacak o zaman eski eş devreye girip zorluk cikartabilirAynen işte azicik varsa da biter. Halbuki yapişmadan birakip gitse hic yoktan belki iyi hatirlayacagiz o kişiyi ama boyle yapinca iyyy zor kurtuldum diyip adini bile duyasin gelmez.
Bir insan gidecekse gider, bugun tutarsin yarin gider.
Her şey duygu, aşk degil gurur denen şey de önemli olmali.
evet şu an benim hakkımda hayatıma yapıştı kaldı kaç kere ayrılmak istedim istemedi zorla baba yaptı vs düşünüyor....belki hata olacak cümlem ama böyle bir adamdan parça olsun istemezdim hak etmediAnlatimindan adam sadist gibi bisey sen ağladıkça zevk aliyor bence. Seni uzgun gördükçe kendini cok nadide değerli bisey sanıyor. Yapma, tam tersi konuş hatta. Gurur insana iyi gelir hem. Mahkeme günü şen şakrak ol. Seni mutlu görünce ancak kendini sorgulamaya başlar bu adam.
boşanmak istedi hep oluruna gttim yapma etme dedim
Allah yardımcınız olsun.Aglayin hepimiz insanız.Bende yeni boşandım biliyorum çok zor bir süreç.merhaba boşanma ile ilgili tüm konuları okudum zor bir süreç ve sancılı bu kadar ağlamak normal mi ex eş olacak kişisi bir damla göz yaşı dökmezken karşı karşıya geldiğinde sesi bile titremezken normal rutinlerine devam ederken benim sabahlara kadar ağlamam normal mi .terapistin yanında bile ağlayan ben o kalkıp giden ordan bile işine gelmediği için...üzüntüm şu baştan beri boşanmayı düşünüyordum demesi çocuğun arkasına sığındın boşanmadın dedi.boşanma zamanı ailem hep devam et dedi bana her evlilikte olur dedi babası öldü eş kişisinin dayısına falan dendi aile büyükleri girdi falan bunlardan dolayı o kadar çok bir yerleri kalkmış ki bu sefer aile büyüklerini toplamayın diyor şimdi boşanma diyen babam boşan kızım diye yalvarıyor bu adam kendini ne sanıyor diye ben baba olarak elimden geleni yaptım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?