biz kadınlar neden bu kadar duygusalız

İstemeyen adamın peşinden niye bu kadar koşuyorsunuz? Babanizla dayısına gitmeniz hele o kadar tuhaf ki . İşiniz gücünüz varmış çocuğunuza çok kötü örneksiniz.

Ayrıca adamla evde mutlu değilsiniz babalık yapmak isterse yine yapar. Ben sanmıyorum bu adamın evde babalık yaptigini şu anda. Çocuk gerçekten bahane . Ortada kurtarılacak bir evlilik vardır eski güzel günlerin ve çocuğun hatrına denenilir ama sizde öyle bir durum yok . Adamın annesi de gayet haklı . İki kişi karar verir evli kalmaya ya da kalmamaya bende evladımin mutsuz olduğu evlilikten sıyrılmasini isterim . Bu kadar arabesk olmayın . Toparlanin artık

Boyle bir taraf ayrilmak istiyorken digerinin yalvarmasi ayrilmamak icin her şeyi araya sokmasi vs o kadar sinir edici bir durum geliyor ki ayrilmayalim diye aglayan eden insana hic üzülme ve empati kuramiyorum aksine sinirimi bozuyor bilmiyorum yaşadigim bazi deneyimlerden olsa gerek boyle istenmedigi yerde zorla durmaya calisan insanlardan bana daha bir böyle his geliyor.

Şu dünyada öğrendiğim tek şey duygularını gostermiceksin .
Uzuntunu acını sevgini .
Maalesef hayat böyle bir şey.

Bence karşı tarafın barışmaya isteği biraz varsa o da gidiyor . Bakıyor ki avucumun içinde ben daha iyisine layigim diye düşünüyor . Birde bir ınsan ayrılmak istiyorsa eyvallah deyip gitmek lazım . Akraba araya sokmak ne ? Seninle aynı evde mi yasiyoe insanlar ? Evlilik istemeden sürdürülemez ki bu devirde

yani babam şu mantıkla düşündü bu çocuğun aklı başında bu sebeplerden yuva mı yıkılır sen kötü bir hareketmi yaptın yüz kızartıcı gibi babalık duygusu ile hareket etti zaten aileden bi dayısı barıştırmak için uğraştı diğerlerinden ses hiç çıkmadı

Babalık sen yüz kızartıcı birşey mi yaptın demekle mi iyi yapılıyor? Vallahi siz ailecek degisiksiniz . Istemeyince insan istemez yani . Bu adamın maddi durumu iyi diye mi bu kadar zorladiniz? Dışardan öyle duruyor . Istese ailesi de ortayı bulmaya çalışırdı . Ama ayan beyan meydandaymis bu ilişkinin istenmedigi

nasıl ağlamaayım kadınlık duygusu olarak terk edilme duygusu mı diyeyim beş altı yıldır süre gelen alışkanlık aynı evin içinde olmanın getirdiği alışkanlık sonra birden hayatımızda köklü değişim birden bire tek yaşamaya başlamak her işe kendin yetişmek artık şükür elimden geleni yapıyorum araba kullanıyorum kızımla ilgilenmeye çalışıyorum

Aynen işte azicik varsa da biter. Halbuki yapişmadan birakip gitse hic yoktan belki iyi hatirlayacagiz o kişiyi ama boyle yapinca iyyy zor kurtuldum diyip adini bile duyasin gelmez.
Bir insan gidecekse gider, bugun tutarsin yarin gider.
Her şey duygu, aşk degil gurur denen şey de önemli olmali.

maddiyatla ilgisi yok yemin ederim sadece kızım babasız büyümesin sorunları aşabilirz belki diye bu kadar mücadele etttimama karşımda en başından beri bu evliliğide çocuğu da istemeyen adam varmış en başından beri ayrılmak istedim dedi bu cümlesi üzerine zaten herşey ayan beyan ortada ben bekar yaşamak istiyorum dedi zoruma giden niye evlendi o zaman babalığı hak etmeyen birini baba yaptım

Bütün yorumlari okuyamadim ama bence en sahane sekilde giyinin, makyajinizi yapin ve hic umarsamiyormus gibi görünün bosanirken. Erkekler simariyor onlari fazla sevince ne yazik ki. Sizi istemeyeni siz hic istemeyin. Kendinize zaman taniyin. Zor tabi ama bu da gececek.

Aglamayin demedik ki, aglayin normal bir sey zorlanmak aglamak ama aglama işini adamin önünde yapmak zorunda degilsiniz. Sirf ayrilmamak icin aile buyukleri ve cocugu her şeyi adama karsi kullanmak, gitmesin diye acındirmaya calişmak olmasi gereken ve normal bir sey değil ayrilik surecinde.

haklısınız çocuğum için toparlanmak zorundayım ilk önce kendim için ben iyi olursam kızıma da iyi olabilirm

Bakın artık bir hatadır olmuş . Ben size adam iyidir hoştur demiyorum . Bu cümlesi zaten karaktersiz olduğunu gösteriyor . Istemediyse yapmasaydi çocuğu ama zorlamanın alemi yok . Siz zorlasaniz birden imana gelip duzelmryecek e

haklısınız çocuğum için toparlanmak zorundayım ilk önce kendim için ben iyi olursam kızıma da iyi olabilirm
Evet o çocuğun psikolojisi mahvoluyor. Belki adam uzaktan daha iyi bir baba olur. Onu da babam bizi terk etti psikolojisine sokarsaniz bakın ilerde çok kötü eş seçecek . Gözümün önünde iki kız yasadi aynı şeyi . Babalarıyla sorunları olan kızlar çok sorunlu evlilik yapıyor. Sevgiyi haketmemis gibi hissedip . Size düşen artık sağlam durmak çocuğun yanında bu konuları konuşmamak babasıyla ilişkisinin iyi olmasını sağlamak . Yoksa olan size değil o çocuğa olur

Bende aynı fikirdeyim . Birde bu adamla iletişim ömür boyu bitmeyecek. Çocuk var çünkü ortada. Adamın aklında aman bende şimdi buna bir el işareti yapsam kapımda köle olur diye kalmak çok kötü . Belki bir iki yıl sonra bu kadın bir ilişkisi olacak o zaman eski eş devreye girip zorluk cikartabilir

evet şu an benim hakkımda hayatıma yapıştı kaldı kaç kere ayrılmak istedim istemedi zorla baba yaptı vs düşünüyor....belki hata olacak cümlem ama böyle bir adamdan parça olsun istemezdim hak etmedi

boşanmak istedi hep oluruna gttim yapma etme dedim

Çalışan bir kadın nasıl böyle davranıyor anlamıyorum. Hâlâ üzülüyorum diyorsunuz, barışmak istese kesin vazgeçersiniz boşanmaktan. Okuyamamış, çalışma hayatı olmamış, ailesinden destek görmemiş bir kadın açmış olsaydı konuyu anlaşılabilirdi. Sizin aile desteğine bile ihtiyacınız yokken ne diye araya insanları sokuyorsunuz? Siz kendinize değer vermiyorsunuz, bir başkası neden versin?

Allah yardımcınız olsun.Aglayin hepimiz insanız.Bende yeni boşandım biliyorum çok zor bir süreç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…